- 28 Ağustos 2008
- 1.816
- 117
- 173
uykunu dağıtma kız gece gece kimse yok zatenKizlar uyuyorum bu siralar su wc olayina uyaniyorum uyanmiskende bi geleyim bskayim diyorum
Yelo birak gitsin salonda yatsin yeni yeni evlilik olayina alisiyorsun bende ilk zamanlar uyumuyordum ama simdi umurymda degil sabah nasil olsa barisiyorsun
Lizoo minik niye uyumuyor kiz gaz sikintisi falan mi var ayy sizin bu uykusuz hallerinizi gorunce cok tirsiyorum acaba ben ne yapacagim diye
gaz sıkıntımız varda gece uykumuz artık çok güzel maşallah. Acıkıyor kalkıp emziriyorum gözlerini bile açmıyo ama uzun emiyo koyuyorum uyuyo. Emzirince ne gazı ne reflüsü oluyo ama sütüm azsa mama verirsem sabahlıyoruz çok fena gaz reflü ağlıyo ıkınıyo kıvranıyo, uykuya dalarsa kusarak uyanıyo
kız vermeye senin evine gelmiyolar heralde ananın evine gidince gezmiş olmuyormusunGünaydınnnnn canişkolarrrr
ayol kız veriyoz ne gezmesiii
yeloo aynı ben gibisin haa benim eşimde öle yapsın hazmedemem ayrı yattı diyee yazık kızz adamlaraaa
dün bizde gezdik ama
kolik bi bebeği olan arkadaşa gittik aman allahımmm hiç durmadan ağlıyo kıpkırmızı oluyo çatlıcak gibi Allahım yardımcıları olsun çoook zor