• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Tatlim bulusamiyorlr demek ki :) fundos asilama fln dusundunmu

canım uzun zamandır dr gitmiyorum ilk düşündüğümüzde gittim 1 sene normal dedi
1 sene dolmak üzere o yüzden yarın gidiyorummm :18:
bakalım sorun varsa elbette düşünürümmm hatta direk tüp düşünürüm

ben kaçıyorum kızlarrr öpüldünüzzz:21:

canim benim Rabbimin takdirii.. zamani gelince olur ancak. sen elinden geleni yap gerisi Rabbimin mucizesii..

sizinkilerde hayirli zamanlarda gelir insallahh:16:

Rabbim biliyo gonderecegi zamani hayirli saglikli eli yüzu duzgun evlatlr nasip etsin

canım uzun zamandır dr gitmiyorum ilk düşündüğümüzde gittim 1 sene normal dedi
1 sene dolmak üzere o yüzden yarın gidiyorummm :18:
bakalım sorun varsa elbette düşünürümmm hatta direk tüp düşünürüm

ben kaçıyorum kızlarrr öpüldünüzzz:21:

Guzel haberlerle gel cnm hayirli olsun grs tatlim
Bnde kaciyorum optm aysecim fundacim

yaa valla cok utaniorum yazrken:17: yaaa soylede oluyomus forumlarda okumustum.esinizde kendisine surebilirmiss:17::17: hatta oyle daha kolay bile olabilirr:17:

amanın ben en iyisi kendimde deneyeyim :17:

ben cok sıktım canimyanmasin diye:17: o yuzden cok rahat oldu:17:

bende tüpü boşaltacam malzemeden kısamayacağım canım :1:

yarın hastenenin orda alim arada kaynar giren çıkan belli değil nasılsa 2 tne alim :9:

almışken çok al bari :52:

Yemek fasli bitti cay demleniyo :9:
benimki eve is getirmis takiliyorum bugun :126:

ben geldimm... dayanamadım gittim kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı yani negatif ama adetime var daha geç döllenme olmuş olabilir mi yoksa bu ay ki şansımı kaybettim mi? :43:

sedoşunda 3 çıkmıştı sonra gitti tekrar kan verdi ve hamile :52: kırmızılar gelmeden umudunu yitirme :34:

selam benayciimm. senin nasil gidiyorrrr

iyi akşamlar kızlar....
ayşenur valla nasıl gittiğini bnde anlamıyorum gün aşırı yapmaya çalışıyoruz ovülasyonda halaa silik çizgideyim ve bugün 16.gün.. O değil geçen ay bariz kasık ağrısından ilişki yaşayamadık bu ay ağrı yok :(( kısmet hayırlısı ama ister istemez kafam takılıyo..

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar....
ayşenur valla nasıl gittiğini bnde anlamıyorum gün aşırı yapmaya çalışıyoruz ovülasyonda halaa silik çizgideyim ve bugün 16.gün.. O değil geçen ay bariz kasık ağrısından ilişki yaşayamadık bu ay ağrı yok :(( kısmet hayırlısı ama ister istemez kafam takılıyo..

iyi akşamlar canım:3:

Back
X