evet canim coooook sükür :)
ayyyyy cokkk ama cokkk sevindimmmm..Allah kucagina almayi nasip etsin. ayrintilari faceden yaz banaaaaa. bekliyorummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendeee diyordum bunlar ne zaman benim yazdiklarimi okicam yoksa dondular kaldilarmi...
evvveeeeeeeeeeeeeetttttttttt...dün doktora gittim. kese görünüyordu, ama cok kücük oldugundan iki hafta sonra birdaha gidecem, biliyorsun ki benim bir bos gebeligim var....
2. asilama icin beklerkene kendiliginden oldu![]()
Merhaba benoss,bugun kimse gelmemiss. Bizimde baya yogun bi gundu. Biraz once eve geldik.Bugün niçin kimsecikler yazmamış![]()
Perikanadı yokluğun belli oluyo canım..
Yelizcim oıhhh hayat sana güzel valla bizim yerimize de gez eğlen canım![]()
Benoss senin gunun nasil gectii???
Benosumm dun uyuyakalmisimm. Bizde disardaydik cnm. Bebise birseyler aldik. Bi magazada indirim varmista.onu duyunca kacirmayalim dedik.Çok yoğundu canım.. Kuzenlerim vardı çok keyifliydi..
Küçük bi sıpası vardı çok tatlıydı.. bi ara bebiş benimle mutfaktaudı eşim geldi tek kalınca : insan nasıl istiyo değil mi dedim eşimde hemde nasıl dedi![]()
Çok güzel bi gündü.. Bayadır kimse gelmiyodu
Senin nasıldı canım ?
Benosumm dun uyuyakalmisimm. Bizde disardaydik cnm. Bebise birseyler aldik. Bi magazada indirim varmista.onu duyunca kacirmayalim dedik.
Size gelen minik misafirde cok tatliymisss
Gunaydin sosyalimmm
Evet bugun fundostan hayirli haberler gelecekkaramiza mutlu sekilde gelecek ins
![]()
Evet sosyalimm normalda daha erken almamda.indirimi duyunca bakalim dedik.Kizlar gunaydinnn
Okula geldim dersten once bi bakayim dedim
Fundosumm insss guzel haberler vereceksin bize![]()
Sosyalim cnm ben unuttum yine atesiyataktan kalktm aklima geldi cikip olctm 35.8 cikti
Aysemm minige biseyler almissin oy kuzum benimm masallah..
Lizimm gunaydinn cnm
Benosum sedosum fatmam yelizim![]()
Günaydın kızlaarr
Dün yalancı baharın son gününü yaşadık bugün yine yağmurla karşıladı bizi gökyüzüü
bisürü tohum aldım gübre aldım bahar gelsiinn![]()
Kizlar gunaydinnn
Okula geldim dersten once bi bakayim dedim
Fundosumm insss guzel haberler vereceksin bize![]()
Sosyalim cnm ben unuttum yine atesiyataktan kalktm aklima geldi cikip olctm 35.8 cikti
Aysemm minige biseyler almissin oy kuzum benimm masallah..
Lizimm gunaydinn cnm
Benosum sedosum fatmam yelizim![]()
ben varımda yoğundum birazyaa bugünde mi kimse yok
fundoş rahim filminde :18::18:
yazar mı acaba çıkınca bize :18:
Evet sosyalimm normalda daha erken almamda.indirimi duyunca bakalim dedik.
Gunaydin twinn beni eklemissin twi... daa:) ama hic foton yok merak ederim ben seni:))
Rabbim benosadaa ve tum kizlara daha tatli bebisler verecek inss
Fundayi cok merak ediorummmmmmmm
Kuzum evet ekledim foto koymuyorum kocisten dolayi ama simdi ekliyim bi bak istersenEvet sosyalimm normalda daha erken almamda.indirimi duyunca bakalim dedik.
Gunaydin twinn beni eklemissin twi... daa:) ama hic foton yok merak ederim ben seni:))
Rabbim benosadaa ve tum kizlara daha tatli bebisler verecek inss
Fundayi cok merak ediorummmmmmmm
günaydın canım
yataktan kalkmadan ölçeceksin kuzu
ben varımda yoğundum biraz
öyle öyle al canım benim bebek kiyaferleri pahalı nede olsainşallah canım bir an önce verelim şu haberleri
![]()
günaydın canım
yataktan kalkmadan ölçeceksin kuzu
ben varımda yoğundum biraz
öyle öyle al canım benim bebek kiyaferleri pahalı nede olsainşallah canım bir an önce verelim şu haberleri
![]()
günaydınnn hanımlarrrr
bugün büyük gün fundoştan ne haber gelecek acaba inşallah iyi haberlerle gelir :18:![]()
Benosumm dun uyuyakalmisimm. Bizde disardaydik cnm. Bebise birseyler aldik. Bi magazada indirim varmista.onu duyunca kacirmayalim dedik.
Size gelen minik misafirde cok tatliymisss
Gunaydin sosyalimmm
Evet bugun fundostan hayirli haberler gelecekkaramiza mutlu sekilde gelecek ins
![]()
kız minik minik kıyafetler mi aldınız yerim ben onları
benoşuma Rabbim çift versinde mutfakta ne kadar tatlı olduklarını birkez daha görsün inşallah , bi kız bi oğlan![]()
Günaydın kızlaarr
Dün yalancı baharın son gününü yaşadık bugün yine yağmurla karşıladı bizi gökyüzüü
bisürü tohum aldım gübre aldım bahar gelsiinn![]()