- 5 Kasım 2013
- 2.126
- 13
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin cnm ama bnm çıkmam gerek![]()
İyiakşamlar sosyalcim, sen günaydın diyorsun ben iyiakşamlar, :)) ancak bakabiliyorum işlerden. İnşallah güzellikler bizi gelsin bulsun.günaydın entelim, inşallah herşey gönlündeki gibi olur, 2014 te bide bebek gelirse ooo değme keyfine o zaman![]()
Cnm üzdüm senii pot kırdım inan bilerek değil özürdilerim![]()
slm kızlar ben geldim![]()
İyiakşamlar sosyalcim, sen günaydın diyorsun ben iyiakşamlar, :)) ancak bakabiliyorum işlerden. İnşallah güzellikler bizi gelsin bulsun.
Merhaba kizlar kimsecikler yokmu gec geldim ben ya kacirdim muhabbeti sanirim
Cnm bnm telden giriyorum topikte olanlari goremiyorum o yuzden oyle yazdm sen yetersin cnmben varım ama siz kime bakmıştınız acaba![]()
Herkese iyi akşamlarr gelemedim bugün.. Anca girdim okudum ve yazabiliyorum..
Sosyalcim sana tekrar yaşatmak istemem acı ama demezsem de sana büyük ayıp etmiş gibi hissederim kendimi.. Oyüzden canım mazur gör beni.. Başın saolsun.. Büyük bi acı tahmin edebiliyorum ama rabbim sevdiği kullarını erken alırmış yanına( rabbim tez zamanda sana anneliği yaşatsın inşAllah..
Herkese iyi akşamlarr gelemedim bugün.. Anca girdim okudum ve yazabiliyorum..
Sosyalcim sana tekrar yaşatmak istemem acı ama demezsem de sana büyük ayıp etmiş gibi hissederim kendimi.. Oyüzden canım mazur gör beni.. Başın saolsun.. Büyük bi acı tahmin edebiliyorum ama rabbim sevdiği kullarını erken alırmış yanına( rabbim tez zamanda sana anneliği yaşatsın inşAllah..
Amin tatlim bnm Rabbim sabirlar versin mekani cennet olsun cnm bnmayyy canım benim bitanem, çok sağol, inşallah Rabbim sizin annelerinize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler verir, ve isteyen herkesi de inşallah çok kısa zamanda minnoşlarını gönderir![]()
Cnm bnm telden giriyorum topikte olanlari goremiyorum o yuzden oyle yazdm sen yetersin cnm![]()
Fatma testmi yapacakti
Amin tatlim bnm Rabbim sabirlar versin mekani cennet olsun cnm bnm
sağol kuzummmm
yapacaktı ama yarın sabah mı bu akşam mı hatırlayamadım, bat:6-8 aralık demişti çünkü :44:
ayyy canım benim bitanem, çok sağol, inşallah Rabbim sizin annelerinize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler verir, ve isteyen herkesi de inşallah çok kısa zamanda minnoşlarını gönderir![]()
Iyi aksamlar benayim nasilsin
Him anladim cnm ins gelmistr göbişine fatmanin
Cnm benm batta geldi catti biraz akintim oluyo hafiften adet agrisi cektim bugün
Ayy cok geç değilmi harbiden uyur kalirsin :))Aminnnn canım benim inşAllah..
İyi akşamlar tatlım iyiym oturuyorum :)) sinemaya gitcez sat bekliyorum ama uykum geldi kesin uyurum :))
Him anladim cnm ins gelmistr göbişine fatmanin
Cnm benm batta geldi catti biraz akintim oluyo hafiften adet agrisi cektim bugün
aslında sende yapsan çıkar canım çift çizgi silikte olsa![]()