• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Selammm herkese.. Almış gitmişsiniz yine

Sosyalcim o polar pijamalardan bende aldım bi kaç tane evde onun dışımda bişi giymez oldum :) çok raht ve güzeller..

Bu arada yoğurt tarifi veren sevgili arkadaşıma da ayrıca tşk ediyorum (ismini hatırlayamadım bağışlasın beni ) bende çatalca tarafından gelen süt siparişi verdim cuma gelecek ilk defa yoğurt yapacaktım isabet oldu :) deniycem mutlaka..

yazmadan duramıyoruz canım az biraz kurt varda bizde :9:
kızlar çok fena sıkıştımmm ama wc gitmeye üşeniyorum sizdede oluyormu :60:

haa bu arada ben dün gelmedim yaa hastayım diye çok kötü üşütmüş havasındayım boğazımda şal görseniz halimi :9:

soğuk havalarda çok kötü oluyor zaten lahana gibi giyiniyorsun onları çıkartana kadar geçiyor hevesin sonra tekrar giyin derken, kışları wc yi bende hiç sevmiyorum :47:

hb.canım.Amin hepimize inşAllah.

İlki erkek canım 5.5 yaşında Allahıma şükür.Ellerinizden öper..

Allah bağışlasın canım darısı ikinciye inşAllah..

polar pijama muhabbetini ben kaçırmışım kızzzzz

kız bende o taraftan alıyommmm :9: çatalca ne güzel yer değilmiiii bi arsam olsa bahçeli bi kulube yapsam diyodum ama uçmuş şimdi oralarda
o tarlalarda dolacakk yakındaa :47:

Kız sosyal demiş polar pijama almış bende destek ettim :))

slmm nirdesinzzzz gııı:14::14::14::14:

Şimdilik ben varım canım :)

Yok kız biraz işlerim vardı güzellik adına onun için geç kaldım canım :) evimizde işe uzak zaten onunda etkisi var..

Aklıma şimdi geldi fundacım okursan eğer ben çatalcayı hiç bilmiyorum kız gitmedim :9: sütü biri vasıtasıyla getirtiyoruz

Son düzenleme:
Şşştt çaktırma kız :9: :9:

Ben çok seviyorum elimde yatkın, takı falanda yapıyorum :9: güzel oluyo stres atmaya,.

Seninde başka yeteneklerin vardır kuzum

ayy benimde gitmem lazım ama soğuktan gidemiyorum:18:
benim bi yeteneğim yok canım yıllarca araştırdım araştırdım ama bulamadım :9:, ne güzel ya sizin gibi insanlara hayranım aslında el işçiliği çok zor bir şey, gıptayla bakıyorum sizlere:53:

Sekerler merhaba ben geldim canlar

hoş geldin uyandın mı kızzzz :52:

ayy benimde gitmem lazım ama soğuktan gidemiyorum:18:
benim bi yeteneğim yok canım yıllarca araştırdım araştırdım ama bulamadım :9:, ne güzel ya sizin gibi insanlara hayranım aslında el işçiliği çok zor bir şey, gıptayla bakıyorum sizlere:53:

hoş geldin uyandın mı kızzzz :52:

Hbuldk cnm cok uyuyamadim tatlim 1 saat falan.annem aradi uyandim
Tam bir uykucuyum ben ya :52:

Back
X