• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Evi supurdum geldimm :1: en azindan parkelerin ustundeki toz yumaklari gitti :9:
Silme falan yohhh bukadar yeterr :1:

Öle güzel dalmışımkii sanki o kadar ağrı çekmemiş gibi öğlende yiyemedim ya bişey heemen acısını çıkardımmm :9:
eşimm gelirken döner ekmek alimmi sana dediydii keşke el deseymişim yeww:9: hastayken aramızda espri bizim küçükken hastayken babalarımız alırdı:1:

yeliiiiizz kıız pis gelin :9::9: anan el üstündemi tuttu seni :9::9:

oooff bitsede gitsekkkk birileri gibi evde yan gelip yatsak :1::1:

ne sporu kız hamileler için plates mi yoksa :53: ama iyi olur senin için canım :16: iyi yapmış eşin

Canm ya sen bakma milletin dediğine.. Annene olacak diye sana da olacak diye bi hüküm yok.. ki senin oldu da yani.. biraz sabır.. milletin ağzı torba değil biliyorsun.
takmıyorum sedoşum aman olacağı varsa olur be yapalım zorla Allahın elinden alamam ya :32::32::32::32:

kız sizin kocalar sinirli mi oluyor kalkınca tam olarak anlayamadım :))

Bizde de ben sabahları inanılmaz sinirli kalkıyorum ama kötü oluyor.. kendime de sinir oluyorum ama elimde değil.. kavgaya bile gidiyor yani düşünün :))
bugün eşim diyor ki bigünde sinirli kalkma söz seni boğazda yemeğe götürcem diyo :52::52:

Fatmam iyi olmuş bence sporun iyisi kötü olmaz :))

Hosgeldinn canmmm
Hamileler icin spor programi miii :53:

Kız yelizzle fundos çok cadısınız ikinizdee :9:
:9:

Canm umarım bebiste srnde iyisinizdir :16: ya ne sporuu bende yazılmak istiyorumm ne iyi olur

canımm naslsınn :16:
aysem ya seninde bazen bıcak saplanir gibi agrilarin oluyomu bebegin old. Yerde
Bende ararda oluyor

ben temizlige giristimm:1:
sosyalimm su iciyotumm,idrarin rengindende anlasiliyor zatenn:1: ve yanma buyuk olcude azaldiii:21:
neeee yemekteyiz miii:53: bizede adini yazda ozelden. bakalim iyi yemekler yapabilecek miii:9:
aynen fundammm o yuzden pozitif oluyoruzzz, simdi hastaligin verdihi gerginlik var sende,birkac gune toplarsin canimm:38:
sedomm,lizomm iyiyim cok sukurrr. bendede sanci oluyor. doktora sordum bebek buyudugu icin sanci olur. hic korkma normal bunlar dedi. anlik olup geciyorr.bazende 2-3 dk suruyorr.geceleri gazda oluyorrr.birde belim agriyor bazen nasi yatacagimi bilemiorum.ama gaz cok kotu yaa, adamdan utaniyorum artikk:1:
hosbuldukk benayimmm:38:
fatmamm spor degilde,hamile yogasi var. ben spor hakkinda pek iyi seyler duymadim. sen iyice arastirdin mi cnm. yoga yapan arkadaslarim var.agrilarinin buyuk olcude azaldigini soylediler. bende yogaya baslayabilirim. hastanenin ucretsiz etkinligi varmis hemde,hamilelere ozel.normal dogum icin cok faydaliymis.

slm kızlar ben geldim eve yeni girdim sayılır.burda dedeman otel var onun spor salonuna yazıldık kocişimle birlikte. hamile bi bayan hoca da var burda 4 ay geçene kadar sadece yürüyüş ve yormiycak şekilde bisiklete bin dedi. havuz var bayanlara özel çok hijyenik hoca sen günde en az bi saatini havuzda geçir sana şuanda en faydalı olacak şey bu dedi. 4 aydan sonra bel ağrılarını azaltmak için bi iki şey gösterecekmiş doğuma yakında rahim çatalının genişlemesi için bazı hareketler öğreticem dedi. şimdilik iyi gibi görünüyor bakalım nasıl geçecek:34::34:
sedoşum görüşemiyoruz bayadır. biz iyiyiz çok şükür. sen nasılsın canım bebiş nasıl sen 26sında mı gidecen kontrole bende 25inde gidecem inşallah bebişlerimizin iyi haberlerini alırız:16::16:
soyalim,benoşum,yelizim,ayşem,fundoşum,lizim siz nasılsınız canlarım özledim hepinizi:16::16:

Son düzenleme:
ne sporu kız hamileler için plates mi yoksa :53: ama iyi olur senin için canım :16: iyi yapmış eşin

slm kızlar ben geldim eve yeni girdim sayılır.burda dedeman otel var onun spor salonuna yazıldık kocişimle birlikte. hamile bi bayan hoca da var burda 4 ay geçene kadar sadece yürüyüş ve yormiycak şekilde bisiklete bin dedi. havuz var bayanlara özel çok hijyenik hoca sen günde en az bi saatini havuzda geçir sana şuanda en faydalı olacak şey bu dedi. 4 aydan sonra bel ağrılarını azaltmak için bi iki şey gösterecekmiş doğuma yakında rahim çatalının genişlemesi için bazı hareketler öğreticem dedi. şimdilik iyi gibi görünüyor bakalım nasıl geçecek:34::34:
sedoşum görüşemiyoruz bayadır. biz iyiyiz çok şükür. sen nasılsın canım bebiş nasıl sen 26sında mı gidecen kontrole bende 25inde gidecem inşallah bebişlerimizin iyi haberlerini alırız:16::16:
soyalim,benoşum,yelizim,ayşem,fundoşum,lizim siz nasılsınız canlarım özledim hepinizi:16::16:

iyiyiz kuzum biz aynen yuvarlanıp gidiyoruz :1:

spor hamileler için çok önemli canım iyi ki gidiyorsun , hele ki yürümek kolay gelsin cano :16::6:

daha alışkın değilsin ondan canım bi de üstüne hamilesin ki çok normal yani yorulman:34: benim daha devam ediyor canım yum günleri bi hamile kalsam kocayı yanıma yaklaştırmayacağım usandım kızz:17::17::17:
hadi inşallah bu ay bebiş gelsin de sende rahatla :9::9: ben şuan senin yapmayı düşündüğün şeyi yapıyorum kocişi delirttim valla:52::52:

Back
X