• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalimde gelmiss
Sefalar getirdin tatlim
Ezo entelkedi fatma cnm gunaydin

bende sabah aç karna keçiboynuzu pekmezi , badem , ceviz ve sütle açılışı yapıyorum

sütü kolayca içebilmek için içine dut pekmezi koy nescafe gibi çok güzel oluyor :112: akşam öyle yapıyorum...

bol su içiyorum , bide kabızlık oldu mu sende, karnım fena şiş burada da öyle zor giderim wc ye :30:neyse sağlıkla geçiririz inşallah canımm hepimiizz

buradaki bütüüün kızlar hemen o güzel haberi verirler inşallah sonra sosyal de ismini değiştirir topiğin ahhhh ne güzel olur

ağlayıp gözden olmadık , sabırla bekledik bebişli olduk , mesela :60:

Evet ismini değiştirsin bencede:34:

kızzzz helal olsunnn kapak olsunnnn birilerinee :9: ne güzell sağlıklı besleniyosun canım
balık ye birde canımm

ayyy hadi inşallah be canım, inciri tek içiyorum havucu yum. yaklaşınca ekle yazıyordu şimdiden eklesemmiki
gider ayak gelir gelmez çalışalım o halde :9:
sanki karnım ağrıdı içince kız etki ediyo bencede yaaa

yaa korkuyorum eşimin sonucundan rahat yapamamış çok az dedi az veya çok bu önemlimi bilen varmı :44:

haftada 1 gün balık da yiyorum onu eklemeyi unutmuşum :1:
yumurtlaman öne atarsa kaçırabilirsin gününü bence şimdiden havuca da başla canım ben öyle yapmıştım
ben sana nasıl yaptığımı anlatıyım
5 bardak suyu kaynatıp 16 adet inciri ikiye bölerek atıyodum 15 dk kaynatıp ılımaya bırakıyodum
diğer tarafta 5 bardak kaynayan suya 4-5 tane (havucun büyüklüğüne göre)havucu ikiye üçe bölerek atıp 20 dakika kaynatıp ılımaya bırakıyodum
ılıyınca ikisinide süzüp birleştirip 4 e bölüyodum akşam sabah 2 gün içiyodum onu.

günaydın millet :52::52::52:

günaydın canım

demir ihtiyacımı sabah çay bardağının dibine 3-4 yemek kaşığı üzüm pekmezi koyup aynı oranda sulandırıp içerek karşılıyorum
evden çıkmadan çantama muz,mandalina,kivi,portakal gibi meyvelerden atıyorum
işyerinde saklama kabım ceviz dolu hergün bi avuç atıştırıyorum
akşam yatmadan uzun su bardağıyla süt içiyorum
sürekli süt içemem o yüzden arada bir ayran,kaşar peyniriyle idare ediyorum
pişmiş yumurta yiyemiyorum yavaş yavaş alıştırıp kendimi onada başlıcam yakında
et de yemek gerekiyo ama sanırım ondan da tiksindim kokusundan yaklaşamıyorum yanına :44:

fundacım geçen ay hiç hissetmemiştim senle ilgili olumlu bişey ama bu ay inanıyorum, sende inan ki işe yarasın incirler :1:
incirle havucu birlikte yapıyosun dimi, bide bu kür yumurtlamayı erkene alabiliyomuş aklında bulunsun. 1-2 gün ayrılıktan bişey olmaz bi gün öncesi bigün sonrasında yaparsnız biz 4 gün küs kalmıştık hatırlıyosan :1:

maşallah çok güzel besleniyorsun, çiğ ete elini sürme, salam sucuk sosiste yeme, bi de ıhlamur haricinde bitki çayı tüketme, çayıda
açık iç belki biliyorsundur ama ben yinede yazayım dedim haa birde yumurta yersen tam haşlanmış yiyeceksin, yağda kırma yemeyeceksin:34:

kızzzz helal olsunnn kapak olsunnnn birilerinee :9: ne güzell sağlıklı besleniyosun canım
balık ye birde canımm

ayyy hadi inşallah be canım, inciri tek içiyorum havucu yum. yaklaşınca ekle yazıyordu şimdiden eklesemmiki
gider ayak gelir gelmez çalışalım o halde :9:
sanki karnım ağrıdı içince kız etki ediyo bencede yaaa

yaa korkuyorum eşimin sonucundan rahat yapamamış çok az dedi az veya çok bu önemlimi bilen varmı :44:

fundacım ben bu işi bilmiyorum ya, ama alan adam bu olmamış az falan dememişse sorun olmaz sanırım :44:

yumurtlaman öne atarsa kaçırabilirsin gününü bence şimdiden havuca da başla canım ben öyle yapmıştım
5 bardak suyu kaynatıp 16 adet inciri ikiye bölerek atıyodum 15 dk kaynatıp ılımaya bırakıyodum
diğer tarafta 5 bardak kaynayan suya 4-5 tane (havucun büyüklüğüne göre)havucu ikiye üçe bölerek atıp 20 dakika kaynatıp ılımaya bırakıyodum
ılıyınca ikisinide süzüp birleştirip 4 e bölüyodum akşam sabah 2 gün içiyodum onu.

Ne zaman başladın reglin bitincemi bu ay geçti artık bidahaki ay deneyim

Gunaydin millet bugün boş gunum evdeyim
Dr a gidicem goguste bi kitle var ona baktrcm neyin nesi diye
Lizcan cok sükur bebis iyi galiba
Fundos hadi hayirli olsun kür e baslamissin
Sed sen ne zamn dr a gidicksn
Aysenurum nasilsin

Günaydınn canıım , inşallah iyisindir :103:

çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir...bizi de haberdar et aybikecann ,
bir arkadaşımda da vardı önemli bir şey değildi içini ferah tut :16:

ben c.tesi gidiyorum dr. çok heyecanlıyım :30: ,hayırlısı olsun herşeyiiinn

Kullandığın ay hamile kaldınmı peki:26:

Aysenurum nasilsin
günaydın aybikecim çok şükür darısı sizlerin başına inşallah :16:
bende sabah aç karna keçiboynuzu pekmezi , badem , ceviz ve sütle açılışı yapıyorum

sütü kolayca içebilmek için içine dut pekmezi koy nescafe gibi çok güzel oluyor :112: akşam öyle yapıyorum...

bol su içiyorum , bide kabızlık oldu mu sende, karnım fena şiş burada da öyle zor giderim wc ye :30:neyse sağlıkla geçiririz inşallah canımm hepimiizz

buradaki bütüüün kızlar hemen o güzel haberi verirler inşallah sonra sosyal de ismini değiştirir topiğin ahhhh ne güzel olur

sedom pekmezle birlikte süt içme, süt demir emilimini azaltır :19:
kabızlık yok bende akşama kadar su wc su wc oturamıyorum ki ondan sanırım :1:
inşallah ne güzel dileklerin var öyle senin :54:

Kullandığın ay hamile kaldınmı peki:26:

ewet cnm kullandığım ay hamile kaldım. hem yumurtladığımı da hissettim ben ağrım oldu :17: eğilince bi an doğrulamıyomuş gibi sanki damarların çekiliyomuş gibi oluyo. ilk defa hissettim ben daha önce hiç böyle bişey hissetmemiştim. yumurtlayamadığım veya yumurtam çatlayamadığı için sanırım.

çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir...bizi de haberdar et aybikecann ,

Iyiym cnm cok sagol ins kotu bisi degildir.
Yazarim cnm buraya
Hadi hayirlisi cnm guzel haberlerle gel cnm bnm masallah size

Sagol cnm inss guzel haberler verir tum topiktekiler

ewet cnm kullandığım ay hamile kaldım. hem yumurtladığımı da hissettim ben ağrım oldu :17: eğilince bi an doğrulamıyomuş gibi sanki damarların çekiliyomuş gibi oluyo. ilk defa hissettim ben daha önce hiç böyle bişey hissetmemiştim. yumurtlayamadığım veya yumurtam çatlayamadığı için sanırım.

Benim dünden beri kasıklarım fena ağrıyor heke dğn sol bacağım ve yumurtam fenaydı ben geç yumurtluyorum ondan hralde bugün 24. Gün dün test biraz daha koyuydu diğerlerinden benim bu ay geçtide diğer ay yapıyım artık

Aysenurum nasilsin

günaydın canım, iyi haberlerle gel inşallah :34:

ne yapayım kızzz adını :52:

Günaydın kızlar şu incir kürünü biri bana anlatsınn ne zaman başlanıyor kaç gün içiliyor bunuda sıcak içmek şartmı ne çok soru sordumm:26:

ayy bende öğreneyimmmm

Sosyalimde gelmiss
Sefalar getirdin tatlim
Ezo entelkedi fatma cnm gunaydin

sağol canımmm evet ben geldimmm :52:

:1::1: hamiş topici yapayımm o zaman

miniği görmeye mi kızzz :21:

adetin 3. günü başlamıştım canım

kaç gün devam ettin canım bu küre

siz :49::49::49::49::49::49: böyle dizilin sırayaa ezocan:16:

bunu bilmiyordum canım yaa ama öyle de güzel oluyor ki yoksa sütü zor içiyorum :5:
ne yapalım içmem bundan sonra...sen ayva yı yaptın mı lizimcan gamzeli bebiş :1:

gerçek olur inşallah :109:

Back
X