• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

öyle yapıyorum zaten ayşem yoksa sıklıyor insan birde sesi va ya deli ediyor beni :-)
sorma yaa aman yine mi anne sütü der gibi bi hali var sıpanın :-)
bliyorum benoş o niyetle yazmadığını bende okudum diye yazdım sana hatta lizo yazmıştı ya ulaşın mamasını kestik obez olma yoluna girmiş diye
fundoşum inşallah sana benoşa twine ve yeloyada verir Allahm hatta kaşınana 2 tane versin :-)
bu arada yelo nerelerde yaa özledik onu :-(

Ben çooook kaşınıyorummmmm lütfennnnnn dediğin gibi olsunnn :-)
Aminnnn canımmm aminnn dördümüz tez aakittte insallahh

Yelizin evde net çekmiyor yaa hava soğuk diye bahçeyede çıkamadığından giremiyomuş sosyalimm

iyi akşamlar kızlar malum netim yok giremiyorum yarın 7.günümüz inş bebeğim benimledir pek bişey hissetmiyorum daha doğrusu çok karışık duygularım bi an hamileymişim gibi geliyor bi an sanki olmadı gibi geliyor hayırlısı artık
sizler naptınız ne var ne yok topikte

iyi akşamlar kızlar malum netim yok giremiyorum yarın 7.günümüz inş bebeğim benimledir pek bişey hissetmiyorum daha doğrusu çok karışık duygularım bi an hamileymişim gibi geliyor bi an sanki olmadı gibi geliyor hayırlısı artık
sizler naptınız ne var ne yok topikte :KK50:

Ayyy sabooo az kalmışşş inşallah miniğin tutunmuştur annecine mutlaka bilgi ver bize hadi hayırlı haberini bekliyorum

Ayyy sabooo az kalmışşş inşallah miniğin tutunmuştur annecine mutlaka bilgi ver bize hadi hayırlı haberini bekliyorum
inş canım veririm tabi haber vermezmiyim az önce Show haberde benim gittiğim merkezin bi doktoruyla hastası çıktı kızda aynı benim durumumdaymış şimdi oğlu olmuş böyle şeyler duydukça gördükçe var gibi geliyor ama hayırlısı bakalım
sen naptın

inş canım veririm tabi haber vermezmiyim az önce Show haberde benim gittiğim merkezin bi doktoruyla hastası çıktı kızda aynı benim durumumdaymış şimdi oğlu olmuş böyle şeyler duydukça gördükçe var gibi geliyor ama hayırlısı bakalım
sen naptın

Evettt izledik eşimle bebişe bayıldık hatta
aa ordamı o dr bendekimmiş bu dedim :)
Kadın 38 yasında birde hemencik tutmus bence seninkide tutacak için rahat olsunn

Evettt izledik eşimle bebişe bayıldık hatta
aa ordamı o dr bendekimmiş bu dedim :)
Kadın 38 yasında birde hemencik tutmus bence seninkide tutacak için rahat olsunn
ewet canım orası ben o arada telefonlada konuşuyodum tam dinleyemedim o kadar varmıymış yaşı :KK57: inş canım ya test alıp bikaç gün sonra yapıyim diyorumda eşim izin vermiyor doktorumda yapmak yok dedi ama içimden dürtüyolar sankiii :rolleyes::KK8:

Benoşşş duydunmu gülbenle demet hamileymişşşş:110:

Kız ben duymadım ölemiymiş :KK57::KK57:
Hadi demet bebeği cücük kadarkem ikinciyi yaptı düştü şimdi kalsa şaşırmam kadın istekli
Ama gülbene ne oluyo bugün mü dün mü gazetede okudum 6 tane çocuk istiyorum diye ama hamile olduğunu bilmiyodum. Ne diyelim hayırlısı, rabbim bizlere de yaşatsın inşAllah

Canım inşAllah tutunmuştur. O beklemek insanı öldürüyo zaten. Hakkında hayırlısı

Back
X