• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

evet canım regl olduğun ilk günden sayıyorsun , belki geç yumurtluyrsndur , stres yapmadan bekle , inşallah sen böyle düşünürken çoktan gelip yerleşmiştir meleğin :16:

kııızz ayşeeeeemmm yeriiimm seniii bence hamişsinn ama neden gebelik testiyle yapmıyorsun hemeeenn 3 nokta ana madde de yeter hadiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaappppppppp :84: zaten beni yakalarsan şuanda senin için kötü olur, hemen wc ye götürürdüm seni :60:

tamam yapıcam onuda. su dandik testleri yaparım. seyim gelsinde:1:

İnş yakalarım çift çizgiyi

Eklentiler

• $Fotoðraf0002.webp
    $Fotoðraf0002.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
ya benım bat normalde 2 gun sonra ama 2 aydır (korunmayı bıraktıgımızdan berı) 30 gunde oluyorum. 30 gune gore hesaplarsam bat 4 aralık:1: yumurtlamanın ustundede 11 gun gectıı:1:

yumurtlama gününe göre 12.gün yani yarın çıkması gerekiyor istersen bi test al yap canım negatifte çıkarsa üzülme :34:

ezo ben gecen ay son adet tarihimden 30 gün sonra yumurtladım yani her ay aynı olamayabiliyor kuzum ısrarla test yap, ayrıca kadınlar yılda 1-2 defa yumurtlamayabiliyor

yumurtlama gününe göre 12.gün yani yarın çıkması gerekiyor istersen bi test al yap canım negatifte çıkarsa üzülme :34:

ezo ben gecen ay son adet tarihimden 30 gün sonra yumurtladım yani her ay aynı olamayabiliyor kuzum ısrarla test yap, ayrıca kadınlar yılda 1-2 defa yumurtlamayabiliyor

İnş yakalarm bırakıyım test diyorum:52:

yok sosyalcanım uzulmem. sedosla fundos rahat bırakmadı beniii:1: test yapta test yap:1: fundos test yapmıs bana söylememiş bilee:9: benide kendilerine benzettiler:9: fundosla sed i yakalarsam çok fena şeyler yapacamm:9:

haydii kızlarr yeni hamiş haberleri istiyorum çabuk test yapın :51:
ben 4 gün kala öğrendim biliyosunuz :42:
sedoşta erken öğrendii
fundoşta öğrenmiş çaktırmıyo
ayşenur sıra sende

haydii kızlarr yeni hamiş haberleri istiyorum çabuk test yapın :51:
ben 4 gün kala öğrendim biliyosunuz :42:
sedoşta erken öğrendii
fundoşta öğrenmiş çaktırmıyo
ayşenur sıra sende

kısmet tatlım.:1:

su anda sedin yogun baskıları var ustumdee. surekli takipte:9:

ya fundos kesin hamilede benden o kadar umutlu olmayın. :23:

kısmet tatlım.:1:

su anda sedin yogun baskıları var ustumdee. surekli takipte:9:

ya fundos kesin hamilede benden o kadar umutlu olmayın. :23:

ayşecanımm bitanemm , yaparsan hemen haber ver , sabırsızlıkla bekliyorum...:16:

inşallah akşam bakabilirim eve gitmeyebilirim

Son düzenleme:
ayşecanımm bitanemm , yaparsan hemen haber sabırsızlıkla bekliyorum...:16:

inşallah akşam bakabilirim eve gitmeyebilirim

tamam sedom 15 dk sonra yapıcamm. ama o daldırılan testler genelde yanlış gösteriomuss:1::1: neyse deneyelim bi:1:

bu daldırma testi senin için yapacam sed:9:

ikinci daldırmayıda fundoşş için:9:

tamam sedom 15 dk sonra yapıcamm. ama o daldırılan testler genelde yanlış gösteriomuss:1::1: neyse deneyelim bi:1:

bu daldırma testi senin için yapacam sed:9:

ikinci daldırmayıda fundoşş için:9:

en son kan testi değerini de bebiş içiiiiinn :9:

ayyy çok heyecanlıyımm :66:

Son düzenleme:
Back
X