Ağlayakta gözden mi olak???

Sagolun kizlarrr :16:
Doktor gelmeden hemsire tahlillerinizi alalim dedi sonuclari simdi aldim
E2 : 5,00
TSH : 2,81
FSH : 1,19
LH : 1,37
PROGESTERON : 0,877
PROLAKTİN : 27,84

E2 cok dusuk prolaktin yuksek fsh yerlerde ne bu yaa
Bi de PLT diye bi deger var 100-300 arasi olmasi gereken 673 cikmis

ben hiç anlamıyorum bu degerlerden ama plt yüksekliği demir eksikliğinde ve enfeksiyonlarda falan artarmış, bu kansızlığınla alakalı sanırım canım.

Son düzenleme:

Progestron yumu gosteren hormondu demi:26:

Yok cnm kendimi biliyorum ne bulanti ne surekli acikma oyuzden test yapmiyorum sosyal sende surekli aclik felan nezaman basladi bulantina bide naneli seker denesen:26:

sürekli açlık falan yok ki bende canım sürekli tokluk var iştahsızlığım hat safhada hiç bir şey canım istemiyor, şekerden daha çok bulanıyor canım

Bde yerlesme kanamasi oldumu bulantin nezaman basladi:26:

yerleşme kanamam oldu canım hatta ben kimyasal gebelik geçiriyorum sandım 2 gün çok az sabahları lekelenmem oldu sonrasında çok şükür olmadı, mide bulantım 6. haftanın içinde başladı

Bende aynı durumdayımmm yaaaa :5::5: tuzlu tatlı hiçbirşey istemiyorum..
mide bulantısı yanması ve basş dönmesi berbat halde var...şu günler geçsinnn nolurrrr

kasım annelerini okuyorum ama daha sona gelemedim çok uzun süre ara vermiştim, demek sendede başladı ha , mayalı hamur ekmek falan yeme canım mide yanması çok yapar bi de mide yanmasına yiyebiliyorsan 1 tatlı kaşığı tahin ye yada tahin lelvası mide yanmanı alır canım

benim değerlerim evde kaldığı için yorum yapamayacağım kuzu dur dr şimdi seni aydınlatır sende bizleri

Son düzenleme:
yelizimm ama fsh ın yüksek olması tehlikeliiii senin düşük korkma
yani fsh yükseldikçe yumurtaların azalmasına işaretmiş benim yüksekti hatta ilkte d.k. hapındanmış meğer

sana kızacamm haaa öyle şeyler söyleme sağlıklı sorunsuz hamilelik iste en önemlisi bu mide bulantısı resmen hayat kaliteni düşürüyor banyo yapamıyorsun, sürekli burnuna kötü kokular geliyor yeri geliyor eşinle aynı yatağı paylaşmak istemiyorsun :20:

Ay evet bence de bu tahlillerin zamanlamasindan dolayi degerler boyle olmali yani insallah oyledirr

sürekli açlık falan yok ki bende canım sürekli tokluk var iştahsızlığım hat safhada hiç bir şey canım istemiyor, şekerden daha çok bulanıyor canım

yerleşme kanamam oldu canım hatta ben kimyasal gebelik geçiriyorum sandım 2 gün çok az sabahları lekelenmem oldu sonrasında çok şükür olmadı, mide bulantım 6. haftanın içinde başladı

kasım annelerini okuyorum ama daha sona gelemedim çok uzun süre ara vermiştim, demek sendede başladı ha , mayalı hamur ekmek falan yeme canım mide yanması çok yapar bi de mide yanmasına yiyebiliyorsan 1 tatlı kaşığı tahin ye yada tahin lelvası mide yanmanı alır canım

benim değerlerim evde kaldığı için yorum yapamayacağım kuzudur dr şimdi seni aydınlatır sende bizleri
Dun arkadasim demistide bende surekli aclik hissi vardi diye oyuzden sordum gerci herkesde farklidirda olsaydi olurdu yerlesme
Kanamasi genellikle kimi sorarsam olmus

he öle oluyo heppp :1: ben girdim sen gittin kız
canııımmm yum daha bitmedi galiba kasık ağrım ve akıntım varrr
batta 12 nisan gibi :1:

daha 11 gün varmış yumurtlamış olman lazım fundoşum ama sen tedbiri elden bırakma :16:
kıız inşallah seninde midem bulanıyo napcam ben diyip zırladığın günleri görürüz :16::16:

sana kızacamm haaa öyle şeyler söyleme sağlıklı sorunsuz hamilelik iste en önemlisi bu mide bulantısı resmen hayat kaliteni düşürüyor banyo yapamıyorsun, sürekli burnuna kötü kokular geliyor yeri geliyor eşinle aynı yatağı paylaşmak istemiyorsun :20:

kızzz biliyorum yaaaa :9::9::9: bende reflü ve gastrit var arada olur demiştim hatta bazen kısa mesafede bile araçta çıkarırım çok fena bişeydir

Dun arkadasim demistide bende surekli aclik hissi vardi diye oyuzden sordum gerci herkesde farklidirda olsaydi olurdu yerlesme
Kanamasi genellikle kimi sorarsam olmus

bide halk arasında genelde erkek bebekler leke yapar diyorlar bakalım benim ki bu tezi çürütecek mi yoksa doğrulayacak mı :1:

bide halk arasında genelde erkek bebekler leke yapar diyorlar bakalım benim ki bu tezi çürütecek mi yoksa doğrulayacak mı :1:
Seninki bence kiz sosyal bnm kuzen tatlidan nefret etmisti halbuki cok severdi sosyal cok soru sordum ama gogus uclarnda kyulasma oldumu hmen,bde hassasiyt nezmn basladi:26: umutlanmak istemiyorumda yinede merak iste:50:

Seninki bence kiz sosyal bnm kuzen tatlidan nefret etmisti halbuki cok severdi sosyal cok soru sordum ama gogus uclarnda kyulasma oldumu hmen,bde hassasiyt nezmn basladi:26: umutlanmak istemiyorumda yinede merak iste:50:

ben erkek diye tahmin ediyorum ama önce hayırlısı tabi eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda hiç farketmez :16: benim hamile kalmadan önce adetime 1 hafta kala göğüs hassasiyeti ve ağrısı çok olurdu ama hamile kaldığım ay ne göğüs ağrısı ne hassasiyeti oldu 6. haftada başladı göğüs ağrım

kıız senin oğluşun olcak benayın prensesii :1: unutma haa bu tahminimi :1:
evet lizocan sen baştan beri erkek diyorsun, kız bi de ben rüyamda sürekli erkek bebek görüyorum sendede öyle olmuş muydu canım :26:

daha 11 gün varmış yumurtlamış olman lazım fundoşum ama sen tedbiri elden bırakma :16:
kıız inşallah seninde midem bulanıyo napcam ben diyip zırladığın günleri görürüz :16::16:

doktorda pazar son sonra ilişkiye girmesende olur dedi cuma veya ctesi çatlar demişti ama ne bilim akıntı ve sancı devam edince olmadımı acaba dedim devam ettim

kızz inşallah kızzz :9::9::9:

benim değerlerim evde kaldığı için yorum yapamayacağım kuzu dur dr şimdi seni aydınlatır sende bizleri

canım zaten facede takılıyorlar kasım anneleri..benim iş yerinde engelli giremiyırum...
midem çok fena yaa..ne zaman geçecek bilmiyorummm

canım zaten facede takılıyorlar kasım anneleri..benim iş yerinde engelli giremiyırum...
midem çok fena yaa..ne zaman geçecek bilmiyorummm

en kötü ihtimal 4 hafta daha dayanacaksın sonra geçecek canım, neden face yaaa keşke açmasalardı neyse olanlarla takılırız artık :34:

kıız senin oğluşun olcak benayın prensesii :1: unutma haa bu tahminimi :1:

en kötü ihtimal 4 hafta daha dayanacaksın sonra geçecek canım, neden face yaaa keşke açmasalardı neyse olanlarla takılırız artık :34:

lizoma katılıyorum bendeee sosyalinkinden emin değilim ama benoşun kızı olcak gibiii
zaten oda öle istiyodu Allah gönüllerine göre versin ve sağlıklı olsunlardaaaa en mühimii

sosyal oh olsun sanaa açmazsan face :19:

ben erkek diye tahmin ediyorum ama önce hayırlısı tabi eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda hiç farketmez :16: benim hamile kalmadan önce adetime 1 hafta kala göğüs hassasiyeti ve ağrısı çok olurdu ama hamile kaldığım ay ne göğüs ağrısı ne hassasiyeti oldu 6. haftada başladı göğüs ağrım

evet lizocan sen baştan beri erkek diyorsun, kız bi de ben rüyamda sürekli erkek bebek görüyorum sendede öyle olmuş muydu canım :26:
ben ilk erkek bebek görmüştüm. ama o akşamında tedirgin,düşünerek,korkarak yattığım için rüyamda emziremediğimi düşürdüğümü falan görmüştüm :1: sonra kız bebek gördüm o zaman hiç düşünmeden uymuştum. çok güzel bi rüyaydı. ardından hemen tesadüfen cinsiyetini öğrendik zaten 12 haftalıktı.
doktorda pazar son sonra ilişkiye girmesende olur dedi cuma veya ctesi çatlar demişti ama ne bilim akıntı ve sancı devam edince olmadımı acaba dedim devam ettim

kızz inşallah kızzz :9::9::9:

keşke yine görebilsen ultrasonda çatlayıp çatlamadığını.
biz test yapana kadar çalışmalara devam etmiştik :17::17:

lizoma katılıyorum bendeee sosyalinkinden emin değilim ama benoşun kızı olcak gibiii
zaten oda öle istiyodu Allah gönüllerine göre versin ve sağlıklı olsunlardaaaa en mühimii

sosyal oh olsun sanaa açmazsan face :19:

burdasınız ya siz bana yetersiniz :16::16::16:

Benim batim belirsiz ya bilemiyorum normalde bnmde ole 1 hafta onveden hassaslasirda bilmiyorum yine hassas inqtla yapmiycam test 60gun olsun:9: zaten olsa bebek duserdi cok agir kaldirdim o kaldirmaya hic bsey kalmaz zaten bde dogru dzgun mik mik yapmadik:31:

Back
X