• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyall benim kiz senin oglani almak isterse alir okadarrr :KK70:
Aysemm benim yegen ne olduu kizi umutlandirdin hic utanmiyo musunn :KK70:

Benoss senin kiz bu nazla evde kalir :KK69:
Fundanin oglan olursa onla kertelim anasi gezemiyo bari kizi gezer :KK70:

Fundosun kizida kendisi gibi gezenti olur dogru diyorsun oyyy torpaglar basima ben ne edem nerelere gidemm:KK70:
bizi erkek mi saniyormus toplanip bi gun evine gidelim o zaman ikna olsun madem :KK48:

Yelo yine kopardin beni :KK70:
ee simdi yelonun yegeni aysenin ogluna
fundosun oglu benosun kizina eee ben ne olacagim beni baska topiklere itmeyin baakk:KK70:
bu arada anasi gezemiyor mu :KK57: kizz yelo benos sehir ici gezmiyor sehir disi geziyor ancak o aciyor kendisini:KK48:

Sosyall benim kiz senin oglani almak isterse alir okadarrr :KK70:
Aysemm benim yegen ne olduu kizi umutlandirdin hic utanmiyo musunn :KK70:

Benoss senin kiz bu nazla evde kalir :KK69:
Fundanin oglan olursa onla kertelim anasi gezemiyo bari kizi gezer :KK70:

Kızzz anası gezemiyo diye sen bana mı dedin :KK70:
Anam ben fında kadar olamam yok :-)

Oyyy anası gibi geç evlenir kız benim kız kalmaz evde bulıur birini :-)

Yelo yine kopardin beni :KK70:
ee simdi yelonun yegeni aysenin ogluna
fundosun oglu benosun kizina eee ben ne olacagim beni baska topiklere itmeyin baakk:KK70:
bu arada anasi gezemiyor mu :KK57: kizz yelo benos sehir ici gezmiyor sehir disi geziyor ancak o aciyor kendisini:KK48:
Satışa bak hele :KK70:
Fındanın kızı senin oğlanın
Benim kız ayşenin
Yelizin kızı bulsun birini :KK70:
Nasılsa almak istediğini alıyo :-)

Kızz sana durumu mesaj ile iletiyorum birazdan :-)

Benim şehir dışı geZentilik çoğu zaman mecburiyetten :-)

Ayy benimki kaldi kiz ortada hakkatennn :KK70:
Ayy ayse de burdaki kaynanalar gibi her kizi begeniyoo oglunaa biri olmazsa biri kenarda dursun falann :KK70:
Bana nee benimki kalsinn ben vermicem kimseye ama oglum olursa acimam benos ona gore :KK70:Kimi begenirsem alirim ogluma :KK70: Karismam

Ayy yelo senin oğlun olursa burdakilerden sana malzeme çıkmaz :-)
Sen başka topikten kız ara ben istemem eli maşalı kaynana ya o beni yada ben onu öldürürüm yazık olur :KK70:

He yaa eğlence şimdi fındalarda tam benlik :-)
Davet bile etmedi bizi nişanımız var buyrun gelin diye bide arkadaş olacak :KK70::KK70:

Yaa bi laf ettim nerelere gelmis konu : )
Tamam hepinizin kizini alacam,kucuk capta harem kurmayi dusunuyorumm:KK70:
Yaa saka bi yana ilk goz agrim fatmanin kiziydi oda korkup kactii:KK70:
Bizimkiler buyuyunce nssil olacak bakalim. Usaklar direk nikah gunumuzu aldik diye gelebilirler:KK70:devir cok hizli degisiio

Kizz bana bakmayin siz ben klavye kabadayisiyim kimsenin yuzune bisey diyemiom kii :KK70:
Benim gelin beni dover asıl :KK57:

Aysemm sorma yeni nesil cok fenaa benim en kucuk 2 kardesten biliyom suan bide babama sikayet ediyorum da adam napim kizim onlar sizin zamaninizdaki gibi degiller simdi şartlar farkli diyo garibim naapsin :KK70:

Yelo benim erkek kardesimde cok fenaa. Babam sesini cikartamio artik.birde dersleri falanda iyi,saglam calisio.babam bi laf edince ben elimden gelenin fazlasini yapiorum sizde ustume gelmeyinler falan. Biz babamiza cevap veremezdik.
Bi 20 sene sonraki halimizi dusun iste.

Kiz hakket lizonun oglu nasil oldu acabaa

Benim kuzenlerde oyle yil boyu ders calisiyoruz yaz tatilinde bana karisamazsiniz diyorlar adamlarda yazik hic ses cikartmiyor kiz ben bu yastayim babam gozumun icine baksa titriyorum

Back
X