• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

amin canım, güzel haberlerle gelir ve halayını sen başlatırsın kuzum

tabi ki razıyız herşeye bu yola baş koyduk ,:52:çalışmadan sonra eşin hemen çıkmasın 2-3 dk beklesin sonra bacaklarını sıkıca kapat yat ne taraf ağrıyorsa daha fazla önce o tarafa doğru yat daha sonra diğer tarafa en sonda sırt üstü uzan ve bacaklarını karnına doğru çek ve bacaklarını üst üste at :34:

Sol tarafım cnm bacağımda çok ağrıyor deneyim dediğin gibi bide sölemesi ayıp ben hemen tuvalete çıkma ihtiyaacı hissediyorum zor tutuyorum halbuki çıktığım zamanda az bişey ama niye böyle anlamadım iltihaptan olabilirmiki belkide ondan olmuyor bebek tuvalete çıkılmayacakmış

Son düzenleme:
amin canım, güzel haberlerle gelir ve halayını sen başlatırsın kuzum

tabi ki razıyız herşeye bu yola baş koyduk ,:52:çalışmadan sonra eşin hemen çıkmasın 2-3 dk beklesin sonra bacaklarını sıkıca kapat yat ne taraf ağrıyorsa daha fazla önce o tarafa doğru yat daha sonra diğer tarafa en sonda sırt üstü uzan ve bacaklarını karnına doğru çek ve bacaklarını üst üste at :34:

inşallah canım inşallah hepimiz hamiş kalırız da toplu halay çekeriz inşallahhh :52::52::52::52:

bende eve geldim yemeğimi koydu düdüklüye, saat 1 de yine işe gideceğim:1:

anam anam :8:kız buna ne olmuş böyle coşmuş

neymiş kız oo :53: şu kötü filmlerden mi:17:

deneyimli ev hanımı tebrik ederimm :46:

sensiz olmuyor be güzelim çabuk gell

ha haa haaa kız ben ziraat mühendisiyim odamda beraber çalıştığım gıda mühendisi var neler neler duyuyoruz :1: küçük bir örnek elmanın olması için ağaca 7 tane ilaç yazıyoruz, gübresini falanda yazmıyorum :52:

canım yumurtlama ağrısı olmasın sakın o:44:

fundoş sen hadımköyde mi oturuyon kıs yoksam :32:

sağol canımm

doğru beton yığını her yer :50:

canımm ya fa.. baksana bi

ohhh o nasıl iş kız öleee yemek bile yapıyon öğle arasındaaa :9:

he kız p... izleyince şey gerçekleşmesi gerekiyor yaa :17:
ezocannn iyi çalış bugün belkide tuttu onun ağrısıdır inşallahda öledir

hadımköy değil sabo ama yakın bahçeşehir tarafı

bakıyorum hemennnnn canommmm :10:
yemek yedim geldim:56:

Evet cnm bugün mutlaka zaten kaçmaz bu 3 4 gün:26:

kız ezo sanki haftalardır senin yumurtlamanı konuşuyoruz bitmedimi yahu halaaa
ne zaman bat kız

Evet benimki geç geliyor ya o bakımdan geç yum oluyor sanırım o yüzden haftalar oldu testte 2 gün çıkmadı hiç çizgi,koyu çizgileri yakalayamadım bi türlü bugün fena ağrım var yum olabilir bakacaz bugün test umarım koyulaşır bat belli olmuyor ki cnm

bende bu ovulasyon testlerini denemeye başladığım ay hamile kalmıştım ama 25 gün önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için doktorum istersen korun dedi bende korunmadan bi defa ilişki yaşadım kürtajdan sonra bugün test yaptım daha çok erken ama pozitif çıktı kan değerlerimde düşmemiş olabilir allah herkezin gönlüne göre versin

bende bu ovulasyon testlerini denemeye başladığım ay hamile kalmıştım ama 25 gün önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için doktorum istersen korun dedi bende korunmadan bi defa ilişki yaşadım kürtajdan sonra bugün test yaptım daha çok erken ama pozitif çıktı kan değerlerimde düşmemiş olabilir allah herkezin gönlüne göre versin

Cnm değer düşmemiş olabilir çünkü annemdede aynı olmuş umarım tekrar olur umutsuzluğa kapılmayalım

Eşimi dün zorla yat uyu uykum var benim dedim yazık ölemi tamam deyip yattıı:9:

benimki alıştı artık canım gün aşırıya o yüzden ne zaman yaklaşacağını biliyor:17:

Sol tarafım cnm bacağımda çok ağrıyor deneyim dediğin gibi bide sölemesi ayıp ben hemen tuvalete çıkma ihtiyaacı hissediyorum zor tutuyorum halbuki çıktığım zamanda az bişey ama niye böyle anlamadım iltihaptan olabilirmiki belkide ondan olmuyor bebek tuvalete çıkılmayacakmış

o herkeste oluyor canım ama dayanman lazım ayrıca tuvalette çok ıkınma

İnş sosyalcan bacağımda ağrıyorr umarım yum dur bugün testte çıkıcak bakalım:46:

çıkmasa bile çalış

evle iş çok yakın canım bide düdüklü işin içine girince 1 saatte yapılıyor canom:34:

beni hatırladın mı bacııı :52:

benimki alıştı artık canım gün aşırıya o yüzden ne zaman yaklaşacağını biliyor:17:

o herkeste oluyor canım ama dayanman lazım ayrıca tuvalette çok ıkınma

çıkmasa bile çalış

evle iş çok yakın canım bide düdüklü işin içine girince 1 saatte yapılıyor canom:34:

beni hatırladın mı bacııı :52:

Tamam cnm bugün deniycem mutlaka dediklerini:34:

Back
X