• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

inşallah hepimiz o müjdeli haberleri veririz bitanemm , ben hafta sonu da çok yürüdüm her tarafım ağrıyor , eşimde öyle dökülüyoruz :1:

Günaydın fundoşş , uykusuzluk bende de var , bugün almaya başlicam vitamini ne kadar istemesem de
bu kadar emin konuşma hamilesin diye kız :1: ya değilsem :21:

bişey hissetmiyor musun canım ben ikisinde de hissetmiştim kesin hamileyim bu ay diye normalde de hislerim kuvvetlidir zaten :32:

ooo herkes gelmisss:21: hosgeldiniz kizlarr. ben bugun annemdeyim anca kahvalti falan yaptik.

fundosumm merhaba nasilsinn. folik asit konusunda haklisin. solgardan daha iyisi yok:42: sedonunda kullandigi solgar zatenn:34:

sedosumm ssenn nasilsinnnn folik asite devammm. bugun kan testi yaptiracan mii:52:

sureyyacan ve saboraycan sizlerede merhabaaa iyisinizdir insallahh:16:

gozumden kacan varsa kusura bakmasinnn:34:

daha önceki dr solgar vermişti onu kullanmıştım araya hamilelikler girince bıraktırıp baka vitaminlere başlamıştım şimdiki dr o diğer dediğinizden verdi hangisinden içsem acep çok dr değiştirince böle oluyo bi dikiş tutmadı ama bu sefer tamam galiba sanırsam :9:

lizooo seni unutur muyum hic sirin kizz:16: az onceki mesaji zor sartlar altinda yazdim. 12 aylik yegenimde kucagimda ve tablete saldiriyorr:9: hatta twitterimda fotolari vardii. ay parcasii bi kiz:16:

nasilsin tatlimmm

ooo bilmem mi o tablet canavarlarını :1::1: gördüm küçük canavarı çok şirin maşallah :16:
burda çok iyiyim akşam eve sıkış tıkış dolmuşta ayakta gidince bitik giriyorum midem alt üst oluyo, kocam hergün hastasın diyo anlamıyoki beniii
sen nasılsın cnm erkencisiniz anneyle :1:

ooo bilmem mi o tablet canavarlarını :1::1: gördüm küçük canavarı çok şirin maşallah :16:
burda çok iyiyim akşam eve sıkış tıkış dolmuşta ayakta gidince bitik giriyorum midem alt üst oluyo, kocam hergün hastasın diyo anlamıyoki beniii
sen nasılsın cnm erkencisiniz anneyle :1:

biz aile boyu hayata erken baslayanlardanizz:9:

oo eve donus zor oluyor cidden. mesai trafigi oluyor birde. bende cengelkoydeki okulda calisirkan aksam yollarda haşatım cikiyordu:5:Allah yardimcin olsunn canim..

sen ne zaman gidiyon kontrolee

ooo herkes gelmisss:21: hosgeldiniz kizlarr. ben bugun annemdeyim anca kahvalti falan yaptik.

fundosumm merhaba nasilsinn. folik asit konusunda haklisin. solgardan daha iyisi yok:42: sedonunda kullandigi solgar zatenn:34:

sedosumm ssenn nasilsinnnn folik asite devammm. bugun kan testi yaptiracan mii:52:

sureyyacan ve saboraycan sizlerede merhabaaa iyisinizdir insallahh:16:

gozumden kacan varsa kusura bakmasinnn:34:

iyiyim ayşem sende iyisindir umarım :112:

folik asite başladım :1:

nasıl herkes gelmiş hani ben gelmemişimmm
günaydın kızlar :35::35:

günaydın canım nasılsın :))

biz aile boyu hayata erken baslayanlardanizz:9:

oo eve donus zor oluyor cidden. mesai trafigi oluyor birde. bende cengelkoydeki okulda calisirkan aksam yollarda haşatım cikiyordu:5:Allah yardimcin olsunn canim..

sen ne zaman gidiyon kontrolee
İnşallah bide insanlar yardımcı olsa sorun olmaz o kadar heralde
30 kasım 10:30 heycanla bekliyorum :emir_bebek:
test yapan pozitif çıkan kan testi yaptıracak olan yokmu çok hızlı ilerliyosunuz okuyamıyorum :1:

iyiyim ayşem sende iyisindir umarım :112:

folik asite başladım :1:

günaydın canım nasılsın :))
günaydın sedcim iyi diyelim iyi olalım, yol ve kocamla tv kumandası için yaptığımız güreş dışında bi şikayetim yok :1:
sen nasılsın,nasıl gidiyor

İnşallah bide insanlar yardımcı olsa sorun olmaz o kadar heralde
30 kasım 10:30 heycanla bekliyorum :emir_bebek:
test yapan pozitif çıkan kan testi yaptıracak olan yokmu çok hızlı ilerliyosunuz okuyamıyorum :1:

günaydın sedcim iyi diyelim iyi olalım, yol ve kocamla tv kumandası için yaptığımız güreş dışında bi şikayetim yok :1:
sen nasılsın,nasıl gidiyor

İyiyim canım çok sağol :16: kumanda kavgası her evde mevcut :1: ama biz pek yapmıyoruz çünkü tv izlemesem de olur :)

Son düzenleme:
İyiyim canım çok sağol :16: kumanda kavgası her evde mevcut :1: ama biz pek yapmıyoruz çünkü tv izlemesem de olur :)

aaaa ne güzel kesin kitap okuyorsun hep yapmak istediğim ama bi türlü uygulayamadığım bişiy :50:
ev işinden vakit kalmıyor deme de :1:

aaaa ne güzel kesin kitap okuyorsun hep yapmak istediğim ama bi türlü uygulayamadığım bişiy :50:
ev işinden vakit kalmıyor deme de :1:

çok nadir canım keşkee, tv pek sevmiyrm can skıntsı işte ,izlenecek bir şey yok ki....ama çizgi filmleri çok severim :1:

bende ev işinden fırsat bulamıyorum ki yorgun argın gidiyoruz zaten ,mutfak işleri hiç bitmiyor :50:

Kasım ayı çook severim :109: her ay reglimde olan belirtiler var canım, sadece belim ağrıyor biraz...birde akıntı oluyor :78:

sende var mı ayşem bir değişiklik

bugün kan testi yaptırırsan ve pozitifse 18 çıkıcak hemen hesapladım :1: cuma yaptırırsan 48 :1:

Kasım ayı çook severim :109: her ay reglimde olan belirtiler var canım, sadece belim ağrıyor biraz...birde akıntı oluyor :78:

sende var mı ayşem bir değişiklik

bende cok severimm:16:

yok tatlim hicbir sey yok bende. yavastan adet belirtileri kendini gostermeye baslaadii. karnim cok sisti birde:1:

bugün kan testi yaptırırsan ve pozitifse 18 çıkıcak hemen hesapladım :1: cuma yaptırırsan 48 :1:

yok tatlim bugun yaptirirsa 96 cikar. hemen aciklayayim. persembe:3 cuma:6 cumartesi:12 pazar:24 pazartesi:48 sali:96.

arkadasim yaptirdi. doktor aynen boyle hesaplamista. ondan biliuorum seker:1:

kız cadıı :9: nasıl hesaplıyorsun gerçekten çıkmış mıdır ki yaa :1: aslında bugün işyerime yakın sağlık ocağını aradım yapıyorlar ama herkes bağlı bulunduğu sağlık ocağında yaptırabilirmiş ne saçma :20: şimdi burada acil bir şey olsa bana, mahalleme mi gönderecekler...susayım en iyisi , yazmam hep zarar bana...anca bağırırım ama yazmiym
bende cok severimm:16:

yok tatlim hicbir sey yok bende. yavastan adet belirtileri kendini gostermeye baslaadii. karnim cok sisti birde:1:

canoo regl belirtileri normal şişlik de, bebiş gelmiş olabilir, şu Fundoşş ta yazsa biraz kendinde olanları yaaa , bence sende funda da Süreyya da herkes hamiş , Allahım yaa inşallah :84:

Son düzenleme:
yok tatlim bugun yaptirirsa 96 cikar. hemen aciklayayim. persembe:3 cuma:6 cumartesi:12 pazar:24 pazartesi:48 sali:96.

arkadasim yaptirdi. doktor aynen boyle hesaplamista. ondan biliuorum seker:1:

beni hamile ilan ettiniz hee :1: ya ciddi hesaplama böyle mi hiç bilmiyordum...yapsa sağlık ocağı gidip yaptırıcam ama yapmıyor :20: gıcıklar

Back
X