- Konu Sahibi Topraksumbul
-
Bence odem gibi. Ama pek de tatli bir burun olmus ya
Cok tesekkur ederimBence odem gibi. Ama pek de tatli bir burun olmus ya
Odem var ve isik esit dagilmaz egimli engebeli cikar bilmeyen de bakip yamuk bu der. Kendi gozunuzle gunduz aydinlik yerde cesitli acilarsan bakin. Ama daha cok yeni boyle normal ve ben cok begendim yaAynaya bakinca cok yamuk durmuyor ama resimlerde yamuk cikiyor anlamiyorum neden boyle oluyor cok endiselemiyorum ins ödemdir ve gecer tek umudum ödem olması
Bugun tekrar doktoruma gittim ve burnumu tekrar egik duran tarafin tersine dogru bantladi bir sure ters yonden kuvvet uygulamami soyledi eger kucuk bir ihtimal yamuk kalirsada revizyonu küçük dokunuslarla kendi yapacagini soyledi ve icim cok rahatladi doktoruma guveniyorum bu problemi duzeltecektir.bu arada icimi rahatlatan sözleriniz icin cok tesekkur ederim. bazi insanlar bu yamuk olmus tuh tuh diyince moralim cok bozuluyor zaten psikolojik olarak cok zor bir surecOdem var ve isik esit dagilmaz egimli engebeli cikar bilmeyen de bakip yamuk bu der. Kendi gozunuzle gunduz aydinlik yerde cesitli acilarsan bakin. Ama daha cok yeni boyle normal ve ben cok begendim ya
Odem var ve isik esit dagilmaz egimli engebeli cikar bilmeyen de bakip yamuk bu der. Kendi gozunuzle gunduz aydinlik yerde cesitli acilarsan bakin. Ama daha cok yeni boyle normal ve ben cok begendim ya
Yok ben antalya da ameliyat oldumAnkaradamıısnız? Başar kayayamı oldunuz ben de Ankara’da başarısız ameliyat geçirdim malesef 2. İçin doktor arıyorum özlednenbana yazabilir misiniz
Yamuk gelmedi bana ama Dr daha iyisini bilir tabi ama çok güzel formuna bayıldım sana da cok yakışmış. Bir insin şişler otursun bakarsın minimize bir durumdur gözün görmez. Duydugum kadarıyla yedi ay burun şekilden şekile giriyor. En önemlisi sağlıkla cıkmıssın ameliyattan baksana ünlü bir dr un hastası ameliyattan yogun bakıma ordan da mezaraBugun tekrar doktoruma gittim ve burnumu tekrar egik duran tarafin tersine dogru bantladi bir sure ters yonden kuvvet uygulamami soyledi eger kucuk bir ihtimal yamuk kalirsada revizyonu küçük dokunuslarla kendi yapacagini soyledi ve icim cok rahatladi doktoruma guveniyorum bu problemi duzeltecektir.bu arada icimi rahatlatan sözleriniz icin cok tesekkur ederim. bazi insanlar bu yamuk olmus tuh tuh diyince moralim cok bozuluyor zaten psikolojik olarak cok zor bir surec
Aslinda bu surecte pozitif dusunmek gerek tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederimYamuk gelmedi bana ama Dr daha iyisini bilir tabi ama çok güzel formuna bayıldım sana da cok yakışmış. Bir insin şişler otursun bakarsın minimize bir durumdur gözün görmez. Duydugum kadarıyla yedi ay burun şekilden şekile giriyor. En önemlisi sağlıkla cıkmıssın ameliyattan baksana ünlü bir dr un hastası ameliyattan yogun bakıma ordan da mezara( dün olmus galiba. Haatanede aileden cok paralar istemiş cenazeyi vermek için. Bazen kücük detaylara kafayı cok takmamak lazım. Okyanusu gecmişsin dereyi dert etme. Güle güle kullan sevgiler
SevindimOncelikle herkese tekrardan merhaba suan 1 ay oldu burun ameliyati olali ve daha once yamukluktan dolayi burnumu doktorun tersi yonde tekrar bantladigini soylemistim bugun bandı değiştirmek icin burnumu actigimda burnumun baya duzelmis oldugunu gördüm galiba bu surecte biraz sabretmek gerekiyor ama suan odemlerim hala olsada ilk haline gore baya duzelmis zaten doktorumda kucuk olumsuzluklarda minimal dokunuslar yapacagini soyledi.Pozitif dusubmek gerekiyor bu surecte yoksa psikolojik olarak cok zor bir dönem
Merhaba size özelden yazdım bakabilirseniz çok sevinirimÖncelikle herkese merhabe ben 20 gun once burun estetigi oldum ameliyat resimlerinde yamuk görülmemesine ragmen bandajlar çıkınca buru ucumun sağa dogru yamuk olduğunu gordum bu beni aşırı derece de uzdu doktorum odem oldugunu soylesede insanlarin deneyimlerini okuyunca pek ödem olduguna inanasim gelmiyor. Burun estetigi olduguma sevinemiyorum surekli aynaya bakıyorum ağlayasım geliyor.Burun ucunda yamukluk olup sonradan düzelen var mı acava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?