• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalim haklısın gerçekten ayarımiz kaçtıdolabindaalttan alamıyorum kavga ediyoruz ama sonra pişman oluyorum o da beni kıracak laflar söylüyor sonra oda pişman oluyo ama bu sefer ben yürütemiyoruz diyince bana git dedi :14:
Sinirle soylemistir canim sende her kavgada yok yurutemiyoruz yok bosanalim gibi seyler soyleyip ilisklni yipratma lutfen
Bu arada kızlar nasılsınz
Ben temizlik yaptım oldum yorgunluktan
Toz al yerleri sil banyo tuvalet derken benim koptu..
Bu arada sosyalcan dün ananas aldım yemeye başladım :16:

Ooo super gunde 1 dilim saklama kabina dilim dilim koy buz dolabinda beklesin gunde cikartir yersin:56:

Fundosummmm hoşgeldin cnmm
Nerelerdesin bakim. . :16:

Canımmm iyiyim çok şükür güzel bir pazardı eşimli kahvaltıya gittik arkadaşlarda geleçekti minik bebişleri var hava buzz çıkmadılar bizde kahve içmeye gittik onlara geldik kociş süpürge aaçttı:1: bende bişeyler hazırladım banyo yapcam daha
kavgamı ettiniz kuzummm :26:
bazen yok yere geriliyoruzz yok yere kırmaya değmez berbirimizi uzatmayın canım

Sosyallll manzaran süperr yeşerince nasıl güzel olurrrr
inşallah bergün o balkonda çay keyfi yapmak nasip olurrrr yaza:21::21::21:

Napıyon canımmmm bittimi adeetiin:34: hadi yarın kocişene kavuşyonnn:32:
kız benim kasık ve bel ağrım var ama sivilcede çıktıı offf olmadımı yine yaa amaan

İyi canmm sen napiosunn yine gezmelerdeydim yeni geldim evee
Adetim bugun son yarina kesilir artikk evet ya cok sukurr insallah kazasiz belasiz gideyim de evimee :23::23:
Canm kardesimde de cikmisti her adette cikan sivilcesii hic belli olmuyo bilionn
Dusunmeee sen keyfine bakk

İnşallah ccanımm yolun açık olsun şimdiden
amaan napacam yine geldi pazartesii hazırlık işte sabaha üff
evet kız şimdiden takarsam günler geçmez en iyisi düşünmemekk:24:

İnşallah ccanımm yolun açık olsun şimdiden
amaan napacam yine geldi pazartesii hazırlık işte sabaha üff
evet kız şimdiden takarsam günler geçmez en iyisi düşünmemekk:24:

Sagol canm benimmm
Aynen fundosum takma bosverr valla ben bukezz hicbisey yapmamaya caliscamm insallah beceririm :9:

Sagol canm benimmm
Aynen fundosum takma bosverr valla ben bukezz hicbisey yapmamaya caliscamm insallah beceririm :9:

Kızzz bugün ark. Görümcesi fal baktııı
demezmiii bişeyi çok istiyosun zamanı var :53::18: nası yanii dedim geç 4lcak ama çok güzeel dedi
e napak hayırlısı:9:

Kızzz bugün ark. Görümcesi fal baktııı
demezmiii bişeyi çok istiyosun zamanı var :53::18: nası yanii dedim geç 4lcak ama çok güzeel dedi
e napak hayırlısı:9:

Bana da yeni evlendigimde bi kadin 2014 de hamile kalicaksin bebegin 2015 dogunlu bi erkek cocuk olucak demisti dee ozamanlar yolun en basinda oldugumdan ve ilk ay hamile kalicagimi sandigimdan hic inandirici gelmemişti :9:
Ne varki durum oraya dogru gidiyo
Ama Allahin takdiri tabiiki

Doymak bilmiyorummm :53: sacma sapan aklima olmadik seyler geliyor:56: hamilelikten degil tabi pis bogazliktan:9:

Napıyon canımmmm bittimi adeetiin:34: hadi yarın kocişene kavuşyonnn:32:
kız benim kasık ve bel ağrım var ama sivilcede çıktıı offf olmadımı yine yaa amaan

Selaaammmm kızlarrrr

Feribotta öldüm öldüm dirildimm :( o kadar dalgalıydı ki deniz kussam rahat edecektim ama olmadı :(

Eve 8 de girdik ufaktam bişiler hazırlıyorum çok acıktımmm..

Fundaaa sivilce bence iyiye işaret ama hemen heyecan yapma benim yüzümü görseniz delik deşik olmuştu sivilceden :9:

Doymak bilmiyorummm :53: sacma sapan aklima olmadik seyler geliyor:56: hamilelikten degil tabi pis bogazliktan:9:

Selaaammmm kızlarrrr

Feribotta öldüm öldüm dirildimm :( o kadar dalgalıydı ki deniz kussam rahat edecektim ama olmadı :(

Fundaaa sivilce bence iyiye işaret ama hemen heyecan yapma benim yüzümü görseniz delik deşik olmuştu sivilceden :9:

Ayyy sosyalimm tabii tabii hamilelikten degilll :1::1:

Benosumm gozun aydin gelmissin evine

Selaaammmm kızlarrrr

Kızzz uçuriyo hava fenaaa böle havada çok korkuyom feribotta motordaa
yarın kar geliyomuşş
iyi enerjiksiin haa gidiyosin onca yolu ben pert olurdum kızz
benoşumm sivilce dudağımın keenarında her ay olduğu gibiii sanırım olmadı yine:1:

Sosyalimm minik acıkıyodurr:1:

Kızzz uçuriyo hava fenaaa böle havada çok korkuyom feribotta motordaa
yarın kar geliyomuşş
iyi enerjiksiin haa gidiyosin onca yolu ben pert olurdum kızz
benoşumm sivilce dudağımın keenarında her ay olduğu gibiii sanırım olmadı yine:1:

Sosyalimm minik acıkıyodurr:1:

Fundaaaaa ne dedikkkkk :20:

KıZz funda ne enerjisi benimki mecburiyet :9:

Sosyalim minikin snde yarattığı en güzel şey o :9: bende bişiler az buçuk bile istese alıp yiyorum ne olur ne olmaz diye :9:

Ayşeemm merhaba canımm

YeliZim :118:

Back
X