Ağlayakta gözden mi olak???

ne alıyon kızzzz sendeeee ben olsam almam valla pislikler ne kadar abartıyolar yaaaa
ooooooo süperrrrrr giderayak yaptınız yanii belliydi amaaa girmedin hiçççç
kızım bu ayda olmazsaaaaa tühhhh sana

Aynenn adam garibann 39 liraya bilet denk getiriyoo sonra buraya gelcekk 5 liraya su alcakk keske evden cantama atsaymisim bitanee
Kizz yatamadim kii aceleye geldii disari cikip yemek yicektik uc ucuna yetistim ucaga zatii.hep akti gitti ben de wcde soyleniomm benimki gelmiss ee tutmicak mi yani simdi bosa mi gitti diyoo
Dedim gece okuzluk yapmasaydinn tutardii
Kizlarr benim kocamdan bugun hicc duymadigim bi yorum duydumm.bi arkadasi varr daa diyo kii ya bi kizi varr bi gorsen adı duru bi agzi var minnacik
Ay bide suratinda nasil bi ifade aptal aptall nasil duygulandimm ilk kez yani bukadar net gordum ozlemi onun yuzunde haa gider ayak oturdu icime bide benimkine senin cocugun var mi diye sormuss o da yok demis.haa olsaydi arkadas olurduk sen babamla arkadassinya demiss kiz 3 yasinda falan

sosyalimmmmmm

fundammm gozlerii ayni benn teyzeye cekmisss

yaa benayimm misir olayi harikaymiss. bende bundan sonraa oyle yapicamm
aksamda recep te kafa dagitirsiniz iyi olmus cnmm

inşallah oğluşunda çekerrr
ayyy bende gizli sokucamm bundan sonraa mısırııı
receppp

boşver takılma sen bu seferki zevk için olsunnnn öncekiler inşallah tutmuştur
yaa ne bilmiş şimdiki ufaklıklar yaaaa laflara bakkkkk
inşallah döndüğünde canımmm kocişine müjdeyi verecen

boşver takılma sen bu seferki zevk için olsunnnn öncekiler inşallah tutmuştur
yaa ne bilmiş şimdiki ufaklıklar yaaaa laflara bakkkkk
inşallah döndüğünde canımmm kocişine müjdeyi verecen

kızıııım 8 tl verdik diyooooommmm 1 liralık şeyee

İnsallah canmm mart ayi hepimize ugur getirsinn gelsin artikk bidiklar daa bizim de oyle bi neşemiz olsun evimizdee

Ayy evet fazlaymiss agrida 2.5 liraydi gerci agrida hersey ucuz zatenn kiz

Kız baktım hakkat ne resmiymişiz ama yeni tanışma normal

Ben sosyale diyorum hep aynıyız diye en kötü 3-5 gün oynuyo inşAllah birlikte gelir ama hepimizin gelsin bu ay

Ayy ankaramın gözünü seveyim çok özledim zaten (
O konuda katılıyorum sanki her binen zenginmiş gibi muamele yapılıyo bı tür yerlerde ne kadar saçma.. Asıl sirkülasyon orda halbuki..

İnşAllah bebiş gelecek canım be özlem bitecek

sosyalimmmmmm

fundammm gozlerii ayni benn teyzeye cekmisss

yaa benayimm misir olayi harikaymiss. bende bundan sonraa oyle yapicamm
aksamda recep te kafa dagitirsiniz iyi olmus cnmm

İnşAllah canım bakalım güzel mi..
Kız mısır konusunda fundaya katılıyorum o pahalı hemde yetmiyo ama ben evde bi poşet yapıyorum götürüyorum cihazdanda geçmiyoruz kapıda da kimse bakmıyo ohh mis gibi ama burdan taşınımca en çok bunu özlüycem

Evin yakın olmasının avantajı yoksa sıkar biraz gibi

İnsallah canmm mart ayi hepimize ugur getirsinn gelsin artikk bidiklar daa bizim de oyle bi neşemiz olsun evimizdee

Ayy evet fazlaymiss agrida 2.5 liraydi gerci agrida hersey ucuz zatenn kiz

aynenn kaziklaniyoruz kizzz
ben birde alaska frigoyu cok seviyorum kizz
yelooo iyi yapmissinizz kizzz. hem birbirinizi ozleyeceksiniz simdiii
sosyalim gorusyruzzzzz
fundam kasim topigine ben ne zaman dahil oldummmm yaaa:44: bulamiommm

ayyyy keşke kızzzz yeniden doğmuş gibi oluruz heralde düşünsene ne mutlu oluruz beeee

bende ayşemmmmm frigoya bayılıyorummm yaaa sendede oluyormuuu sinemaya gidince herşey cazip geliyooo
evde aburcubur var koymam yanımaa ordada çeker canım çikolata cips mısır filan
canım ben sana atim hemen linkiniiii aramaaa

Kizlaaarr patron sana jest yapaym bütün hakedislerimi. Verdi. haftaya benden olsun dedii bugun son evdeyim artiikkk sok oldum yaaaa

Fundosum darisi hemennn seninde basina inşallah balim hep aklindasin

Son düzenleme:
Benosum ankarayi biz de cok severiz ailecek ki hayatimizi gelecekte ankarada yasayacak sekilde sekillendirmeye calisiyoruzz esim hep burdaydi 2000 den berii hicbiyere degismez ankarayi

Fundamm mubarek gunn Allah dualarimizi kabul etsin insallahh bize de nasip etsinn o miniklerden bikac tane

Sedoo gozun aydinnn

Kizlaaarr patron sana jest yapaym bütün hakedislerimi. Verdi. haftaya benden olsun dedii bugun son evdeyim artiikkk sok oldum yaaaa

Fundosum darisi hemennn seninde basina inşallah balim hep aklindasin

inşallah benoşummm
ben sevmiyom angarayı
kız havaalanında burger mc bile farklı ne saçmaaa
püf nokta sorduydum benoşummm patlama anııı

sedoooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmm
nasıl güzel bi haber buuuuuuuuuuuuuu nasıl mutlusun şimdi değilmiiiii hemde aldın tüm alacağınıııı birde haftaya gelmiyosun
müjde diye buna derim beeen
gözün aydın canım şimdi azda olsa bi burukluk olur zanlımcaaaa helal olsun kız patronaaa

Agrinmi var canom neden kötüsün
İnşallah hissedersin gelmiştir meleğin

Son düzenleme:

ahhhhhh duysun sesimiziiiii hayırlısıyla bekletmesin daha fazlaaa şöle iki tane bir kız bir erkek olsa değilmi nasıl güzel olur çok bekledin hakettin bunu dese bidaha uğraşma zorlanma taşıma çıkarma işleri ile deseee töbe töbeee

Evet fundosum nedense burukluk oldu biraz alismistim , bari erken kacayımm yeter durdugum

Yelizcan sağol cnm sanirim yoldasin hayirli yolculuklarr

Görüşürüz aksam kuşlar hepinizi optum
Pılımı pırtımı toparlayayım

sagoll canimm buldum. eski mesajlari okuyunca duygu yogunlugu oluyorr

sedommmm gozunaydinn cok sevindimm canimm artik hursunnnn bugunlerin acisini cikartirsinnnn

öle valla ayşemmm bide insan yerinde sayınca daha bi yoğunlaşıyo duygu patlaması oluyo

topla neyin var neyin yoksaaaa kaçççç
hadi hayırlısı canımmm şimdi dinlenme vakti

bende kaçim ufaktan yelizim iyi yolculuklar canımmm
çabucak ailenin yanında olursun inşallaah
yolun açık olsunnn

ayşemmmm görüşürüz canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…