• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

aslında ben test yapmaya korkuyorum kızlar ya hamileysem benim için ondan sonrası sıkıntı :18:

saboşşş düşük olayı sperm kalitesinden kaynaklı sanıyordum ben eşin baktırdımı canım riske atmayın gebeliğini olursa eğer
İnşallah miniğin seninledir canım ve inşallah sıkıntı olmaz 9 ayı sağselim atlatırsın alırsın kucağına :nazar:

saboşşş düşük olayı sperm kalitesinden kaynaklı sanıyordum ben eşin baktırdımı canım riske atmayın gebeliğini olursa eğer
İnşallah miniğin seninledir canım ve inşallah sıkıntı olmaz 9 ayı sağselim atlatırsın alırsın kucağına :nazar:

canım bizim tam kesin bundan oluyo diye bişey söylemiyolar çünkü belli bi nedeni yok sadece düşükler olduğu için her şeyi göz önüne

alıyolar yakın zamanda baktırmadı dr istemedi ama daha önceden baktırdık çokkkk

varsa zaten bana c.ertesi bana dr yolları gözükür hem kadın doğum dr hem endokrin dr :10:

insallah rahim filmine gerek kalmayacak fundosumm. bu ay senden cok umutluyum. bu ay esinide iyi beslee:1: guzel haberler gelecek sonraa:21:

yaa ama madem sorun yok onca ay niye olmadıııı
eşimin test snucunu çok merak ediyorum
kızzz jelide alamadım yine utandım giremedim eczanelere dizi dizi bisürü ama gururum engel oldu :9:
inşallah canım o filmi çektişrmeden hamiş olurum bu ayyyyy :21:

yaa ama madem sorun yok onca ay niye olmadıııı
eşimin test snucunu çok merak ediyorum
kızzz jelide alamadım yine utandım giremedim eczanelere dizi dizi bisürü ama gururum engel oldu :9:
inşallah canım o filmi çektişrmeden hamiş olurum bu ayyyyy :21:

canim bazen hic sorun olmasada boyle olabiliyor. aman sorun olmasindaa:21:

jelide al canimm. isten cikinca all hatta:1:

inşallah canım.hepimize getirsin. hamile olanlarda hayırlısıyla keseyi görsün,kalp atışını duysun icanım eketeni çok merak ediyorum.aklıma getirmek istemiyorum ama operasyonmu geçirdi ki inşallah bir sorun yoktur.

inşallah canım, amin diyeyim...

ayy bende hep onu soruyorum kaç gündür inşallah oda iyi haberlerle gelir :26:

inşllah bizde bu ay hamiş oluruz kızlar bu ay olmazsa yeni sene uğurlu gelsin gerçi yeni sene benim senem değilmiş benim için çok zor olcakmışşş :5:

eketen iyidir inşallah bebişide iyidir inşallah

inşllah bizde bu ay hamiş oluruz kızlar bu ay olmazsa yeni sene uğurlu gelsin gerçi yeni sene benim senem değilmiş benim için çok zor olcakmışşş :5:

eketen iyidir inşallah bebişide iyidir inşallah

aman inanma onlara ona bakarsan biz bu ay hamile kalacaktık :63:

ama ayenur kaldı kızzzz :9:
yengeçti oda:9:

kızlarrrrrr rahim filmi videosu izledim bayılacammmmm :5:

canlarımm, güzel melek anne adayları :109:

romanımı henüz yayınlamadım ama özet geçeyim size inşallah beğenirsiniz :9:

Biz eylül de korunmayı bırakırız diye karar verdik... ben reglim bittikten 1 kaç gün sonra Dr. gittim , bir sorun yok, eşinde de sorun yoksa hemen hamile kalırsın dedi....

sadece akıntı için bir ilaç yazdı , 1 hafta ilişki yasak ve tam yum. haftasına denk geliyor dedi...bu yüzden ekim ayında çalışmalara başlayabilirsin dedi :)

ilaçtan veya ilk korunmayı bıraktığım için mi bilmiyorum ama 29 günde bir olan reglim 35 gün sonra oldu...haliyle yum. günleri de değişti... size tavsiyem normalinde kaç günde bir oluyorsanız o günler de iyi çalışın yani gecikmeli olan regle göre hareket etmeyin...

ben ekim ayında da çok tembeldim 4 günde 1 olmuştu , spermler 3-4 gün yaşıyormuş ya bunu duymuştum , kendi kendime karar verdim...böyle de tutar diye :1:

Tabii 26 ekimde regl oldum :)

sonra çalışmalarımı 29 regl döngüsüne göre ayarladım ve 8. günden 16. güne kadar ,gün aşırı çalıştık... 1 saat yattım hemen kalkmadım, ayaklarımı biraz diktim sağa sola döndüm , çünkü çok skılırım kızlar :93: :1:
yani öyle devamlı sabit durmadım...

ince bir bel ağrısı yaşadım çalışmadan 1 hafta kadar sonra ( bunu şuan da hamile olan komşum da yaşamış üşütmüş diye düşünmüş ve Ayşenur da yaşadı, herkeste belki aynı olmayacak ama haberiniz olsun )

sonra reglim 24-25 kasımdı...idrar testinde silik çizgiyi görünce, 21 kasım da kan testi yaptırdım negatif çıktı değer 3,02 idi...umudumu kestim ve 1 hafta sonra tekrar yaptırdığım da hamile olduğumu öğrendim...
yaşayanlar olursa eğer umudunuzu kesmeyin :112:

benim bu kadar canım , umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir...

inanın sizlere hep dua ediyorum... :16: Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun :49::49::49::49::49:

Sizi çok seviyorum kızlar iyi varsınız , bu topiğe iyi ki gelmişim :70:

Cansınız hepiniiz :71:
çok güzel özetlemişsin canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :16::16::16: darısı başımıza arkadaşlar :52::52::52::52::52::52:

ama ayenur kaldı kızzzz :9:
yengeçti oda:9:

kızlarrrrrr rahim filmi videosu izledim bayılacammmmm :5:

izleme canım öle şeyler gerçekten korkulacak bişey yok sen görmüyosun zaten eşim hatta inanamadı lavaboya girip çıkmış gibi ne çabuk bitti dedi

Canlar bir gelip bi gidiyorm malum derse giriyorm
Fundosum masallah temiz cikmis bu sefer ins filme gerek kalmadn gelir minisin
Aysem cnm masalllah 41 kere guzel artmis darisi keseye bide pit pitlara cnm bnm
Sosyalcim aksamlari giremiyorum cunku cok yorgun oluyorum dun aksm mesela yemektn sonra uyumusum..

Back
X