Ağlayakta gözden mi olak???

Bugün niçin kimsecikler yazmamış :9:

Perikanadı yokluğun belli oluyo canım..

Yelizcim oıhhh hayat sana güzel valla bizim yerimize de gez eğlen canım ;)

bendeee diyordum bunlar ne zaman benim yazdiklarimi okicam yoksa dondular kaldilarmi...

evvveeeeeeeeeeeeeetttttttttt...dün doktora gittim. kese görünüyordu, ama cok kücük oldugundan iki hafta sonra birdaha gidecem, biliyorsun ki benim bir bos gebeligim var....

2. asilama icin beklerkene kendiliginden oldu :52::52::52:

ayyy basammm kuzuumm nasıll sevindimmm anlatamammm rabbimmmmm tamamınaa erdirsinnnnn kucağına almayı nasip etsinnnn :16::16::16::16::16::49::49::49::49::49::49:

Bugün niçin kimsecikler yazmamış :9:

Perikanadı yokluğun belli oluyo canım..

Yelizcim oıhhh hayat sana güzel valla bizim yerimize de gez eğlen canım ;)
Merhaba benoss,bugun kimse gelmemiss. Bizimde baya yogun bi gundu. Biraz once eve geldik.

Yelocann ben sana yazdimm yaa gormemissinn:53:
Tadinii cikarrr. Ama aradaa gel.ozledik seni:38:

Benoss senin gunun nasil gectii???

Çok yoğundu canım.. Kuzenlerim vardı çok keyifliydi..
Küçük bi sıpası vardı çok tatlıydı.. bi ara bebiş benimle mutfaktaudı eşim geldi tek kalınca : insan nasıl istiyo değil mi dedim eşimde hemde nasıl dedi :(
Çok güzel bi gündü.. Bayadır kimse gelmiyodu :9:

Senin nasıldı canım ?

Son düzenleme:
günaydınnn hanımlarrrr :16::16::16:

bugün büyük gün fundoştan ne haber gelecek acaba inşallah iyi haberlerle gelir :18::53::16:

Çok yoğundu canım.. Kuzenlerim vardı çok keyifliydi..
Küçük bi sıpası vardı çok tatlıydı.. bi ara bebiş benimle mutfaktaudı eşim geldi tek kalınca : insan nasıl istiyo değil mi dedim eşimde hemde nasıl dedi :(
Çok güzel bi gündü.. Bayadır kimse gelmiyodu :9:

Senin nasıldı canım ?
Benosumm dun uyuyakalmisimm. Bizde disardaydik cnm. Bebise birseyler aldik. Bi magazada indirim varmista.onu duyunca kacirmayalim dedik.
Size gelen minik misafirde cok tatliymisss

Gunaydin sosyalimmm:16:
Evet bugun fundostan hayirli haberler gelecekk:16:aramiza mutlu sekilde gelecek ins:16:

Benosumm dun uyuyakalmisimm. Bizde disardaydik cnm. Bebise birseyler aldik. Bi magazada indirim varmista.onu duyunca kacirmayalim dedik.

Evet bugun fundostan hayirli haberler gelecekk:16:aramiza mutlu sekilde gelecek ins:16:

kız minik minik kıyafetler mi aldınız yerim ben onları :nazar::16:

benoşuma Rabbim çift versinde mutfakta ne kadar tatlı olduklarını birkez daha görsün inşallah , bi kız bi oğlan :32::32::32::16:

Günaydın kızlaarr
Dün yalancı baharın son gününü yaşadık bugün yine yağmurla karşıladı bizi gökyüzüü :1:
bisürü tohum aldım gübre aldım bahar gelsiinn :21::21:

Kizlar gunaydinnn
Okula geldim dersten once bi bakayim dedim
Fundosumm insss guzel haberler vereceksin bize :16: :16:
Sosyalim cnm ben unuttum yine atesi :1:yataktan kalktm aklima geldi cikip olctm 35.8 cikti :1:
Aysemm minige biseyler almissin oy kuzum benimm masallah..
Lizimm gunaydinn cnm
Benosum sedosum fatmam yelizim :16:

yaa bugünde mi kimse yok :53::53:
fundoş rahim filminde :18::18:
yazar mı acaba çıkınca bize :18:

Kizlar gunaydinnn
Sosyalim cnm ben unuttum yine atesi :1:yataktan kalktm aklima geldi cikip olctm 35.8 cikti :1:
Lizimm gunaydinn cnm
Evet sosyalimm normalda daha erken almamda.indirimi duyunca bakalim dedik.
Gunaydin twinn beni eklemissin twi... daa:) ama hic foton yok merak ederim ben seni:))
Rabbim benosadaa ve tum kizlara daha tatli bebisler verecek inss:17:
Fundayi cok merak ediorummmmmmmm

Son düzenleme:
Günaydın kızlaarr
Dün yalancı baharın son gününü yaşadık bugün yine yağmurla karşıladı bizi gökyüzüü :1:

günaydın canım

Kizlar gunaydinnn
Lizimm gunaydinn cnm

yataktan kalkmadan ölçeceksin kuzu

yaa bugünde mi kimse yok :53::53:
fundoş rahim filminde :18::18:
yazar mı acaba çıkınca bize :18:
ben varımda yoğundum biraz

Gunaydin twinn beni eklemissin twi... daa:) ama hic foton yok merak ederim ben seni:))

öyle öyle al canım benim bebek kiyaferleri pahalı nede olsa :34: inşallah canım bir an önce verelim şu haberleri :16:

Kuzum evet ekledim foto koymuyorum kocisten dolayi ama simdi ekliyim bi bak istersen :16:
günaydın canım

öyle öyle al canım benim bebek kiyaferleri pahalı nede olsa :34: inşallah canım bir an önce verelim şu haberleri :16:

Cnm biliyorum ama unuttum iste rutinlestrmem lazim :34:

günaydın canım

kızz ne güzel yoğunsunuz vakitte nasıl geçiyodur :53: biz mart sonuna kadar çok boşuz günde 4-5 tane evrak anca geliyo hatasız olursa 15 dk mı alıyo zaman geçmiyo o yüzden burda :50::50:

günaydınnn hanımlarrrr :16::16::16:

bugün büyük gün fundoştan ne haber gelecek acaba inşallah iyi haberlerle gelir :18::53::16:

Günaydın canımmm
Senin araca baktım valla fıstık gibi am pahalı :9:

Günaydın tatlım..
Sormaa bi sevimliydi sve seve bitiremedim sıpa aevdiriyosa kendini..

Kocaman içten bi aminnnn diyorum inşAllah tez zamanda rabbim yaşatır.. Hafta sonu ki gibi kasık mı karın mı anlamadığım ağrımda azaldı bugün çok az.. İnşAllah bu belirtidir inşAllah boş yere değildir ..

Kıyafetlerde o kadar tatlı oluyo ki almamak elde değil.. Kız yoksa mavi renk mi aldınız :9:

kız minik minik kıyafetler mi aldınız yerim ben onları :nazar::16:

benoşuma Rabbim çift versinde mutfakta ne kadar tatlı olduklarını birkez daha görsün inşallah , bi kız bi oğlan :32::32::32::16:

Aminnn canım hiç hayır demem ikize.. Her ne kadar bakımı zor olsada isterim bi çırpıda iki tane :9:
O kadar imrendim ki anlatamam ki benim kuzenim küçük bide o kadar güzel yakışmış ki annelik inşAllah bizlerde yaşarız ;)

Günaydın kızlaarr

Günaydın bahçıvan :9:
Senden feyz alcam ben az kaldı sen dik hele :9:

Twiiinnnnn sanada iyi dersler canım semi etiket yapmamışım yaptım sandım yanlış anlama canım ;)

Fundayı bende çok merak ediyorum sonUçlarını taaaa öğlen alacak ama inşAllah hemen girerde bizi bilgilendirir..
Ondan heyecenlıyız ve de meraklı :1:
İnşAllah fundam içinde iyi olacak..

Back
X