• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalimm yaziyordu forumdaa sac döküyo diyee :26:
Benosumm o senin guzelligin kuzumm :16:
Ben saca tahammulu olmayanlardanim :9: ama bir kez azmettim uzattim,bi rofle olayinda buhran gecirip nişanimdan sonra hemen kestirdim :1: yazin da zaten hep topludur hayatta acık kullanamiyorum
İyi geceler kizlarr benim kociss koltukta uyudu kaldirmam lazimm işimiz varr :1:

Fatmam Hoşgeldin ama bende kaçıyorum..

Yelizim iyi geceler..

Bende yatıyorum iyi geceler canlar yarın görüşürüz inşAllah

Kız espiri yaptım :1:

Ben uzun istiyorum ya ona sebep değerli ve çok para eder ya ondan :9:

çok pahalıymış gerçekten bende öyle duydumm :53::53::53:

iyi geceler kızlar nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli:34::34:

iyiyiz fatmam sen ne yapıyorsun :16:

Sosyalimm yaziyordu forumdaa sac döküyo diyee :26:
Benosumm o senin guzelligin kuzumm :16:
Ben saca tahammulu olmayanlardanim :9: ama bir kez azmettim uzattim,bi rofle olayinda buhran gecirip nişanimdan sonra hemen kestirdim :1: yazin da zaten hep topludur hayatta acık kullanamiyorum
İyi geceler kizlarr benim kociss koltukta uyudu kaldirmam lazimm işimiz varr :1:

bende etki etmedi canım, hem 12 gün günde 1 fincan ne yapacak Allah aşkına günde 5-6 kupa içmiyorsun ya :30:

Kigiizzz 2014 oldu yaa vay anasinii ben katildigimda daha osmanli kurulmamisti :9:
Benosum ben evlendigimde 57-58 falandimm bi bademcik ameliyati sonrasi 20 gunde 49 kilo oldumm sonra 51 e geldim ama midem kuculdu ben normalde cok açım dediysem bi porsiyon bana asla yetmezdi ama simdi acliktan ölsem dee yarim bana fazla gelio oyle diim midem genislemedi aman genislemesin boyle iyi :1:
Fundosumm cocukum ben zatiii :1: hehh küçül de cebime gir desene :1:
Kigiiizzz karda boguluyodum haa ödüm koptuu geri döndüm tee ilerde biyer vardi oraya gitcektim de g. Yemedi :9:
Benim evi de b.k goturuyoo temizlik yapmadim bugunn haftaici artikk

Antifotojenik olmakta başi cekerimm ustume yokturr :1:
Benim fizigim tipatip annem herseyimiz aynidir oyuzden simdi ona bakarak gelecekteki halimi gorebiliyorum kollar bacaklar zayif kalca kucuk gobek ve gogus yuzunden sisko gorunen :1:

Yaa benim bi haftadirr acayip sacim dokuluyo ilk kezz.dun gece arastirirken tabii ki ilk cikan yerlerden biri kadinlar kulubuydu :9:
Bi de ne goreyimm hayit tohumu sac dokulmesi yapiyormuss :53:
Neyse yarin son gunu zatenn sosyal 12. Gune kadar demisti

kız keşke bendeee versem yaaaa zayıflık en güzeliii ben hep standart 57-58 idim amma evlenince 60 ın altına inemiyorummm
eski resimlerinde böle zayıf değilsin kız ondan şaşırdım yahu ama çıtı pıtı hoşsun valla kız bende korkarım haa adım atmaya o kara gömülüp kalacak gibi duruyo valla derinlikler :1:

amaaan evdesin ağır ağır yap sanki sürekli gelen giden var dimi

benim hep dökülür saçlarım bazen çok az bazen çok fazla banyodan sonra hele acaip dökülür tararken

şu hayıt tohumundan bi fayda göründe bende başlim bari :1:

bende birazdan hastaneyi arayıp randevu alacam :18:

bu arada dün ayşem hiç girmemiş bana teselli vermemişşş :19:

Günaydınn kızlarr

Sosyalim evet o yüzden kıymetini bil postişlerinin.. Bende istiyorum ama pahalı işte orjinal saç..

kız keşke bendeee versem yaaaa zayıflık en güzeliii ben hep standart 57-58 idim amma evlenince 60 ın altına inemiyorummm
eski resimlerinde böle zayıf değilsin kız ondan şaşırdım yahu ama çıtı pıtı hoşsun valla kız bende korkarım haa adım atmaya o kara gömülüp kalacak gibi duruyo valla derinlikler :1:

amaaan evdesin ağır ağır yap sanki sürekli gelen giden var dimi

benim hep dökülür saçlarım bazen çok az bazen çok fazla banyodan sonra hele acaip dökülür tararken

şu hayıt tohumundan bi fayda göründe bende başlim bari :1:

bende birazdan hastaneyi arayıp randevu alacam :18:

Canım günaydın..

Ben en son sarımsaklı kullanıyordum şampuan sosyal kıllanır yüzün dedi korktum bıraktım ama şimdi erkek şampuanına döktüm çam terebentin yağından biraz hiç dökülmüyo tavsiye ederim

kız ben neler denedim neler 2-3 ay etkili sonra yine aynı, o yüzden bıraktım hava değişimi ile alakalı heralde diyorum birde yaş olmuş 31 bu yaşa kadar hep döküldü naptımsa bundan sonramı değişcek amaaan :1:

kız sosyal postijmii kendi saçındanmı nasıl anlamadım yaaa ben aşırı uzun saç sevmiyorum uğraşamam :9: hep orta boy seviyom

oyy tiplere bakkkk yesinler :1: kız inşallah aynı ay hamiş kalırsınız benim dualarım kabul olur bak demedi demeyin çok içten sölerim :1:
eski yazılara baktım ya geçen ayşenurla sedoya demişim siz ikinizde bu ay hamişsiniz dedim oldu :9:

randevumu aldım pazartesi sabah 9 a kadın anlattı 5 dk sürecek hiçbişey hissetmiyosunuz 1,5 saat müşade altında tutucaz sonrasında dedi
oyyy çok heyecanlıyım
sonucu 2 saat sonra alıyomuşuz:18:

Back
X