Ağlayakta gözden mi olak???

bende geldim çok fena regl ağrılarım var fundoş

gelmesin hayırrrrrrr bebiş yapıydur yerleşiyodur
benimde yolda gelirken oldu ama tam olarak regl ağrısı yani hani dersin ya oldu kesin geldi heralde öle garip tatlı bi karın sızısı

+ (artı) işaretini çözdüm arkadaş olduklarımda çıkıyomuşşş

+ (artı) işaretini çözdüm arkadaş olduklarımda çıkıyomuşşş

onun anlamini sedcan bize soylemisti ya dostumm,sen unutmussun yada o mesajini gormedin heralde

ya hem dandik testler var hemde gecen ay 5 liralik bi test almistim. oda duruyor hala

dislerim cok aciyor. tellerimi siktilar birde lastik taktilar

onun anlamini sedcan bize soylemisti ya dostumm,sen unutmussun yada o mesajini gormedin heralde

ya hem dandik testler var hemde gecen ay 5 liralik bi test almistim. oda duruyor hala

sagol sedommm. evde 3 tane testim varr

ovulosyon testlerimde var. onlarda gosteriyor diye biliyorumm

fundosum ovu testi gosteriyor muyduuu

hadi yaaa hatırlamıyorummm kii
kız evde bisürü test olacak ve ben yapmıyacammmm aslaaaa deneme içinde olsa yaparım
ayyy diş deme bana çok kasıyorum ben kendimi dişçide taş temizletmede bide hortum varya ağzında midem bulanıyo benimmm geçen gittim bitene kadar mahvoldum
evett bende duydum nolurrr bisürü ovü. var sende ondan deneeee hadiii
benimkiler bitti sipariş verecem gene bat gerçekleşirse

Canım çok geçmiş olsun.. diş olayı çok zor.. benimde yapılacaklarım var bu ay biri için gidecektim işten bi türlü fırsat bulamadım. şimdi ovü dönemine girdim içim rahat etmiyor bu dönemde gitmeyi nedense ((

Cnm az once pembe lekelenmelerim basladi gecikince umutlanmistim ama bidahaki aya insallah

Hayırlısı olsun canım. Zamanı değil belliki.. bu arada ben İstanbuldayım canım..

ben 15 aydir dis tellerini cekiyorumm her ay discideyim. o hortumabende gicik oluyorum midemi bulandiriyor. Allahtan tel olayinda hortum yok

ama simdi tuvaletim yok eve gelince hemen yaptim

ovu testinden yapayim bari

Evet cnm hayirlisi incir havuç kürü yapcam ben bu ay

canim sogan kurunude deneyebilirsin.

Evet cnm ne guzel orda kardesim var benim avcilarda oturuo

benayy sana yazdigim arada kaynamis. senin alintinin icine yazmisim

disleri ihmal etmee,dis cok onemli cnm. gec kalinca bir daha geri donusu olmuyor malesef

benayy sana yazdigim arada kaynamis. senin alintinin icine yazmisim

disleri ihmal etmee,dis cok onemli cnm. gec kalinca bir daha geri donusu olmuyor malesef

Biliyorum canım bilmem mi o yüzden bir an önce bitsin istiyorum ama öle ha diyince de bitmiyor ki zıkkım.. bebek olunca çürük dişlerden dolayı çok ağrı çekiyormuşsun falan öle diyorlar ondan korkuyorum ama bu konuyu aşağıda daisydt a soracağım :))

Evet cnm ne guzel orda kardesim var benim avcilarda oturuo

Canım bende oralara yakınım zaten bi dönem avcılardaydım ki severim orayı nedense..

Bu arada üstte ayşenur a belirttim.. şimdi ben dişçiye gitmiş olsam bu uyuşturmak için vuruyorlar ya iğne onların bebek için bi zararı olur mu çok merak ediyorum onun korkusuna şu anda dişçiye gidemiyorum

evet bende merak ediyorumm daistycann bizi aydinlatir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…