• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

fundosumm sende cansinn:16:
sedo costu:1: oo gitmis bile:3:
fundosumm sende dikkatli git, bu aksami iyi degerlendirr:23:
bende yemek yapicam simdi:37:
lizo sanada iyi aksamlarr:3:

ağladım ,ağladım ,ağladımm. okuldayken anladım hasta oldugumu.iizin bile almak istemedim müdürümden. sadece aglayabılmek için kacmak ıstedım okuldan.zaten kapıdan cıkar cıkmazda gözyasları akmaya basladı. canım hiçbişey yamka istemedi.affedersiniz ama mal gibi oturmak isedim sadece.. bende kafamdan uzaklastırıp,rahatlayabilsem keşke...

walla borcunuzda yoksa hiiç yorma kendini bi gününü gezmeye ayır tut bi kadın yaptır hem onlarında işe ihtiyacı var.
dimiii zaten silsek yağıp bidaha batırır camları, gerçi ben hiç cam silmedim bu yaşıma kadar :44:

sedom karşılaşamıyoruz ki ben arada bi okuyup bişi yazıp kaçıyorum zaten konulara hep geç kaldığımdan muhabbete dahilde olamıyorum :1:
bende geçen hafta sadece eve süpürge tutup mutfaktaki dolapları sildim akşam bi ağrı girdi kasıklarıma bidaha asla yapmam dedim, kocacık da kızdı zaten o sadece senin bebişin değil düşse bana ne cevap vereceksin ben sana yapma demiyomuyum dedi :20:
inşallah sedom bu borçlar neler yapmamızı engelliyo bi bilsen evliliğimizi doya doya yaşayamıyoruz :19:

bende ilk zamanlar bi kere üniformasını yıkayıp ütüledim, bi giydi kollar çekmiş :1: gececiydi o gün eve geldi pantolon komple çamur :53: bidaha yaparmısın dedi gülerek, yapmam dedim :1: daha da ütü yapmadım :1:

Canım bizimde borcumuz var istediğimizi tam olarak yapamıyoruz ama varsın olsun diyoruz bu günlerde geçecek.. üzülme bebek nasibiyle gelirmiş sizin daha iyi olacak bence emin ol canım..

ağladım ,ağladım ,ağladımm. okuldayken anladım hasta oldugumu.iizin bile almak istemedim müdürümden. sadece aglayabılmek için kacmak ıstedım okuldan.zaten kapıdan cıkar cıkmazda gözyasları akmaya basladı. canım hiçbişey yamka istemedi.affedersiniz ama mal gibi oturmak isedim sadece.. bende kafamdan uzaklastırıp,rahatlayabilsem keşke...

Canım benim niçin bu kadar üzüldüğünü tam olarak anlayamadım ben hasta olduğumu derken regliyi mi kasttetin? Ama üzülme bu kadar.. Ağlamak rahatlatır bizleri biliyorum ama her ağlamada alır götürür bişeyler.. Rahatlarsın canım.. Burda bizler birbirimiz ile tanımadan sohbet ediyoruz ve herkes o kadar iyi ki kafan boşalıyo tavsiye ederim canım. Gülüp eğlenmek iyi geliyo.. Sende burda olamasa bile mutlaka birileri ile sohbet bu konular hakkında..

Canım bizimde borcumuz var istediğimizi tam olarak yapamıyoruz ama varsın olsun diyoruz bu günlerde geçecek.. üzülme bebek nasibiyle gelirmiş sizin daha iyi olacak bence emin ol canım..

Canım benim niçin bu kadar üzüldüğünü tam olarak anlayamadım ben hasta olduğumu derken regliyi mi kasttetin? Ama üzülme bu kadar.. Ağlamak rahatlatır bizleri biliyorum ama her ağlamada alır götürür bişeyler.. Rahatlarsın canım.. Burda bizler birbirimiz ile tanımadan sohbet ediyoruz ve herkes o kadar iyi ki kafan boşalıyo tavsiye ederim canım. Gülüp eğlenmek iyi geliyo.. Sende burda olamasa bile mutlaka birileri ile sohbet bu konular hakkında..

evet canım reglden bahsettım. ama o an inan aklıma "regl " kelımesı glmedı.tutuldum kaldım sanırım.fırsatım oldukça muhabbete katılmaya calısırım ama,okul genelde karısık oluyor.eve gelıncede yemek,bulasık vs.hiçbişey anlamadan gün bitiyor nedense

Aynen iş yeri yoğun olunca öle oluyo aça işte bende elimden geldiğince akşamları daha çok oluyorum ve inan bana burası bana iyi geliyo..

Bira kendinden bahsetsene kaç yaşındasın ne kadar süredir evlisin ne zamndır bebk istiyorsunuz ve ilk bebek mi

25 yasınddayım canım. subatta 2 yılımız doluyor evlilikte. temmuzdan bu yana bebek istiyoruz ve olursa ilk bebeğimiz olcak inş. sende mı ilk bebek için ugrasıyorsun ?

Aaa bak şimdi kızdım sana daha çok gençsin be hemen kapıp koymak olmaz .. Bu topiğin adı boşuna ağlayakta gözden mi olak olmadı. Ağladan gülerek bebek beklemek amaç..

Gerçekten gençsin stres yok bende ilk zamanlar aklımdan çıkmıyodu ama çok düşünmemeye çalışıyorum.. Çevredekiler çok söylenirler eminim 2 yıl olmuş yok mu olmuyo mu dalan diye ama duyma boşverr.. Yoksa üzüldüğümüz yanımıza kar evliliğe zarar

Ben 32 yaşımdayım 1 yıl 4 aylık evliyi ve 4 aydır istiyoruz ve bizimde Allah nasip ederse il olacak.. Bizlerin yaşı size oranla daha riskli ama hiç öle düşünmüyorum 40 ında doğuran nasıl doğuyo değil mi..

Bir sürü tedavi yöntemi var.. Bak burdakiler bi sürü yöntem deniyo biz bile yani kürler falan.. Üzülmek yok

valla canım ben becerebilirsem 3-4 çocuk planı yapıyomda :1: ondanda stres yapıyorum sanırım. bide hemen olur diye düşünmüştüm. oyuzden hayal kırıklıgı oldu.
kürleri falan arastırmadımdaha hç
yarın doktora gıtmeyı düşünüyorum .sanırıım gerekli testler reglin ikinci gununde yapılıyor. pazartesi mi gitsem diyordum ama yarı gitmek daha ıyı hralde.
inş. yakın zamanda hayırlı hberler alırız ıns. canım.
siz bizden daha yenıymıssınız evliliktede bebek kararındada. bu ay olur diye düşünmüştüm ama nasip artık

sagolun kizlar alinti yapamadim cok iyisiniz
ben yarin ultrasyona gidicem biraz rahatim simdi esim geldi konusduk yarin sabah gidicez
simdi iyiyim demin cok telas yaptim
anne yuregim diyorki
bebegim benimle
yarin insallah guzel haberler yazarim sizlere amin insallah

valla canım ben becerebilirsem 3-4 çocuk planı yapıyomda :1: ondanda stres yapıyorum sanırım. bide hemen olur diye düşünmüştüm. oyuzden hayal kırıklıgı oldu.
kürleri falan arastırmadımdaha hç
yarın doktora gıtmeyı düşünüyorum .sanırıım gerekli testler reglin ikinci gununde yapılıyor. pazartesi mi gitsem diyordum ama yarı gitmek daha ıyı hralde.
inş. yakın zamanda hayırlı hberler alırız ıns. canım.
siz bizden daha yenıymıssınız evliliktede bebek kararındada. bu ay olur diye düşünmüştüm ama nasip artık

Bende iki tane bebiş istiyorum ama nasip.. Doktor olaylarını bilmiyrum çok bi kez gittim ondada kadın baktı genital muayene hiç bişeyin yok dedi gönderdi test mest hak getire olur dedi üstünden 3 ay geçti denebilir :62:

İnşAllah alacağız o heberleri.. Hemde en yakın zamanda.. O hemen olur hayal kırıklığı emin ol burdaki hemen hemen çoğu kilide var :9: :9:
Filmelerde hemen oluyormuş :66:

sagolun kizlar alinti yapamadim cok iyisiniz
ben yarin ultrasyona gidicem biraz rahatim simdi esim geldi konusduk yarin sabah gidicez
simdi iyiyim demin cok telas yaptim
anne yuregim diyorki
bebegim benimle
yarin insallah guzel haberler yazarim sizlere amin insallah

Canım rahat ol sen.. Tabiki seninle bebişin.. Yarın bekliyoruz haberini

Komik amaa :66: :66: :66: :118:

Şaka şaka.. Rabbim hayırlısı ile bebişini sana versin canım.

Bugün bol bol yok t di yok havhavdı kaynattınız :)))

Yok yok Allah'ın izni ile giden gitti :1:

Gerçi dinime söven müslüman olsa hesabı diyen de dün aynını yaptıda yazmadı utancından :66: :62: öle yatış pozisyona geçince eşimden hemen teli istiyorum vakit geçmiyo başka türlü :1:

Back
X