• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Topiginizin alingani geldi kizlar kusuruma bakmayin bu ara boyleyim dunde kocis bnle ilgilenmedi diye yaninda gizlice gozyasi döktüm görmesin diyede sakliom
Sosyalcim cnm bnm bundan sonra belirti aramiyorum
Fundos gercktn alinganim yaf malum yengec burcu iste :16:
Entelkedi cnm belirti aramak istemiyorum aslinda ama forumda herkes belirtilerini yazinca bnde niye yok diorum

Topiginizin alingani geldi kizlar kusuruma bakmayin bu ara boyleyim dunde kocis bnle ilgilenmedi diye yaninda gizlice gozyasi döktüm görmesin diyede sakliom
Entelkedi cnm belirti aramak istemiyorum aslinda ama forumda herkes belirtilerini yazinca bnde niye yok diorum

bende yengec burcuyum aybiscann. anneme cok duskunumdur. birde yengecler cok evcimen olur ama bende pek alinganlik yok. sadece esime alinganlik yaparimm:1: oda bilinclii:9: cok hosuma gidiyorr:51:

Son düzenleme:
bende yengec burcuyum aybiscann. anneme cok duskunumdur. birde yengecler cok evcimen olur ama bende pek alinganlik yok. sadece esime alinganlik yaparimm:1: oda bilinclii:9: cok hosuma gidiyorr:51:

he kızz benim kociş çok evcimen annesine çooooooook düşkün :9:
ama sorumluluğunu çok bilir çalışkan evcimen olması süperrrr

evet fundos ayni beni anlattin:60: yengec erkegi en ideal es derler hep:23:

benim esim koç :1:

ayyyy Allaha şükür hep diyorum şanslıyımmm diye kız eşten yana çok iyi özellikleri var :1:

koçmuuu hımmm babamda koç :50::50::50:
çok iyi çok saftır ahh ahhh annemi deli ediyor annem evin erkeği gibdir bizde:9:

Tatlim yengecin tum ozellikleri bnde var
Kociste basak burcu cok inatcidir biraz zitlasirz bnm gibi duygusal bakmaz olaylara

ayyyy Allaha şükür hep diyorum şanslıyımmm diye kız eşten yana çok iyi özellikleri var :1:

koçmuuu hımmm babamda koç :50::50::50:
çok iyi çok saftır ahh ahhh annemi deli ediyor annem evin erkeği gibdir bizde:9:

bizimki cok fenaa. her zaman bir agirligi vardirr. uyaniktir:1:sabirsizdir,sinirlidirr ama kalbi cok temizdir:1:

bizimki cok fenaa. her zaman bir agirligi vardirr. uyaniktir:1:sabirsizdir,sinirlidirr ama kalbi cok temizdir:1:

Bnimkide sabirszdir hersey hemn olsun ister biraz dedgm dediktr ama gercktn cok dürüsttur kalbi temizdir
Allah basimizdan eksik etmesin kocisleri.

fenamıııııııı uyanıkmııııııııııııı o koç değil yada babam değil :9: :9: :60:
sinirli hiçç değil bi defa sesini yükseltmedi düşün bizlere o derece çok duygusalll
ama bakkk kalp temizliği aynı :9:
babişim çok saf çok :50:

Back
X