• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ayşemm kapanmışmıı oo iyi o zaman değilmii yarınmı belli olacak yoksa hayırlı haberler getirsin baban

He kızzz çok geliyoruzzz o tarafaa

Ayşemm kapanmışmıı oo iyi o zaman değilmii yarınmı belli olacak yoksa hayırlı haberler getirsin baban

He kızzz çok geliyoruzzz o tarafaa

kapanmasi iyi bisey heralde. bizde tam bilemioruzki. benosa sorayim dedim:26:
senin isinbukonularda cok iyi yaa. boyle gezmeli isleri esim cok severr:1:

Benosumm :16:
Fundamm yarin da yapma barii yarin testini al carsmba yap en erken olma miii :26:
Kizzz seni en iyi ben anlarimm ayniyiz cunkuu 1 hafta kala kurtlanma basliyoo :9:
Hayirlisi olsun kuzumm sirada sen varsin :16:

Benosumm isin zor valla canm Allah kolaylik versinn
Kardesimin ortamindan biliyorum sizin kurumda cok yogun oluyorr hele de İstanbull :25:

Hemde nasıl var ya çokta nankör bi meslek yapıyon ama takdir mi alıyon sanki..
Hayırlısı bakalım.

Benoşşşşşşş üzülürüm amaa:5::5::5::5:

Canım bende üzüldüm ama elimde değil isyan ettiğim zaman emin ol burdan çıkmam enayi değilim.. Ama eskisi gibi çok gelemem:((

Iyi olmana cok sevindimm fundamm:38: test almamakla iyi yapmissin bosverr cnm.
Ne kartal miii. Kiz hep bizim yakaya geciosunuz. Kartali iyi bilirim ben:) kartal sahilde guzeldir,sakindir..
Annem iyi cok sukur cnmm. Gece minik uyutmamis annemi. Neyse hemen ben gittim. Yemekleri falan hazirladim. Annem dinlendi.

Benayim merhaba sagol canim. Seninde kotu olmus yaa birde hamile hamile tek basina kalman:( yanina baska birini verirler belki.
Hamileliginde iyi gecer insallahh. Aa bu arada babam bugun adliyeye gitmis. Sizin davaniz kapandi demis. Ama dosyayi size veremeyiz oglunuz gelsin demis. Yarin abim dosyasini almaya gidecek bakalim ne cikacak..

Twinimm sanada merhabaa

Merhaba canım valla vermezler. Verecek olsalar almazlar bira tuhaf bi kurum içine girince anlıyorsun..

Yarın kardeşin alsın bakalı neymiş karr..
Bitmesi iyi ama sonuç ne önemli olan o.. Ceza almasın yeter ki..

Evet ayşem yaa hiç bilmediğim yerlerede gidiyorumm çok keyifliii
bide şef kafadengi sağolsun bişey istedimmi kırmıyo eşimde çık sever abimiz gibidx

benoşşş teflonda dedi valla bisürü süper mısır patlattım:9:
mısırda paslaşıyozzz:9:

ohh ıhlamurda demledim nasıl güzel koktu
hadi gelinsenize:1:

Fundamm yarin da yapma barii yarin testini al carsmba yap en erken olma miii :26:
Kizzz seni en iyi ben anlarimm ayniyiz cunkuu 1 hafta kala kurtlanma basliyoo :9:

Yeliziimm :16:

Bırak yapsın bende varsa çıkar taraftarıyım :9:
Ben yapmadım bak ne kadar geç öğrendim :9:

Dimii çok fena oluyoo:1:
keşke sıralama bozulmasa yelizimm ben sonra sen ve arkandan tqin:31:
tamam canım yarın akşam alacam

bide şef kafadengi sağolsun bişey istedimmi kırmıyo eşimde çık sever abimiz gibidx

Güzel olur tabii afiyet baş şeker olsun canım ;)

Kızlar ben duşa giriyorum benim koca beni vuracak :9:
Gelirim çıkınca öptüm hepinizi

Hemde nasıl var ya çokta nankör bi meslek yapıyon ama takdir mi alıyon sanki..
Hayırlısı bakalım.

Canım bende üzüldüm ama elimde değil isyan ettiğim zaman emin ol burdan çıkmam enayi değilim.. Ama eskisi gibi çok gelemem:((

Merhaba canım valla vermezler. Verecek olsalar almazlar bira tuhaf bi kurum içine girince anlıyorsun..

Yarın kardeşin alsın bakalı neymiş karr..
Bitmesi iyi ama sonuç ne önemli olan o.. Ceza almasın yeter ki..

anladim benayimmm. ama Allah korusun kotu bi sonuc ciksa abimi hemen alirlardi dimi.
zaten abimin ehliyetine el konulmus.ben bilmiyordum. kaza olduktan sonra karakol ehliyetine el koymus.

ohh superr ama biz oraya gelene kadar ne misir kalir ne ihlamur:1: size afiyet olsun sekerrrr.
uskudar taraflarina gelince banada haber ver fundam,takilirizzz:21:

Tamammmmm:21::21:

ezocann iyiyimmm hayırlı olsun telefonunnn:24:
Saoll cnm rahatca akicam buraya:1:
cinsiyeti belli oldu cnm. erkekmis. Rabbim herkese saglikli evlat versin.
Saglikli olsun cnm aminn inss yeni bsey ogrendim sok oldum bze baglama buyusu yapmislar kim bilmiyorum surekli kavga bi sogukluk vardi nasi olcak bilmiyorum kac gundur agliyorum yaaa:5:

Kızz ne büyüsüüü:53:
düşünme öle şeylerrr
Allah korurusun
uğraşma boşver kim yaparsa bile günahı ona
size bişey olmaz

Back
X