• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Canım yaa nasıl bir mutluluktur tahmin edebiliyorum.. Ne mutlu size doya doya yaşayın bu mutluluğu.. Ağlamak güzel böle bi habere :64: :64: :64:

Aminn diyorum duan için inşAllah tez zamanda bizede rabbim yaşatır..

Hikayeni bekliyoruzz canım
hemen yazayim
kizlar biz tedavi goruyorduk bu ikinci ayimizdi ilaclari iciyorduk ilk ay olmadi bu ay oldu
ben iliskiye dikkat etmedim
bende sol kup kapali o yuzden hep iliski sonrasi sagima yatdim
ilk basda adet den 3 gun sonra iliski oldu
sonra 3 gun ara sonra 1 hafta hergun iliski yasadik
en esasi
meryem suresi ne baslamisdim
en esasi meryem suresini hurmaya okutmusdum onu ersimle birlikde yiyorduk
en esasi hergun dualar ediyordum
en esasi bu son gunlerde Hz.Fatimeyi Zehraya dualar ediyordum
Allahim Hz.Fatimenin o guzel hatirina bizlerede evlat nasib et diyordum
boyle somdi az mi az akintim var
hic yumurtlama gunumu bilmiyordum
boyle kizlar ama meryem suresini okuyun derim vesilesi buyuk
Rabbim ol dedi sukurler olsun
cok mutluyum cok Allahim keseyi gormemide nasib etsin
yarin kan vericem insallah yazarim sizlere

hemen yazayim
kizlar biz tedavi goruyorduk bu ikinci ayimizdi ilaclari iciyorduk ilk ay olmadi bu ay oldu
en esasi

çok güzel anlatmışsın canım, dünya dua üzerine kurulu, hadi inşallah keseyide gör, kalp atışınıda duy, kucağınıda al mucizeni:16:

Allah dualarini kabul etmis inancli olmak ne guzel, insallah saglikli bi hamilelik gecirirsincanim
bizler icinde dua et olurmu
aysemmm seninde Allahim dualarini kabul etsin :34:
benim annem bir oglu olsun diye her cuma eyup sultana gidip dua ederdi ve kardesim oldu adida eyup :16:
Ve cokkk efendi temiz bir cocuk simdi hamis olsam bi oglum olsa dayisi gibi aslan olcak :9:

hemen yazayim
en esasi

Canım çok güzel ne mutlu sana.. Bende meryem suresine başlamıştım geçen haftalarda hafta sonu annem gelince okuyamadım 3 gün bıraktım ama o kadar vicdan azabı duydum ki başlamam gerekirken başlayamadım :(( ama onun vesilesine inanıyorum...

Hayırlı uğurlu olsun tekrardan rabbim keseyide kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin inşAllah..

çok güzel anlatmışsın canım, dünya dua üzerine kurulu, hadi inşallah keseyide gör, kalp atışınıda duy, kucağınıda al mucizeni:16:
Allah razi olsun sizlerede dua edicem
Allah dualarini kabul etmis inancli olmak ne guzel, insallah saglikli bi hamilelik gecirirsincanim
bizler icinde dua et olurmu
aysemmm seninde Allahim dualarini kabul etsin :34:
benim annem bir oglu olsun diye her cuma eyup sultana gidip dua ederdi ve kardesim oldu adida eyup :16:
Ve cokkk efendi temiz bir cocuk simdi hamis olsam bi oglum olsa dayisi gibi aslan olcak :9:
Allah razi olsun insallah kan sonucum guzel cikar darisi basiniza

Allah razi olsun sizlerede dua edicem

Allah razi olsun insallah kan sonucum guzel cikar darisi basiniza

sercem gozunaydin,hayirli ugurlu olsun cnm,cok sevindim.

aminn fundamm hepimizin dualari kabul olur insallah. eyup bana cok huzur veren bi yer yaa. orada dua etmek cok farkli duygular yasatiyor bana.masallahh kardesine. ins oglusun dayiya ceker:34:

sedom birdaha oraya gitmezsin. oyle dengesiz ozel hastaneler o kadar cok kii...

Gunaydin kizlarrr.buraya da yazayim...Bu sabah eşim uyamdirdi kalk test yapalim diye :) yaptik sonuç şu:ilk yarim saat tek cizgi.Yarim saatten sonra ikimci cizgi cikti silik bi şeklide Allahim neden benim hicbirrmal degil yaa.Bugun ikinci gunum hala adet olmadim.Yalniz eklemek istedigim birsey var ben aylarca hep bu marka testi kullandim.Ve her yaptigimda 2 saatten once hayatta atmam hep bakarim.İlk kez boyle bisey oluyor ümitlensemmi acabaaa
Kuzum inşallah hamissindir 3 gun sonra tekrar la bence

Kızlar mrb yarım saat önce kadar kahverengi akıntı geldi regli oldum sandım ped koydum üzülerek demin baktım bi damla bişey bu ne şimd anlayamadım eşim yerleşme olmasın dedi :26:

Kızlar mrb yarım saat önce kadar kahverengi akıntı geldi regli oldum sandım ped koydum üzülerek demin baktım bi damla bişey bu ne şimd anlayamadım eşim yerleşme olmasın dedi :26:

İnşAllah yerleşmedir canım.. Hadi sırada sen geliyorsun gibi.. Sene bitmeden yavaş yavaş dökülüyoruz heyoooo :118:

Ayşenur sende böle bişey oldumu açık pembemsi şimdide hiç ağrımda yok göğüslerimde hassas değil hiç bişey yok belirti felan bugün 28. Gün yerleşme olabilirmi:44:

İnşAllah yerleşmedir canım.. Hadi sırada sen geliyorsun gibi.. Sene bitmeden yavaş yavaş dökülüyoruz heyoooo :118:

Ahh cnm keşke ama hiç hamile gibi hissedemiyorum belirtide yok ama 1 saat önce kopkoyuydu eyvah regli oldum dedim şimdi açık pembemsi anlamadım yum olmadıki hiç koyuyu yakalayamadım testte:52:

kızlar ben geldimmmm:32:. bugün pazar tek izin günüm o yüzden giremiyorum ama size de bakamadan sabredemedim:34: sercem de bebiş bekliyomuş çok mutlu oldum Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel bi haber bu:32::21::32::21:
sıra sizde artık kızlar hepinizden bebiş bekliyoruz ona göre :16: :21:
ezocum yerleşme olabilir o akıntı test yatın mı:44:

kızlar ben geldimmmm:32:. bugün pazar tek izin günüm o yüzden giremiyorum ama size de bakamadan sabredemedim:34: sercem de bebiş bekliyomuş çok mutlu oldum Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel bi haber bu:32::21::32::21:

Yok cnm yapmadım daha günüme var bide geç gelir benimki bayaa 40 günde geçtiğide olur hatta şaşırdım wcye çıkınca regli oldum diye:26: keşke yerleşme olsaa

Son düzenleme:
Yerleşme ne zaman olur onuuda bilmiş değilim iltihap olabilirmi ama kahverengii:44:

Son düzenleme:
Ezocum ins yerlesmedir benim gecen ay kahve basladi ama biraz bekle bakalim nolacak hadi hayirlisii

Yok cnm yapmadım daha günüme var bide geç gelir benimki bayaa 40 günde geçtiğide olur hatta şaşırdım wcye çıkınca regli oldum diye:26: keşke yerleşme olsaa
anladım canım bende tedaviye başlamadan önce hep geç olurdum ama bu ay 28. günde çıktı. için nasıl rahat edecekse o zaman yap testi ama yerleşmede öyle olur diye biliyorum inşallah da öyledir bebişin gelir:16:

sercem gozunaydin,hayirli ugurlu olsun cnm,cok sevindim.

aminn fundamm hepimizin dualari kabul olur insallah. eyup bana cok huzur veren bi yer yaa. orada dua etmek cok farkli duygular yasatiyor bana.masallahh kardesine. ins oglusun dayiya ceker:34:

sedom birdaha oraya gitmezsin. oyle dengesiz ozel hastaneler o kadar cok kii...
Allah razi olsun amin insallah kan sonucum guzel cikar

Back
X