AĞLAYACAĞIM.BURUN estetiği sonrası yamukluk

Umarım ödemdir bana da pek ödem gibi gelmedi. İlla ödemin etkisi vardır ama hafif bir yamukluk olduğu bariz. Doktorunuza danışmalısınız. Umarım geçer

Aynaya bakinca cok yamuk durmuyor ama resimlerde yamuk cikiyor anlamiyorum neden boyle oluyor cok endiselemiyorum ins ödemdir ve gecer tek umudum ödem olması
Odem var ve isik esit dagilmaz egimli engebeli cikar bilmeyen de bakip yamuk bu der. Kendi gozunuzle gunduz aydinlik yerde cesitli acilarsan bakin. Ama daha cok yeni boyle normal ve ben cok begendim ya

Odem var ve isik esit dagilmaz egimli engebeli cikar bilmeyen de bakip yamuk bu der. Kendi gozunuzle gunduz aydinlik yerde cesitli acilarsan bakin. Ama daha cok yeni boyle normal ve ben cok begendim ya
Bugun tekrar doktoruma gittim ve burnumu tekrar egik duran tarafin tersine dogru bantladi bir sure ters yonden kuvvet uygulamami soyledi eger kucuk bir ihtimal yamuk kalirsada revizyonu küçük dokunuslarla kendi yapacagini soyledi ve icim cok rahatladi doktoruma guveniyorum bu problemi duzeltecektir.bu arada icimi rahatlatan sözleriniz icin cok tesekkur ederim. bazi insanlar bu yamuk olmus tuh tuh diyince moralim cok bozuluyor zaten psikolojik olarak cok zor bir surec

Ankaradamıısnız? Başar kayayamı oldunuz ben de Ankara’da başarısız ameliyat geçirdim malesef 2. İçin doktor arıyorum özlednenbana yazabilir misiniz
Yok ben antalya da ameliyat oldum

Yamuk gelmedi bana ama Dr daha iyisini bilir tabi ama çok güzel formuna bayıldım sana da cok yakışmış. Bir insin şişler otursun bakarsın minimize bir durumdur gözün görmez. Duydugum kadarıyla yedi ay burun şekilden şekile giriyor. En önemlisi sağlıkla cıkmıssın ameliyattan baksana ünlü bir dr un hastası ameliyattan yogun bakıma ordan da mezara( dün olmus galiba. Haatanede aileden cok paralar istemiş cenazeyi vermek için. Bazen kücük detaylara kafayı cok takmamak lazım. Okyanusu gecmişsin dereyi dert etme. Güle güle kullan sevgiler

Burun sırtından gelen Bi yamukluk var. Bende 3.ameliyatımı oldum 1.5 ay önce. Burun ucum sola dogru kaymıştı ve burun deliklerim eşit değildi. İlk ameliyatı mı ankarada 2016 yılında esabil eker e oldum. Revizyonu 2018 de yine esabil eker e oldum. Ama 3.ameliyatımı başka Bi doktora oldum dr. Yağmur reyyan erol a oldum. Hep ödem diyorlar ama Bi burunda sorun varsa o öyle de kalıyor. Ödem Bi yere kadar. Ben ilk burun ameliyatımda burnumun yamuk oldugunu falan anlamıştım ama doktor hep ödem gececek falan dedi. Hiç burun şekle girmediği gibi zaman geçtikçe de burun ucum sola doğru kaymıştı.

Hatay, Mersin, osmaniye veya adana'da guvenilir bir doktor onerebilir misiniz revizyon için? 3. Ameliyatımi olmak zorunda kalicam. Hatay da bir kasap doktor yuzunden burnum berbat oldu. En azindan revizyon olup basarili olanlar varsa birgün hepimize lazim olur bu bilgi.

Aslinda bu surecte pozitif dusunmek gerek tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim

Oncelikle herkese tekrardan merhaba suan 1 ay oldu burun ameliyati olali ve daha once yamukluktan dolayi burnumu doktorun tersi yonde tekrar bantladigini soylemistim bugun bandı değiştirmek icin burnumu actigimda burnumun baya duzelmis oldugunu gördüm galiba bu surecte biraz sabretmek gerekiyor ama suan odemlerim hala olsada ilk haline gore baya duzelmis zaten doktorumda kucuk olumsuzluklarda minimal dokunuslar yapacagini soyledi.Pozitif dusubmek gerekiyor bu surecte yoksa psikolojik olarak cok zor bir dönem

Sevindim

Merhaba size özelden yazdım bakabilirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…