- 28 Ağustos 2008
- 1.816
- 117
- 173
sosyalim aslında sende biliyosundur testi erken yaptıgın için değerin çok düşük. muhtemelen dün veya bugün yerleşti bebeğin. öğlenki kanaman da bebek yerleşirken oluşturduğu tahrip yüzünden. kim olursa olsun doktor aynısını söyleyecekti zaten. bana da ilk gittiğimde keseyi görüp boş gebelik olabilir demişti. o ihtimali her zaman gözünün önünde tutuyo doktorlar. bence sen 1 hafta bekleme 2 gün sonra tekrar kana baktır yükseldiyse de iğneye başla canım. zaman kaybetme.kızlar saat 12 gibi lekelenmem oldu hemen doktora gittim, kan değerin 20 lerde bir şey çıktı doktor ne kadar evhamlısın iğneye ne gerek var dedi beni gönderdi % 60 zaten kimyasalla sonuçlanıyor dedi değerin çok yeni git evde bekle adet olmasan 1 hafta sonra gel dedi gönderdi, işte bu kadar, lekelenmem şu anda yok kızlar çamur böyle kahverengi birşeydi lütfen dua edin bebeğin benimledir inşallah, tabii hayırlıysa
fundoşum eğer bebeğim bana tutunmayı başarabilirse neler yaptığımı anlatayım kuzum olur mu
herkese çok tşk ederim bu arada sağolun
perikanadı canım tesadüfen bi konuda hamileyken yazdıklarını okudumPerikanadı arkadaşımız msj atmış selamı olduğu için yazısını size olduğu gibi aktarıyorum canlarr :
Sabah sabah çok kötü oldum topiği okuyunca Rabbim Sedomuza metanetlerin en güzelini versin o kadar zor bir durumdaki.. Rabbim bilir inşallah sonrası çok çok daaha güzel olur..
Çok mutlu oldum kuzummmmm hamişsin... Maşallah ya.. Rabbim korusun seni... Sosyalim de hamişmiş.. Ne kadar güzel bir ay oldu sedom da inşallah iyi olacak bundan sonrası hep sağlık olsun inşallah.. Rabbim kuzunu seni korusun nazarlardan sakınsın
Ben de 8 martı bekliyorum çok az kaldı sabırsızım bir de tedirginim yine düşer mi diye :S Ama Rabbim büyük bekliyorum..
Topiğe yazamıyorum kurumun netini kısıtlamışlar ya topiğe yazınca hata veriyor gitmiyor o yüzden özelden yazdım canım...
Kndine çok iyi bak e mi.. Kızlara da çok selam söyle.. Okuyorum zaten ama bişi yazamıyorum
demiş..
benoşum ne 2 haftası bu değer 4-5 haftalık. Allahım yüzünü güldürdü. 3-4 gün sonra karından keseyi bile görebilirler. senin için çok sevindim canım. artııık yediğine içtiğine dikkat ediyosun sende güzel bi anne adayısın. 4 kasımda geliyo adet tarihine göre minişinnKötü yok bak gelmiş geçmiş olamamış bi daha.. Belki rahimde bi genişleme oldu oda dışarı vurdu.. İyi düşünelim..
Ben kötüyü asla düşünmek istemiyorum kendim içinde Tabi Allah korusun olursa o zaman düşünelim canım..
Ayrıca senin durumun benimkinden daha önemli sakın deme öle bi daha..
Ben aldım onu yazmak için girdiydim..
Kızlar benimki 480,5 çıkmış ne şimdi bu 2 haftalık gibi anladım ama bilemedim.
Hamiş arkadaşların kaçtı acaba ?