- 10 Eylül 2013
- 199
- 39
- 73
evet olabilir canim her neyse artikin ayni yolun yolcusuyuz bu yoksa bas koyduk ölmek var dinmek yoook![]()
Yokk tabi canımmm:) bata kaldı yarindan itibaren 6 heyecanlıyım bi kadar umutsuz sonumuz hayrolsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet olabilir canim her neyse artikin ayni yolun yolcusuyuz bu yoksa bas koyduk ölmek var dinmek yoook![]()
Hobaaa :118: :118: :118: :118:
Gel gel bebişim geeelllll.. Ben sana aşığım gellll :118: :118: :118:
benimde bir gun sonra baatt yandan yandannn ohhhh
ooooooo yandan yandankız ne yorgunluğu bu gece oynayacağız
süpersin
![]()
sende az değilsin valla güzel döktürüyon![]()
![]()
Yokk tabi canımmm:) bata kaldı yarindan itibaren 6 heyecanlıyım bi kadar umutsuz sonumuz hayrolsun inşallah
benimde bir gun sonra baatt yandan yandannn ohhhh:118::118::118:
Gemilerde talim var
Hic gelmeyen batim var
Oda gitti mechule
Ne talihsiz basim var
Hani benim bebisim bebisim
Gelmezsen karalar giyecegim![]()
çatlaaakk![]()
![]()
![]()
halay çekerken
bir yandan ,konuşalım
![]()
ne oldu neden açıldı ki bu yeni topic
![]()
![]()
Kız ben ankaralıyım çok güzel oynarım![]()
![]()
olur canımkasım bitince ne yapacağız diye düşündüm ve böyle bir şey yapayım dedim
geçen yıl düğünümde paso ankara havası oynadık, ankaranın bağları özellikleeşimin ailesi uzun yıllardır ankarada çünkü
![]()
konunun ismi değiştirilebiliyoor bitanem , neyse canım sizi çok öpüyorum görüşürüz yarın![]()
Eee düğünlerin vazgeçilmez oyun havası.. Ne güzel olmuştur düğünün işteMutluyum gururluyum :118:
Aaa süpermiş kız bu ne güzel 4 gün düğün doymuşsundur :)) bende 2 gün giydim gelinlik :))
:) adam haklı.. Naptın öle kuzum güpür banyosumu yaptın niye o kadat ağırdı ki