• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

İyi akşamlar kızlar..

bende seni öpüyorum canımm, iyi ki varsınnn :116:
en iyisi gideyim sobanın başına ısınmaya, sanırım bu halde üşümek moralimi çok bozdu...
canımm ayşe twe sinde varım , ismini özelden yazarsan, bende ekleyeyim seni öpüyorum

Canım benimde twet yok eşim kullanıyo onu.. Diğerleri mevcut..

benayım ben avcılar hospitale gidiyorum ama aslında bakırköy çamlıkta dr. tanıdım var çokta iyiymiş ama gidemedim bir türlü
birde eşimin kuzeni kolan hospitalde doğum yaptı ordaki dr. unu öneriyor orası daha yakın bakırköy ters kalıyo ona başlayabilirim

ayşemm bende işte salı olması gerekiyodu bilmiyorum yaa

al kızz al bende alacam :9:

Hadi yaa ben ilk çamlığa gittim hangi doktor ? Ben pek sevmedim sanki.. Bana da bakırköy tarafı olabilir yada beylikdüzü

e tabi hepsi girip kalmazki içerdeee :9: zaten çıkan kısım su gibi
ne kadar beklersen bekle dışarı atılması gereken kısım kalkınca hemen akıyo
bugün sordunmu bunu oo çok iyi demekki tamda iyi bi konuya parmak bastım :9:
ben ayıptır sölemesi acı çok yiyorum ve sabahları wc çıkınca biraz zorlanıyorum
o yüzden dikkat edicem ıkınmak çok etkiliyomuş :17:

Hadi yaa son zamanlarda afedersiniz kızlar çıkmıyo ıkınmak zorunda kalıyorum resmen bunun araştırayım hemen..

kizlar keseyi gordum sukurler olsun daha yeni
2 haftda dinlen dediler yine gelirsin dediler
1 hafta geride dediler
ama bu kez stres yapmiyicam sukurler olsun gordum keseyi
Canım gözün aydın.. Stres yapma tabiki herşey güzel olacak..

Ayşunırcum seni etiket yapamadım.. Zorlayacak seni ama varsın olsun Allah'tan evdesin bebiş yediklerinden nasılsa alıyo

Bu arada kızlar benim karın bölgem hiç iyi değil.. İnanılmaz ağrım var yürümede zorlanıyorum batıyo.. Belirti aramak istemedikçe bunlar oluyo.. Ya hamileyim ya değilim ama bilemiyorum keşke net belirtileri olaydı şu sıpaların :1:

İyi akşamlar kızlar..

Hadi yaa ben ilk çamlığa gittim hangi doktor ? Ben pek sevmedim sanki.. Bana da bakırköy tarafı olabilir yada beylikdüzü

Hadi yaa son zamanlarda afedersiniz kızlar çıkmıyo ıkınmak zorunda kalıyorum resmen bunun araştırayım hemen..

Canım gözün aydın.. Stres yapma tabiki herşey güzel olacak..

Ayşunırcum seni etiket yapamadım.. Zorlayacak seni ama varsın olsun Allah'tan evdesin bebiş yediklerinden nasılsa alıyo

Bu arada kızlar benim karın bölgem hiç iyi değil.. İnanılmaz ağrım var yürümede zorlanıyorum batıyo.. Belirti aramak istemedikçe bunlar oluyo.. Ya hamileyim ya değilim ama bilemiyorum keşke net belirtileri olaydı şu sıpaların :1:

ıkınma kuzum ıkınma gerçekten hepsi çıkar ıkınmadan yapmaya çalış :9:

fundoşum sen kendine yazmışsın bende bana yazdın sandım, yukarıda bi dolu açıklama yaptım :9:

İyi akşamlar kızlar..

ıkınma kuzum ıkınma gerçekten hepsi çıkar ıkınmadan yapmaya çalış :9:

Belma tarhanami gittin canim bilmiyom hic gitmedimde cok iyi defiler birde akrabamin akrabasi:9:
Kolan yakin sana arzu hanimi tavsiye etti esimin kuzeni
aslinda medicana var tum dr. Lari iyiymiste cok pahalii
hamislik kabizlik yapiyomus kizzzz ayyy insallah hamilesinnn sz kaldi belirtide varrrr:32:
bu ne guluyo yaaaaaa :1:

Belma tarhanami gittin canim bilmiyom hic gitmedimde cok iyi defiler birde akrabamin akrabasi:9:
hamislik kabizlik yapiyomus kizzzz ayyy insallah hamilesinnn sz kaldi belirtide varrrr:32:

Hee kız belmaya gittim alttan baktı yok bişeyin desi yolladı :)) sevemedim nedense suratsız geldi bana..
Medicana pahalı evet muayene değilde doğum önemli..
Ethica iyi diyorlar ama onun doğum ücretini henüz öğrenmedim..
Bakırköyde özel muayehanesi olan birini buldum onumda ücreti 120 mi taşan olmasın 130 mu neydi

Ahhh kuzummm ben anladim zaten sen boslamazsin cunku bende ozledimmm:16:
canim cikariyosun yemiyosunda duser tabi bebisi madur etme zorlada olsa ye canim
gecicek ole acilcakki istahin hep ole oluyo
dayan canim
ahhh keskr bende yasasam bunlari :1:

Gelir gelmez actim yaaa burayi:9:

şimdi bunları düşünme, başka önemli işlerimiz var :27:

ateş ölçme topici var canım bende yeni başladım orada ilk sayfadakileri yaparsan tablonu oluşturursun daha sonra orada çok bilgili kızlar var onlar sana yardımcı olur :34:

eczane çok pahalı olur netten al, daha ucuza almış olursun

oyy oyyy bebek ben buradayım diyor annesi :16: bizde seni özledik, iyi ol biz buradayız :16:

Dikkat ett kizz kendine vee bebişinee gebeligin ilk aylari hastalik gibi geciyo derler hep normal sanirim :)

canlarimm benim aklim hep burdaydiii,kiz kusarken bile aklimdasinizzz:9:
simdi biraz daha iyiyimm cok sukur. annemlere gidecez birazdan, hepinizi opuyorum ve cok seviyorummm. calismalara ara vermeyin sakinn, tam gaz devamm:51: fundoss bugunude bos gecirme sakinn:9: sosyal sende ayni sekildeee:9: aysenin pozisyonu unutmayinn:60::60::60:

Hee kız belmaya gittim alttan baktı yok bişeyin desi yolladı :)) sevemedim nedense suratsız geldi bana..
Medicana pahalı evet muayene değilde doğum önemli..
Ethica iyi diyorlar ama onun doğum ücretini henüz öğrenmedim..
Bakırköyde özel muayehanesi olan birini buldum onumda ücreti 120 mi taşan olmasın 130 mu neydi

simdi biraz daha iyiyimm cok sukur. annemlere gidecez birazdan, hepinizi opuyorum ve cok seviyorummm. calismalara ara vermeyin sakinn, tam gaz devamm:51: fundoss bugunude bos gecirme sakinn:9: sosyal sende ayni sekildeee:9: aysenin pozisyonu unutmayinn:60::60::60:

Aynen bana solediklerinde hemen gitip bsktimhastaneden ole geldi vanada
e gecende ona degil avcilar hospital honul kazezohluna gittim oda cooook sogukkkk
ama iyi demisler yorumlarda yakinda bi hidim dedim
sen eve yakinbak yaaa bence

aysemmm iyi gezmelerrr bende biber kuruluyommm bebek gibi yeterki sicramasinnn:9:
pozisyonla yola devammm:34:

Aynen bana solediklerinde hemen gitip bsktimhastaneden ole geldi vanada
e gecende ona degil avcilar hospital honul kazezohluna gittim oda cooook sogukkkk
ama iyi demisler yorumlarda yakinda bi hidim dedim
sen eve yakinbak yaaa bence

aysemmm iyi gezmelerrr bende biber kuruluyommm bebek gibi yeterki sicramasinnn:9:
pozisyonla yola devammm:34:

Eve yakın medicana tek ama orada pahalı.. Bakırköyde işime yakın ama evime uzak bilemedim :(( hayırlısı ile gelsinde bebilşm bulurum denerim tek tek

Bide medilife var orda oda yakin sana
orayada iyi diyolar forumda bi arat bak

bugün yapmayak cano iflahım kurudu kığğızzz:17: bebek oluşmuşsa havasızlıktan ölecek bu gidişle:9:

gülmek iyi kız sende güll :9::9:

benay sende doktorları bi anlatmışsın ki sanırsın ki şiir :9::9::9:

bugün yapmayak cano iflahım kurudu kığğızzz:17: bebek oluşmuşsa havasızlıktan ölecek bu gidişle:9:

gülmek iyi kız sende güll :9::9:

benay sende doktorları bi anlatmışsın ki sanırsın ki şiir :9::9::9:

Anammm buda aksam olunca cem yilmaza burunuyooo :60: :60:

kusarken mi aklına geliyozzz :53::53::53:

Ben de ona gülüyordum şimdi haa deli bu :)) yalniz şaka biyana baya baya hayatimda bi yere sahipsiniz haa bide benim burda hicc arkadaşim yokk komşularim ayri bi yobazz aşure dagitirken bile delikten bakip kapiyi acmayanlar var yani :) benimkinin ailesi de şekerr gibiydi ama evlendikten sonra ne olduysa hepsinin foyası ortaya ciktii bi de eltim varr onun da gercek yuzunu yeni gördüm oyizden koptum hepsinden artik bi başimayim.Kardeşlerimi ozledim yaa :(

Ben de ona gülüyordum şimdi haa deli bu :)) yalniz şaka biyana baya baya hayatimda bi yere sahipsiniz haa bide benim burda hicc arkadaşim yokk komşularim ayri bi yobazz aşure dagitirken bile delikten bakip kapiyi acmayanlar var yani :) benimkinin ailesi de şekerr gibiydi ama evlendikten sonra ne olduysa hepsinin foyası ortaya ciktii bi de eltim varr onun da gercek yuzunu yeni gördüm oyizden koptum hepsinden artik bi başimayim.Kardeşlerimi ozledim yaa :(

Kara cahillerrrr onlar yuzunden bole kizli erkekliler aci olumler neyseeee
bizde bi bina yapmistik tesisatta sorun var istsnbul haa bahsettigim
kocam yokk acsmam diyooo
ben sesimi duyuruncada
bekletti epeyce agzi burnu kapali acti
basaksehirde olay
5 kizkardessiniz sizdr demi oyyyy kiyamam yaaa
Bosver mesafeli ol onlarla daha iyi

Kara cahillerrrr onlar yuzunden bole kizli erkekliler aci olumler neyseeee
bizde bi bina yapmistik tesisatta sorun var istsnbul haa bahsettigim
kocam yokk acsmam diyooo
ben sesimi duyuruncada
bekletti epeyce agzi burnu kapali acti
basaksehirde olay
5 kizkardessiniz sizdr demi oyyyy kiyamam yaaa
Bosver mesafeli ol onlarla daha iyi

Evet canimm 5 kiz en buyukleri benim sen duşun bizdeki gırgırı.Ama maalesef uzak kaldim.Kiz bunlar da bi garipp ben bekarlen eve komsular geldiginde gidip yanlarinda oturmazdim yani okadar uzaktim kadin muhabbetine.Ben taa Antalyadan geldim buraya eşim icin,aralarina girdigimde kendimi ayri tutmadim onlari yadirgamadim iclerine girdimm.Ay 3 ay sonra bi baktim aman Allahimm biri gelir evime karişir.Cok ayakkabim varmiş onun lafini eder,biri gelir evimde yer icer cocuklari sus eşyalarimi kirar ben bozulunca gider arkamdan konuşurr.Ay biri zaten eltimm benden de baya kuçuk benle sohbet edip edip cevirerek kaynanama anlatir yalan dolan.Erkek kardeşi desen ofise gidiyorum at hirsizi kilikli arkadaslarini getirmiş ofise ayaklarini da benim masama uzatmiş sanki kahvehane orasi gerizekali sanki baska yerde bi muhendislik ofisine adim atacak kadar bi vasfı varmiş gibii,Ay ben bigun bunlari bi topladim,hepsinin agzina s...tim ben sizle bukadar içiçe oldum diye kendinizi benle bir mi tuttunuz ben lutfettim sizi arkadaş gibi gordum siz benim ayarimda misiniz ki benim arkamdan konusuyosunuz diye.Ama yiktim yani ortaligi sinir krizi gecirdim resmen.benim ailem boyle degildir ki hic alisil degilim.Esim de ayri delirdi tabi ona da anlattim.Simdi gorusmuyorum hicbiriyle valla okadar terbiyesiz ve seviyesizler ve okadar cahiller ki cehaletlerine katlanamiyorum uykularimi kaciriyolar sen düşun.Ay ben de ne dolmuşum bee

Back
X