canım benimde son bi kaç gündür başladı hergün ağrıyo sırtım üşüttüm belki ondan ağrıyodur. inşallah geçer baş ağrılarım canım ya başlayınca çok kötü oluyorum çünkühosbulduk canlarimmm
fatmam benim kramplarim gecmiyor. onun disinda iyiyimm.sirt agrisi bazen oluyor. cok yorulunca falann.senin bas agrilarin gecer ins hemen yaaa
fundamm senin vucudunun dinlenmesi lazim,yoksa zor toparlarsin kendinii. bugun eve gidince yat dinlen.yarinda hicbir is yapma butun gun yatt.bu aksamda calisma olursa cok iyi olur. tam yum zamani cunku.
canım benim inşallah geçer bian önce başağrıların çünkü hem çalışırken hemde hamişken hiç çekilmez vallaVücut depolamıştır tabii :)
Sen yinede içir boşver olursa olur olmaz olmaz yapacak bişi yok..
Garip bi duygu fundam inşAllah tez zamanda yaşayacaksınız.. Bizde o zaman tam oldu diycez hep birlikte bu yolda ilerliycez..
Günaydın fatmam
İyiyim canım biraz ağrıyo başım inşAllah hep olmaz iş yerinde çekilmez benim felaketim olur çünkü normalde iş yerinde kaldıramıyorum şimdi naparım bilmiyorum.
Günaydın canım..
Funda bugün uğrayacak inşAllah ablası vardırda bilgi alır da bize hemen iletebilir..
Dikkat etmeye çalışıyorum canım yedim onları.. Zaten sucuk sosis türü yemezdim pek artık hiç yemem..
Siz günlük sütü kaybatıyormusunuz kızlar ?
canım ben sütü sıcak ve şekerli içmeyi sevmiyorum sütü soğuk ve şekersiz harika oluyo benim için..
inşallah güzel haberler alırsın fundoşum sedomdantamam kızlar merak etmeyin mutlaka gidicem bugün yoksa içimiz hiç rahat etmicek hepimiz çok endişeliyiz inşallah güzel şeyler duyarım hemen paylaşacam sizlerle
fatmam sanırım film çekilirken kaptım şifayı çok erken gittim ya film odası havalandırma açıktı bende çıplak tabiiii ondan sonra zaten nolduysa oldu
ayşemmm bakalım bu gece olmasını sağlayacam ama olmazsada sağlık olsun olursada tek gecede şansım ne kadar yüksek bakalım çünkü gerçekten hiççç çalışma olmadı bu ay ilk kez
sosyal sanırım dr. gitti yoksa girerdi
kesin orda üşüttün o zaman canım üzerine bide sedomun haberini alınca üzüntüden arttı tabi hastalığın