• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Artık bulduğumu alıcam son haftaya kalmaktan nefret ediyorum hep sona kalıyorum :1:

:60: :60:
Kopardın yine yaa
Adamıda kendine benzetti :9:

Nee:9::9::9::9:
kız ben seninkini mustafa cceceliye benzetmiştim ilk görünce:1::1::1:
yaa ççok rezilsiniz gencecik adamları nasıl giydiriyolar bire görse ne gülerr

Sağ kasığım çook ağrıyoo:53: yeni başladıı

kiz adam usuyo napiyimm:1:

dimi fundam benziyooo. annemde ilk gordugunde oyle soylemistii. gerci 2 bucuk sene once daha cok benziyodu. evlilik cokertti adami:1:

yalniz yazdiklarinizi okuyunca kahkaha attim. benimki diyoki bana guluyosunuz dimi:9::9:

agrimasi iyi fundam.bebis agritiyodur insss

Kigiiizzz hepinizz burdasinizz :53:
Kizlarr adet oldummm :1::1: bitekk o predictorlere verdigim paraya yaniyorumm :9:
Simdii ben yarin hesapliyordum adetimi ama bugun oldumm simdi ilk gunu bugun mu sayayimm daha tam sökulme seklinde degil ya ala basladi yanii
Sosyalimm cevap sende :1::1: yani 26 gun oldu döngümm

Progestan yapiyorrr bide iste surekli oturuyoruz ya eve gelince bi uzanasim geliyor, sag kasik agrimasi iyidir:52:

kiz adam usuyo napiyimm:1:

dimi fundam benziyooo. annemde ilk gordugunde oyle soylemistii. gerci 2 bucuk sene once daha cok benziyodu. evlilik cokertti adami:1:

yalniz yazdiklarinizi okuyunca kahkaha attim. benimki diyoki bana guluyosunuz dimi:9::9:

agrimasi iyi fundam.bebis agritiyodur insss

Çalışsakmı bu gecedeee diye şeyetttiydimm:26:

evet kızzzz bende 3 yıl önceki halimi istiiyomm:9::9::9::9:
Ona güldüğümüzü nasıl anlamış ddon imi diyo:9::9::9:

Kizlarr adet oldummm :1::1: bitekk o predictorlere verdigim paraya yaniyorumm :9:
Simdii ben yarin hesapliyordum adetimi ama bugun oldumm simdi ilk gunu bugun mu sayayimm daha tam sökulme seklinde degil ya ala basladi yanii

hosgeldin cnm.. ben o testlerin varya.....:47:
benim bildigim bi damlada gelse o ilk gunun oluyoo

ben yarin sana bi takvim yapayim en iyisi sen bana hatirlat bugun 1. Gunu adetin
İyi akşamlar canımm..

Oda geçecek zaten canım.. Uyumak iyidir :9:

Kıvançın kucağındaki bebeyi gördünüz mü ne kadar tatlıydı :9:

Kiz simdi uyursam sabaha karsi uyanirim o yuzden diren dilek diyorum kendime

Kizz siz kesin benim kizimi da istemezsinizz haa oglan icin beter kaynana kizim olursa da benim gibi olurr :9::9:

Ben istemem sanirim:9:

Back
X