• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

inşallah kızlar sık sık uzun yazmaıyom kusura bakmayın ortam müsait değil :47:

kızlar az önce aşağı inerken farkettim göğüslerim ağrıdı hareket edince :9:

iyiyim canımcım sen nasılsın.merakla okudum seni.beklediğimiz haberi vereceksin inşallah.perşembe yada cumaya kadar bekle bence.benim bat 02/12

bende iyiyim sekerimm. hayirlisi tatlimm. normalde bat 5 gun sonra aslinda ama iki aydir 30 gunde bir oldugum icin bu ayki hesaplamayida 30 gune gore yaptimm:23: bekleyip gorecezz:6:

dua et seni yakalamiym :82:

:60: göreceksiiiinnn ayyşş :93:

sedd gozumm ustundee :82: tenhada sikistiracam seniii:27: :60:

canım sizlerle beraber hamile olduğumuzu öğrendiğimiz de neşemiz kat kat daha da çok artacak inşallah :16:

:17: :29::29:

amin insallahhh:16:

iyiyim canımcım sen nasılsın.merakla okudum seni.beklediğimiz haberi vereceksin inşallah.perşembe yada cumaya kadar bekle bence.benim bat 02/12

Süreyyacanımm bana dedin dimi :93:

beklicem ama şuu Ayşenura söylemicem sonucu :99:

hatta belki 5 aralığa kadar bekleyebilirim :84:

seddd sana yazdiklarim senin alintilarinin icine karisiyorr:5:

bakk yaaa:20: gel bakayim bi yanima senn:4: :22::47: bunlar yeterli oldu sanirimm :60:
sureyyacan onlari bana yazmadin mii:5:

inşallah kızlar sık sık uzun yazmaıyom kusura bakmayın ortam müsait değil :47:

kızlar az önce aşağı inerken farkettim göğüslerim ağrıdı hareket edince :9:

fundoşumm test yaptın mı hiç ? 3 günün var senin de dimi :18: benim de en son 27 kasım bekliyorum...İnşallah gelir miniklerimiz ya çok heyecanlıyım benn

bende iyiyim sekerimm. hayirlisi tatlimm. normalde bat 5 gun sonra aslinda ama iki aydir 30 gunde bir oldugum icin bu ayki hesaplamayida 30 gune gore yaptimm:23: bekleyip gorecezz:6:

amin insallahhh:16:

demek sende başladın bu işe :82: :82:

bak burada başka sayfalar da yazanlar da var , casusdaşım dikkat et :99:

tekin yerler değil buralar , yenisin bu işte , yerler senii :60:

fundoşumm test yaptın mı hiç ? 3 günün var senin de dimi :18: benim de en son 27 kasım bekliyorum...İnşallah gelir miniklerimiz ya çok heyecanlıyım benn

bugün alıp bi yapim sizin için :9:
ama bugün anca alırım akşama yarın sabahta yaparım

seddd sana yazdiklarim senin alintilarinin icine karisiyorr:5:

bakk yaaa:20: gel bakayim bi yanima senn:4: :22::47: bunlar yeterli oldu sanirimm :60:
sureyyacan onlari bana yazmadin mii:5:

benim gözümden kaçmazz :82: cevabını yazdım sana :60: bu sana yeterli mi :57: :40:

süreyyacan onları bana yazdı :87:

fundoss sakin bu sed e uyup test yapmaya kalkma. bat gunun gecsin sonra yaparsin. kafani karistirmalarina izin vermeee:40:

hahaha hepsini biliyorum dostt :82: hem neden bu kadar erken kalktigimi saniyorsunn:82:

benim hocam kuvvetli kimse bana birsey yapamaz :60::60:

hepinizi gördüm :51::51::51: insanın nası bişeyle konuştugunu bilmesi güzelmiş :9::9: hepiniz çok tatlısınızz kızlarr

hepinizi gördüm :51::51::51: insanın nası bişeyle konuştugunu bilmesi güzelmiş :9::9: hepiniz çok tatlısınızz kızlarr

bende seni yerim sedommmmm sedommm canııım benimmmm

lizim nasıll hepinizi benidemi gördün yoksaaaaa :53:

:)))) evet tatlım sana yazmıştım yeni farkettim bende.ama ne yapayım o kadar hızlısınız ki karıştırıyorum

Back
X