Ağlayakta gözden mi olak???

canlarrr

nasılsınzzzz
yelızım fundosum sosyalım aysem lızom benosummm

Anaaaa kimsecikler uğramamış ya

Twincim selam canım azalttın mı toplanmayı

Yelizim sen nasılsın canım ?

Ibrahim saracoglu sebepsiz infertilite icin aciklama yapiyor erkekt Akrozom aktivitesi dusuk olabilir doktorlar genelde buna dikkat etmez diyor. Spermin yumurtaya girecek gucunun olmamasiymis bu. Keciboynuzu kuru ve e vitamini 2 ay kullanilmali diyo. E vitamini dogal ve 200 luk olmaliymis 2 sise yetermis. kadinlara da incir havuc kurunu tavsiye ediyor evelallah gelismeyen catlamayan yumurta kalmaz diyor. Simdi izledim taze taze yazayim dedim

Harbiden kimse yok ya

Kuzum çok bişey kalmadı diken üstünde oluyo insan taşınırken ..

Az once sana yazmaya unutmusum twincan. Simdi girince farkettim. Sizin tasinma tarihi belli mii
Yaa ev toplu oturmak cok sinir bozucuu. Hersey emanet gibi oluo.
Allah yardimciniz olsunn

Yaa saracoglunun konusmasina hastayim. Hele o evelallah diyisi yok muu

Bende bayiliyorum bide sait hatipoglu vardi ilk defa dinledim onu nihat hatipoglunun oglumu ki ne kadar benziyo konusmalari dinletiyo kendini hic sıkmadan
Bu arada ayaklarimi yere bastikca sazin telini tingirdatir gibi zonkluyo

Bende bayiliyorum bide sait hatipoglu vardi ilk defa dinledim onu nihat hatipoglunun oglumu ki ne kadar benziyo konusmalari dinletiyo kendini hic sıkmadan
Bu arada ayaklarimi yere bastikca sazin telini tingirdatir gibi zonkluyo

Nihat hatipoglunun oglu o canimm. Hatta uslubu babasina gore daha etkilii. Insani baska alemlere goturuyorr.

Hadi yaa. Ama artik senin boyle agrilarinin olmasi dogal cnm. Cok az kaldi doguma. Sen bundan sonra bol bol dinlen cokta ayakta kalmamaya calis.
Bende yaniyorumm her yerimden sular akiyor yinede buna sukur diorum. Gececek bu gunler bi sekilde. Sonra hatirlamayacaz bile.
Sen hastane cantani hazirladin mi cnm?

Ben geldiimmm

Yimeğimizi yedik biz oturdum kara para aşk günü ve sezon finali

Saraçoğlu ne güzel anlatmış tam twin ve fundalık.. Fundalar yapıyo demekki evelAllah yakın

Lizim son aylar ya canım artık ağrı sızı fazlalaşır.. Şimdi senin doğum ne zaman ?
Hurma yiyon mu sen

Hosgeldin benoscukkkk
Bugun sezon finali mii
Evett insallah o vitaminler ise yarayacakk.

Bide hastane çantası değil bavul hazılıyo millet
Nelr konuluyo öğrenelim şimdiden

23 temmuz benosum tabi 40 haftada gelirse

Gercekten oyleymis artik dinlerim ramazanda atv deymis o da.
Bi cuma gidicem ise sonra evdeyim sicaklar basti canim allah yardimcimiz olsun bebeginkileri hazirladim da kendime firsat olmadi daha cok useniyorumm
Yaa kara para aski esim yuzunden izleyemiyodum bastan bikac bolum izledim simdi ozetini izliyorumda ne guzel asik olmuslar cok hosuma gittiii

Yaa ama bu dizi yeni basladi neden sezon finaline giriyorkii

Ya bakismalari olduruo beniii,cok tatlilarrrr

Aynen sorma tuttu ya nasılsa gideri var diye düşünmüş olabilirler..

Ben birbirlerine olan aşklarına hastayım çok güzeller

Yaa dus jeline kadar koyan varrr
Ben kucuk bi canta hazirladim.
Nette cok gereksiz seyler yazio.

Aman o kadarda değil napıyolar tatile mi gidiyomuşlar.. Önemli şeyler yeterr bencede

Az kaldı walla çok heyecanlı inşAllah tam zamanı olur ama ben sana 18 temmuz diyorum

Bebek hazırsa sıkıntı yok sana bi pijama yeter

Neyse sezon finalini izle. Sonra yeni sezondan baslarsin. Anlamadigin yerde sor bize
Zaten kendinede bi gecelik,ic camasiri,havlu,her ihtimale karsi terlik. He birde gogus ucu kremi,gogus pedi. Birde corap.

Bencede dizi tuttu rahatlar tabiii.
Kizz daha neler var gorsennn. Kadin milleti iste illa abartacakk forumlardan bakiorumda bazilari tatile cikacak gibi valiz hazirlamiss.

Bende 20 sinde gelecek diorum. Dogumgunumuzde ayni olur hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…