• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Merhaba kizlar kimsecikler yokmu gec geldim ben ya kacirdim muhabbeti sanirim

Herkese iyi akşamlarr gelemedim bugün.. Anca girdim okudum ve yazabiliyorum..

Sosyalcim sana tekrar yaşatmak istemem acı ama demezsem de sana büyük ayıp etmiş gibi hissederim kendimi.. Oyüzden canım mazur gör beni.. Başın saolsun.. Büyük bi acı tahmin edebiliyorum ama rabbim sevdiği kullarını erken alırmış yanına :(( rabbim tez zamanda sana anneliği yaşatsın inşAllah..

Sosyalcim sana tekrar yaşatmak istemem acı ama demezsem de sana büyük ayıp etmiş gibi hissederim kendimi.. Oyüzden canım mazur gör beni.. Başın saolsun.. Büyük bi acı tahmin edebiliyorum ama rabbim sevdiği kullarını erken alırmış yanına :(( rabbim tez zamanda sana anneliği yaşatsın inşAllah..

Iyi aksamlar benayim nasilsin

ayyy canım benim bitanem, çok sağol, inşallah Rabbim sizin annelerinize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler verir, ve isteyen herkesi de inşallah çok kısa zamanda minnoşlarını gönderir :16:

ayyy canım benim bitanem, çok sağol, inşallah Rabbim sizin annelerinize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler verir, ve isteyen herkesi de inşallah çok kısa zamanda minnoşlarını gönderir :16:
Amin tatlim bnm Rabbim sabirlar versin mekani cennet olsun cnm bnm

Aminnnn canım benim inşAllah..

Iyi aksamlar benayim nasilsin

İyi akşamlar tatlım iyiym oturuyorum :)) sinemaya gitcez sat bekliyorum ama uykum geldi kesin uyurum :))

Him anladim cnm ins gelmistr göbişine fatmanin
Cnm benm batta geldi catti biraz akintim oluyo hafiften adet agrisi cektim bugün

Ayrıca da sen nasılsın canım? İnşAllah seninde göbüş doludur hadi bakalım bebekler sıra sıra gelsinler.. Ben bu ay kendimden nedense umutlu değilim iki gündür bi iş yaptığımızda yok :)) eskiden ben üst üste olunca üşenirdim şimdi eşim üşeniyo :)) kasık ağrımda olmadı gibi :(( ben bı aydan hiç bişi anlamadım bakalım ne olacak

Back
X