- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
yaa tam ne güzel muhabbete girmiştim bu seferde koca geldi hadi çık deyip duruyo kaçtım ben kızlar öpüyorumm mustakbel melek annecikleriii![]()
dikkatli git canommmmm
kociş herşeyden öteeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa tam ne güzel muhabbete girmiştim bu seferde koca geldi hadi çık deyip duruyo kaçtım ben kızlar öpüyorumm mustakbel melek annecikleriii![]()
walla borcunuzda yoksa hiiç yorma kendini bi gününü gezmeye ayır tut bi kadın yaptır hem onlarında işe ihtiyacı var.
dimiii zaten silsek yağıp bidaha batırır camları, gerçi ben hiç cam silmedim bu yaşıma kadar :44:
sedom karşılaşamıyoruz ki ben arada bi okuyup bişi yazıp kaçıyorum zaten konulara hep geç kaldığımdan muhabbete dahilde olamıyorum
bende geçen hafta sadece eve süpürge tutup mutfaktaki dolapları sildim akşam bi ağrı girdi kasıklarıma bidaha asla yapmam dedim, kocacık da kızdı zaten o sadece senin bebişin değil düşse bana ne cevap vereceksin ben sana yapma demiyomuyum dedi
inşallah sedom bu borçlar neler yapmamızı engelliyo bi bilsen evliliğimizi doya doya yaşayamıyoruz
bende ilk zamanlar bi kere üniformasını yıkayıp ütüledim, bi giydi kollar çekmişgececiydi o gün eve geldi pantolon komple çamur
bidaha yaparmısın dedi gülerek, yapmam dedim
daha da ütü yapmadım
![]()
ağladım ,ağladım ,ağladımm. okuldayken anladım hasta oldugumu.iizin bile almak istemedim müdürümden. sadece aglayabılmek için kacmak ıstedım okuldan.zaten kapıdan cıkar cıkmazda gözyasları akmaya basladı. canım hiçbişey yamka istemedi.affedersiniz ama mal gibi oturmak isedim sadece.. bende kafamdan uzaklastırıp,rahatlayabilsem keşke...
Canım bizimde borcumuz var istediğimizi tam olarak yapamıyoruz ama varsın olsun diyoruz bu günlerde geçecek.. üzülme bebek nasibiyle gelirmiş sizin daha iyi olacak bence emin ol canım..
Canım benim niçin bu kadar üzüldüğünü tam olarak anlayamadım ben hasta olduğumu derken regliyi mi kasttetin? Ama üzülme bu kadar.. Ağlamak rahatlatır bizleri biliyorum ama her ağlamada alır götürür bişeyler.. Rahatlarsın canım.. Burda bizler birbirimiz ile tanımadan sohbet ediyoruz ve herkes o kadar iyi ki kafan boşalıyo tavsiye ederim canım. Gülüp eğlenmek iyi geliyo.. Sende burda olamasa bile mutlaka birileri ile sohbet bu konular hakkında..
valla canım ben becerebilirsem 3-4 çocuk planı yapıyomdaondanda stres yapıyorum sanırım. bide hemen olur diye düşünmüştüm. oyuzden hayal kırıklıgı oldu.
kürleri falan arastırmadımdaha hç
yarın doktora gıtmeyı düşünüyorum .sanırıım gerekli testler reglin ikinci gununde yapılıyor. pazartesi mi gitsem diyordum ama yarı gitmek daha ıyı hralde.
inş. yakın zamanda hayırlı hberler alırız ıns. canım.
siz bizden daha yenıymıssınız evliliktede bebek kararındada. bu ay olur diye düşünmüştüm ama nasip artık
sagolun kizlar alinti yapamadim cok iyisiniz
ben yarin ultrasyona gidicem biraz rahatim simdi esim geldi konusduk yarin sabah gidicez
simdi iyiyim demin cok telas yaptim
anne yuregim diyorki
bebegim benimle
yarin insallah guzel haberler yazarim sizlere amin insallah
Kuzular tabletten yaziyorum alinti yapamadim yattigim yerden yziyorum size gulmeyin gebertirim![]()
Yumurtlama gunu kiz sag tarafim cok agridi bugun hem bi kere ben masumum![]()
Guldurme cikacaklar simdiTamam canım ben bişi mi dedim en doğal hakkın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()