Canim bugun disari cikamadim eşimden istedim hatta almazsan eve gelme dedim gelirsen de yemin ederim geri gonderirim dedim ama almamiş nihayetinde kudurdum resmen sinirimden
İnş gelmez kırmızılarımız
ben sizden ayrılmamak için gittim tablet aldım canım, ayrıca diz üstü pc im var düşün yani, hiç ayrılmayalımmm ölümüne kanka olalımmmm:13:
Canim bugun disari cikamadim eşimden istedim hatta almazsan eve gelme dedim gelirsen de yemin ederim geri gonderirim dedim ama almamiş nihayetinde kudurdum resmen sinirimden
unutmuştur kuzum yada negatif çıkarsa üzülme diye almamıştır
neden kızsın ki :44::44::44:
Aminnnnnnn :) cok stresliyim cokk bu da adet belirtisi o ayri tabi :)
Ay yokkk gitmiş de kapaliymiş da sanki memelekette tek eczane var.o da baska yere gitmemiş.Ya sana okadar israrla soyluyosak demekki onemli dimi.İste kafalar ayni çalişmiyor
Ay yokkk gitmiş de kapaliymiş da sanki memelekette tek eczane var.o da baska yere gitmemiş.Ya sana okadar israrla soyluyosak demekki onemli dimi.İste kafalar ayni çalişmiyor
Bence kızar o yüzden hiç demiyorum bu siteyi herkes okur girme diye hiçde demiyorum bende
İyi akşamlar sedocan :118::118::118::118::118::81::81:
ben sizden ayrılmamak için gittim tablet aldım canım, ayrıca diz üstü pc im var düşün yani, hiç ayrılmayalımmm ölümüne kanka olalımmmm:13:
iyi akşamlar ezocann yaa yemeğimiii yaktım olacağı buyduetlerin bi tarafı simsiyah olduuu :84:
sosyalcann sen bayağı ilerletmişsin yaa
bende 14 tane var aslında yakın olsaydık sana hemen verirdim canım, neyse üzülme artık olan olmuş, üzülme artık
ilginç :44:
Evet bencede ama neyse hiç demiyim ben en iyisi stres felan olmuyorum buraya girince kafam dağılıyor,yelizcim eşinle aranı bozmaa bence belki utangaçtır benimki öle mesela hep ben alırım
iyi akşamlar ezocann yaa yemeğimiii yaktım olacağı buyduetlerin bi tarafı simsiyah olduuu :84:
sosyalcann sen bayağı ilerletmişsin yaa
sorma kuzum yaaama tablete alışamadım
Evet cnm bazen aniden geliyor gündüz çıkıyım felan derken biraz geç açabiliyorum niye geç açtın nerdeydin diyoo kıvırıyorummkuzum nasıl rahat etmek istiyorsan öyle davran, bencede söyleme boşver takıl gizli gizli
Salçalı yaptıysan sıyır salçalarını ben bi sefer yakmıştım salçalıydı sıyırdımboşver olur arada biz meyvemizi yiyicez birazdan
Çok yanlış yazılıyor bende sinir oluyorum o yüzden
ben yanlış yazmıyorum da alıntı yaptığımda alıntılara yazılıyor yazdığım harfler o yüzden alıntıyla yazamıyorum, alıntı yapmayınca kime ne yazacağımı şaşırıyorum çok sevemedim yani tableti ama oyun oynamak için çok güzel oluyor
Evet cnm bazen aniden geliyor gündüz çıkıyım felan derken biraz geç açabiliyorum niye geç açtın nerdeydin diyoo kıvırıyorummkafam dağılıyor burda düşünmüyorum herşeyi hiç değilse aniden çıkadabilirim
Bende hep yanlış yazıyorum yeni yeni alışıyorum evet oyun iyi oluyor biz karı koca birbirimizden kapıyoruzz ver birazda ben oynayım diye
Dışarısı çok soğuk ve çok sisli bi kar yağmadı haa ben çocukken nasıl yağardı kar hep kayardık ne zevkli olurdu bazen diyorum dönülse çocukluğa
anladım canım entrika demek kipeki sana bir soru?? bir gün gelse gizlice kapıyı anahtarla açsa ve pc nin başında seni yazarken ve okurken ayrıca gülerken görse ne yapacaksın çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?