• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,
Daha önce 2 kere konu açmıştım biri istemeyerek evden ayrılışım, biride evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum 5,5 senemi paylaştığım, 4 küsür yıl sevgililik 14 ay evlilik sürdüğüm, askerde beklediğim, askerden geldikten sonra hep destek olduğum, nişanlılık düğünde ona sıkıntı olmasın diye hiç bir şey talep etmediğim, eşim evden ayrılmamış 11. Günü bana boşanma davası açtı, anlaşmalı olarak dilekçeyi imzaladım ama dedim götürmez dedim, vermez dedim, biz sevgili değiliz ki 2 hafta da herşeyi koparalım dedim, verdi, haftaya cuma günü boşanıyorum, 9 gün sonrasına gün mü verilir be kardeşim, pandemi var o var bu var, 9 gün çok erken değil mi dedim, yalandır dedim, beni üzmek için yapıyordur dedim, e devlete girdim açılan davayı gördüm, evet beni istemiyor, bana sen yokken evde yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum, yatakta yatıyorum, seni hiç aramıyorum, yokluğun hiç koymadı, aklıma hiç gelmedin dedi:KK43: çok üzüldüm,, çok üzüldüm, evet hanımlar, küçüçük şeyler için naz yapıp evinizden yuvanızdan gitmeyin, benim küçük değildi belki ama seviyormuşum boşanmayı duyana kadar içimde hiç bir şeyin bitmediğini anlayamamışım, evime eşime onunla geçirdiğim 5 küsür yıla hoşçakal demekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı, istenilmemek çok zormuş, haketmedim ve en kötüsüde ben hunharca ağlarken, onun meyve tabaklı rakı masalı storye MİSS diye paylaşım yapması oldu,

Bu surecte esinin uzerine dustun mu cunku ustune ne kadar dusersen o kadar geri cekilir ya bu erkekler .. Ya da bu 5 bucuk senelik birliktelikte en cok sevdigini belli eden en cok kaybetmekten korktugunu belli eden taraf sen miydin. Esin gercekten ayip etmis ki ben ailesinin cevresindekilerin gazina gelip bu kadar fevri hareket ettigini dusunuyorum. Erkekleri bu durumda baya pohpohlarlar ya sen daha iiyisine layiksin sana daha iyisni buluruz falan diye . Ayrilma sebebinizi bilmiyorim ama bu kadar uzuldugune gore eften puften sebepler sanirim . Esinin durumuna gore bi adim atabilirsin bu asamadan sonra ne degisir bilmiyorum ama en azindan bi sansimi denedim dersin sonradan pisman olmazsin.. Hakkinizda hayirlisi olsun

Ele avuöa alınır Bi sebep yoktu, eşim doğulu ve aile olarak aşırı bağlılar, benim yaşadığım şehirde hiç akraban yok akraba kültürü ile büyümedim, evlenmeden önce bunu kendisine de söyledim, o da benim için sorun değil dedi ama sorun oldu, ailesine çok yakın değilmişim, eşim herşeyimizi ailesine anlatıyordu, anlatma diye tartışırdık kısaca bu

Herseyini aileisne anlatan erkekten de hayir gelmez.. Ayrica her insan bir degil herkesin huyu farkli sen mesafeyi seven tercih eden biri olabilirsin saygi duymasi lazim

Arkadasim bu adamdan sana hayir gelmez artik. Böyle koca olmaz olsun, birak ne hali varsa görsün. Sen bu iliskide hep alttan alan hep anlayisli davranan taraf oldugun icin seni cepte bellemis, bütün havasi bu yüzden. unutma onun havasini söndürmek senin elinde. Eger sen simdi onu arayip aglayarak ne kadar aci cektigini falan anlatirsan "ben böyle iyiyim yeaaa" diyip seni daha cok yaralayacak seyler söyleyecek bunu sana söyliyim simdiden. O yüzden hic o toplara girme, o simdi zannediyor ki ve hatta istiyor ki sen onun pesinden kos onu bosanmaktan vazgecir. Bak tatlim bunu yaparsan evliligin belki devam edebilir ama emin ol ondan sonra bütün ipler iyice onun eline gecmis olacak ve sen hep kendini hatali gördügün icin ilerde daha da fazla alttan almaya ve fedakarlik yapmaya baslayacaksin, sonuc: yine mutsuz bir kadin!
Lütfen bu sürecte onunla iletisime falan gecme, aradan bir kac ay gecince "lan bu kiza noldu da bensizlige alisti, niye sesi cikmiyor" diye o paniklemeye baslayacak zaten. Klasik erkek cünkü hic sasmaz...

Ele avuöa alınır Bi sebep yoktu, eşim doğulu ve aile olarak aşırı bağlılar, benim yaşadığım şehirde hiç akraban yok akraba kültürü ile büyümedim, evlenmeden önce bunu kendisine de söyledim, o da benim için sorun değil dedi ama sorun oldu, ailesine çok yakın değilmişim, eşim herşeyimizi ailesine anlatıyordu, anlatma diye tartışırdık kısaca bu
Siz aile olamamışsınız ki. Adam aile kurduğunu idrak edememiş. Kabile kafasından çıkamamış. Şartlarını kabul edecek bir kadın bulabilirse bu devirde bulsun evlensin.
Dışarısı adam kaynıyor. Sen de elbet kendi kafana uygun birini bulursun . Ona dünyada tek erkek o kalmış gibi davranman hiç bir işe yaramayacak. Fazladan 3 ay daha totosunun kalkmasına sebebiyet verirsin sadece.

Arkadasim bu adamdan sana hayir gelmez artik. Böyle koca olmaz olsun, birak ne hali varsa görsün. Sen bu iliskide hep alttan alan hep anlayisli davranan taraf oldugun icin seni cepte bellemis, bütün havasi bu yüzden. unutma onun havasini söndürmek senin elinde. Eger sen simdi onu arayip aglayarak ne kadar aci cektigini falan anlatirsan "ben böyle iyiyim yeaaa" diyip seni daha cok yaralayacak seyler söyleyecek bunu sana söyliyim simdiden. O yüzden hic o toplara girme, o simdi zannediyor ki ve hatta istiyor ki sen onun pesinden kos onu bosanmaktan vazgecir. Bak tatlim bunu yaparsan evliligin belki devam edebilir ama emin ol ondan sonra bütün ipler iyice onun eline gecmis olacak ve sen hep kendini hatali gördügün icin ilerde daha da fazla alttan almaya ve fedakarlik yapmaya baslayacaksin, sonuc: yine mutsuz bir kadin!
Lütfen bu sürecte onunla iletisime falan gecme, aradan bir kac ay gecince "lan bu kiza noldu da bensizlige alisti, niye sesi cikmiyor" diye o paniklemeye baslayacak zaten. Klasik erkek cünkü hic sasmaz...
Yok ben onu aramam dememde üzüldüm diye, haftaya giderim davamada girer başım dik çıkarım, ben ona ihanet etmedim, ailesine saygısızlık etmedim, başımı eğecek bişey yapmadım ç, ama işte canım çok yanıyor, o yüzden buraya yazıyorum :(

Zararin neresinden donerseniz kardir
Ayni evde sorunlari cozememissiniz,evi terk etmissiniz. Istemeyerek insan nasil terk eder evini anlamadim ama bence bosanmak icin terk edilir ev. Hakkinizda hayirlisi olsun.
İlk konumu okursanız neden evinterk ettiğimi anlarsınız, lütfen bilmeden yargınyapmayın

Arkadaslar neden herkes konu sahibine "neden evden ayrildin" diye kiziyor? Belli ki duygusal hareket etmis ve birseyleri kaldiramamis ki evden uzaklasma ihtiyaci hissetmis. Bu gibi durumlarda biraz da koca olacak sahis bi dönüp kendisine sormasi gerekir bu kadin neden düzenini birakip evi terk etti diye. Allah askina konu sahibinin zaten cani burnunda belli ki, bir de sanki bosanma suan onun sucuymus gibi yorumlar yazmayin.

Yok ben onu aramam dememde üzüldüm diye, haftaya giderim davamada girer başım dik çıkarım, ben ona ihanet etmedim, ailesine saygısızlık etmedim, başımı eğecek bişey yapmadım ç, ama işte canım çok yanıyor, o yüzden buraya yazıyorum :KK43:

Caninin yanmasi cok normal seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Sen su sürecte sakin kendini suclama, bir ilisiki iki kisiliktir ve eger bir iliski yürümüyorsa burda karsi tarafinda bir payi var bunu unutma. O koca kisisinin psikolojinle oynamasina müsaade etme. Bak o böyle mutlu gibi davranarak senin "acaba bende mi suc?" diye kendini sorgulamana sebep oluyor, bu bile bir manipulasyon aslinda bu tuzaga düsme.

Arkadaslar neden herkes konu sahibine "neden evden ayrildin" diye kiziyor? Belli ki duygusal hareket etmis ve birseyleri kaldiramamis ki evden uzaklasma ihtiyaci hissetmis. Bu gibi durumlarda biraz da koca olacak sahis bi dönüp kendisine sormasi gerekir bu kadin neden düzenini birakip evi terk etti diye. Allah askina konu sahibinin zaten cani burnunda belli ki, bir de sanki bosanma suan onun sucuymus gibi yorumlar yazmayin.
Allah razı olsun

Boşanmak istemiyorsaniz; arayın son defa görüşelim deyin.Belki bir orta yol bulunur ama barissanizda çocuk yapmayın bir süre

Aynısı bende de var. Allah yardımcın olsun. Yumurtlaması lazım herseyi aileye. Özel yok bizim de öyle

Caninin yanmasi cok normal seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Sen su sürecte sakin kendini suclama, bir ilisiki iki kisiliktir ve eger bir iliski yürümüyorsa burda karsi tarafinda bir payi var bunu unutma. O koca kisisinin psikolojinle oynamasina müsaade etme. Bak o böyle mutlu gibi davranarak senin "acaba bende mi suc?" diye kendini sorgulamana sebep oluyor, bu bile bir manipulasyon aslinda bu tuzaga düsme.
Bugünn bana dava gününü söylemek için aradığında zaten senin yüzünden oldu sen bitirdin sen gitmek istedin, diye beni suçladı, ben çok mutluyum huzurluyum dedi,

İlk konumu okursanız neden evinterk ettiğimi anlarsınız, lütfen bilmeden yargınyapmayın
Ayrilik sebebiniz onemli degil ki,istememis ayrilmissiniz. O hakli veya siz haklisiniz demiyorum, evliliginizde sorunlariniz varmis ama istemeden evi terk ettim diyorsunuz mantikli mi sizce bu? Babanizi arayip cagiriyorsunuz gel beni al diye,zavalli adam gelip sizi aliyor evden istemeyerek ayrilmak bu mu yani? Yanlis anlatiyorsunuz herhalde. Bir suru baski ve sorun yasamissiniz ve bitmis gitmis iste

Bugünn bana dava gününü söylemek için aradığında zaten senin yüzünden oldu sen bitirdin sen gitmek istedin, diye beni suçladı, ben çok mutluyum huzurluyum dedi,
Bu saatten sonra kimin suçu olduğunun ne önemi varmış acaba? diye sor ona.
Hala sana kendini suçlu hissettirmeye çalışıyor. Biraz daha ağla, biraz daha yalvar yakar ki, keyiften ölsün paşa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X