• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ya fundooss bırak su olumsuz dusunceleri artık...bebisini hayal et hepp onu düşün :16:

Geçti canm yoğun gaz var :9: sende varmi kabizlik

Tekrar gunaydın Benaycm :) sana cvp yazmistim ama gormedin sanirim :9:

tamammmm :17::17:
oyyyy gece gündüzmüüü ee sıkıyormusun kendini ses çıkmasın diyeee napıyosun o iyice gaz biriktirir ağrı yapar yaa :53: eşinin yanında da salıyormusun kıııız :9: ayşemde diyorduuu :9:

yokkk kabızlık filan :9: çoook rahatımmmm :9: klomenle iğne kullandığımda çok olmuştuuu nedense hep yum. zamanı oluyor :47:

sosyalllllllllllllllll nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :53::53::53:

Kiz ne otobusuuu be rahatii burdan 26 saat antalya :1: ben otobusle o yolu gitsemm tatilin kalanini hastanede gecirmem gerekir felc olurumm :1:
Elimde degilll gecmedi kizginligim napimm cok kirdi benii sabah da yok sayamadimm

Sedommm
Gecti artikk gitti benimki anca beni almaya gelir.iyi oldu ona haketti

Seni kırdıysa Haketmistir canom :29:

oyyyy gece gündüzmüüü ee sıkıyormusun kendini ses çıkmasın diyeee napıyosun o iyice gaz biriktirir ağrı yapar yaa :53: eşinin yanında da salıyormusun kıııız :9: ayşemde diyorduuu :9:

yokkk kabızlık filan :9: çoook rahatımmmm :9: klomenle iğne kullandığımda çok olmuştuuu nedense hep yum. zamanı oluyor :47:

:78: Sallıyorum sürekli kalkamıyorum ki , gülmekten yıkılıyoruz sonra :9:
Yolda önüme arkama baka baka bırakiyorumm :93: yoksa catlarım :60:

Ya senn yapmiyomusnn :9:

:78: Sallıyorum sürekli kalkamıyorum ki , gülmekten yıkılıyoruz sonra :9:
Yolda önüme arkama baka baka bırakiyorumm :93: yoksa catlarım :60:

Ya senn yapmiyomusnn :9:

ahaa bi bırtlı daha geldiiii :60: :60:
kızzz ben çok çekiniriiim kaçarsada uykuya veriyorum kendimi yada çaktırmıyorummmm eşim diyo hiç duymadım senden bunca yıl nasıl tutuyorsun
o çoook rahaaaat ama hiç soğumuyorum yaaa :9::9:
yolda salmazmıyım canımmmmmmm en güzeliiii :9:

:9::9: bende saliyorummm:9: hele sabahlarii daha fena oluyor kizz:9: zaten tutman imkansizz hemen sanci giriyor.
Fundammm rahatlik ver kendineee,film olup bitecek hemen,hic anlamayacaksin bilee:34:ama kafani bu kadar yormaa,kendi kendini yiyosunn,yazik yapma bunu kendine.. hersey cok guzel olacak.kendini boyle dusunmeye sartlandir artikkk. Bakk seni sevenn bissuru insann var. Hepimizin dualari seninleee:16:

Yelomm hayirli yolculuklar,orada nete rahat giremezsinn,ozleriz senii:14: bu arada calisma olayina uzulme. Cunku bende koyu cizgiyi gordugum zaman,bir o gun calisma olmustu birde ertesi gun. Icin rahat olsun. Bu ay bebisin nasibi ise her sekilde gelir yerlesir gobusune:34:

Sosyalimm yogun galibaaa:44:Allah yardimcisiolsun.ins mutlu bir sekilde aramiza gelirr:16:

Benoss sikma caninii sen oncedende icmissin zaten folik asitini. Senin depolar bos degildirki. Sen simdiden sonrada icmeyi birakma cnm

Sedo napacaz bu gazlarlaaa:1:

ahaa bi bırtlı daha geldiiii :60: :60:
kızzz ben çok çekiniriiim kaçarsada uykuya veriyorum kendimi yada çaktırmıyorummmm eşim diyo hiç duymadım senden bunca yıl nasıl tutuyorsun
o çoook rahaaaat ama hiç soğumuyorum yaaa :9::9:
yolda salmazmıyım canımmmmmmm en güzeliiii :9:

Diğer vırrikli kim ki :9:
Fundoss ne soğuması kız tam tersi tek basıma olsam bile gülüyorum bana çok komik geliyor kim yaparsa yapsınn :60:
Ben böyle değildim sonradan oldum :9: :9:

:9::9: bende saliyorummm:9: hele sabahlarii daha fena oluyor kizz:9: zaten tutman imkansizz hemen sanci giriyor.
Fundammm rahatlik ver kendineee,film olup bitecek hemen,hic anlamayacaksin bilee:34:ama kafani bu kadar yormaa,kendi kendini yiyosunn,yazik yapma bunu kendine.. hersey cok guzel olacak.kendini boyle dusunmeye sartlandir artikkk. Bakk seni sevenn bissuru insann var. Hepimizin dualari seninleee:16:

Yelomm hayirli yolculuklar,orada nete rahat giremezsinn,ozleriz senii:14: bu arada calisma olayina uzulme. Cunku bende koyu cizgiyi gordugum zaman,bir o gun calisma olmustu birde ertesi gun. Icin rahat olsun. Bu ay bebisin nasibi ise her sekilde gelir yerlesir gobusune:34:

Sosyalimm yogun galibaaa:44:Allah yardimcisiolsun.ins mutlu bir sekilde aramiza gelirr:16:

Benoss sikma caninii sen oncedende icmissin zaten folik asitini. Senin depolar bos degildirki. Sen simdiden sonrada icmeyi birakma cnm

Ay çok guldum abla bana bakiyor :9:
Aysemm çakmak cakalımm hepsi bi anda yokolsunn :60:

Diğer vırrikli kim ki :9:
Fundoss ne soğuması kız tam tersi tek basıma olsam bile gülüyorum bana çok komik geliyor kim yaparsa yapsınn :60:
Ben böyle değildim sonradan oldum :9: :9:

:9::9::9: işte buuuuu :9::9:

ayşemmm haklısın canımmm relaks sözzzz :118:
salın gitsin kıııııııııııızzzzz:9:

Kigiizzzz girerimm yine ama burdaki kadar sık olmaz tabii size resim de yuklerim bizim oralari gosteririm :9:
Pirtt olayina gelirsekk ben de en baslarda cok sıkardim kendimii ama ameliyat olmustum ya hani sezaryen gibi ozaman gaz oluyo bilionuz kac gun cikmamisti ozaman benimki sirtimi ovardi hizli hizlii surtunmeyle ısınınca pirrtt cikiyodu benimkidee ooohh dioduu :9:
Ondan sonra saldim gitti artikk gaz olunca yanina uzanip sirtimi ovduruyomm sonra pirtt :1::1:

Kigiizzzz girerimm yine ama burdaki kadar sık olmaz tabii size resim de yuklerim bizim oralari gosteririm :9:
Pirtt olayina gelirsekk ben de en baslarda cok sıkardim kendimii ama ameliyat olmustum ya hani sezaryen gibi ozaman gaz oluyo bilionuz kac gun cikmamisti ozaman benimki sirtimi ovardi hizli hizlii surtunmeyle ısınınca pirrtt cikiyodu benimkidee ooohh dioduu :9:
Ondan sonra saldim gitti artikk gaz olunca yanina uzanip sirtimi ovduruyomm sonra pirtt :1::1:

neeeeeeeeeeee ohhmuuuu :9::9::9::9: kız bu benimkiyle çok benziyo haa bebek gibi sevmeleri çocuğu gibi bakmaları :9::9:
benimkide geçen kusuyodum yaaa ozaman diyo ohhhh şimdi rahatlarsın bide eve götürdü battaniyeyi sarmış sıkıştırmış boynumdan ayağımdan yanlardan hava almim diye şen uyu ben şana bişeyler alim gelim diyo bide :9::9::9:

neeeeeeeeeeee ohhmuuuu :9::9::9::9: kız bu benimkiyle çok benziyo haa bebek gibi sevmeleri çocuğu gibi bakmaları :9::9:
benimkide geçen kusuyodum yaaa ozaman diyo ohhhh şimdi rahatlarsın bide eve götürdü battaniyeyi sarmış sıkıştırmış boynumdan ayağımdan yanlardan hava almim diye şen uyu ben şana bişeyler alim gelim diyo bide :9::9::9:

kızz gelemedim ya ben sabah dosya girmekten :53::53::53:

nasılsınız cancanlar :32::32::32:

Hahhahh supermisss :1:
Sosyalimmmm hosgeldinnnn :16::16:

Hahhahh supermisss :1:
Sosyalimmmm hosgeldinnnn :16::16:

yelizim gider ayak bombayı patlatmışsın :53:

rahattttt :9:
yokluğun belli canısııı :5::5: :9::9:

geyik yapıyoz kızzzzz

oo öğlen olmuş yemektede nefisss bişey varrr :32::32:

3 dosyam kaldı ondan sonra buradayım öğle arası bi bakayım dedim, eve gitmeye üşendim bende büskivi yiyorum :30:

:9::9::9: işte buuuuu :9::9:

ayşemmm haklısın canımmm relaks sözzzz :118:
salın gitsin kıııııııııııızzzzz:9:

Ay çok guldum abla bana bakiyor :9:
Aysemm çakmak cakalımm hepsi bi anda yokolsunn :60:

:56:

Evet iste boyle fundossss,artik senden karamsar sozler duymak yok:16:

Sedoomm:9::9:

Hosgeldin sosyalimmm:54:

Tamm yeloo fotolarini bekliozzzz

Afiyet olsunn fundossss ne yiyeceksin diye sormayacam bu seferrrr:9::9:

yelizim gider ayak bombayı patlatmışsın :53:

3 dosyam kaldı ondan sonra buradayım öğle arası bi bakayım dedim, eve gitmeye üşendim bende büskivi yiyorum :30:

yeloooo giderken küs vedalaşmaa bakk sonra pişman olursuuunnnnn evde yokluğunu hissetsin ilgili olki özlesinnnn

kızz kuru kuru yeme yaaaa kıyamamm yaaa

sormaaa fatmada geldikiiiii o varken hiç sölememmm :9::9:
evettt yelocannnnn fotoları bekliyoruzzzz ne güzeldir şimdi oralar ahhhh
ayşemmm pazarda buraya yağış başlıyomuş salıya kadar epey yağcakmış barajlar dolcakmış biraccık

hoşbulduk kuzu nasılsın, dün seni merak ettik bende kesin geziyordur dedim kızlara :9:

yeloooo giderken küs vedalaşmaa bakk sonra pişman olursuuunnnnn evde yokluğunu hissetsin ilgili olki özlesinnnn

kızz kuru kuru yeme yaaaa kıyamamm yaaa

küs git yüz verme kocana :47::47::47::63:

bişey olmaz fundoşum benim mide alışkın :56:

Back
X