Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende seni öpüyorum canımm, iyi ki varsınnn :116:
en iyisi gideyim sobanın başına ısınmaya, sanırım bu halde üşümek moralimi çok bozdu...
canımm ayşe twe sinde varım , ismini özelden yazarsan, bende ekleyeyim seni öpüyorum
benayım ben avcılar hospitale gidiyorum ama aslında bakırköy çamlıkta dr. tanıdım var çokta iyiymiş ama gidemedim bir türlü
birde eşimin kuzeni kolan hospitalde doğum yaptı ordaki dr. unu öneriyor orası daha yakın bakırköy ters kalıyo ona başlayabilirim
ayşemm bende işte salı olması gerekiyodu bilmiyorum yaa
al kızz al bende alacam![]()
e tabi hepsi girip kalmazki içerdeeezaten çıkan kısım su gibi
ne kadar beklersen bekle dışarı atılması gereken kısım kalkınca hemen akıyo
bugün sordunmu bunu oo çok iyi demekki tamda iyi bi konuya parmak bastım
ben ayıptır sölemesi acı çok yiyorum ve sabahları wc çıkınca biraz zorlanıyorum
o yüzden dikkat edicem ıkınmak çok etkiliyomuş![]()
Canım gözün aydın.. Stres yapma tabiki herşey güzel olacak..kizlar keseyi gordum sukurler olsun daha yeni
2 haftda dinlen dediler yine gelirsin dediler
1 hafta geride dediler
ama bu kez stres yapmiyicam sukurler olsun gordum keseyi
He kizzz ama benimki kizartma istedi yag sinecek hergun dusss offf
o akinti gene olduuu ayni bu saatlerdeislaklik oluyo daha yumyrtlamadimmi yaaa
Tosunum gelsin karnini doyursundaaa dinc olsun
iceri girer girmezde pekmezi dayimmm![]()
İyi akşamlar kızlar..
Canım benimde twet yok eşim kullanıyo onu.. Diğerleri mevcut..
Hadi yaa ben ilk çamlığa gittim hangi doktor ? Ben pek sevmedim sanki.. Bana da bakırköy tarafı olabilir yada beylikdüzü
Hadi yaa son zamanlarda afedersiniz kızlar çıkmıyo ıkınmak zorunda kalıyorum resmen bunun araştırayım hemen..
Canım gözün aydın.. Stres yapma tabiki herşey güzel olacak..
Ayşunırcum seni etiket yapamadım.. Zorlayacak seni ama varsın olsun Allah'tan evdesin bebiş yediklerinden nasılsa alıyo
Bu arada kızlar benim karın bölgem hiç iyi değil.. İnanılmaz ağrım var yürümede zorlanıyorum batıyo.. Belirti aramak istemedikçe bunlar oluyo.. Ya hamileyim ya değilim ama bilemiyorum keşke net belirtileri olaydı şu sıpaların![]()
fundoşum sen kendine yazmışsın bende bana yazdın sandım, yukarıda bi dolu açıklama yaptım![]()
İyi akşamlar kızlar..
Canım benimde twet yok eşim kullanıyo onu.. Diğerleri mevcut..
Hadi yaa ben ilk çamlığa gittim hangi doktor ? Ben pek sevmedim sanki.. Bana da bakırköy tarafı olabilir yada beylikdüzü
Hadi yaa son zamanlarda afedersiniz kızlar çıkmıyo ıkınmak zorunda kalıyorum resmen bunun araştırayım hemen..
Bu arada kızlar benim karın bölgem hiç iyi değil.. İnanılmaz ağrım var yürümede zorlanıyorum batıyo.. Belirti aramak istemedikçe bunlar oluyo.. Ya hamileyim ya değilim ama bilemiyorum keşke net belirtileri olaydı şu sıpaların![]()
ıkınma kuzum ıkınma gerçekten hepsi çıkar ıkınmadan yapmaya çalış![]()
Belma tarhanami gittin canim bilmiyom hic gitmedimde cok iyi defiler birde akrabamin akrabasi
Kolan yakin sana arzu hanimi tavsiye etti esimin kuzeni
aslinda medicana var tum dr. Lari iyiymiste cok pahalii
hamislik kabizlik yapiyomus kizzzz ayyy insallah hamilesinnn sz kaldi belirtide varrrr
bu ne guluyo yaaaaaa![]()
Ahhh kuzummm ben anladim zaten sen boslamazsin cunku bende ozledimmm
canim cikariyosun yemiyosunda duser tabi bebisi madur etme zorlada olsa ye canim
gecicek ole acilcakki istahin hep ole oluyo
dayan canim
ahhh keskr bende yasasam bunlari
Gelir gelmez actim yaaa burayi![]()
şimdi bunları düşünme, başka önemli işlerimiz var
ateş ölçme topici var canım bende yeni başladım orada ilk sayfadakileri yaparsan tablonu oluşturursun daha sonra orada çok bilgili kızlar var onlar sana yardımcı olur
eczane çok pahalı olur netten al, daha ucuza almış olursun
oyy oyyy bebek ben buradayım diyor annesibizde seni özledik, iyi ol biz buradayız
![]()
Dikkat ett kizz kendine vee bebişinee gebeligin ilk aylari hastalik gibi geciyo derler hep normal sanirim :)
Hee kız belmaya gittim alttan baktı yok bişeyin desi yolladı :)) sevemedim nedense suratsız geldi bana..
Medicana pahalı evet muayene değilde doğum önemli..
Ethica iyi diyorlar ama onun doğum ücretini henüz öğrenmedim..
Bakırköyde özel muayehanesi olan birini buldum onumda ücreti 120 mi taşan olmasın 130 mu neydi
canlarimm benim aklim hep burdaydiii,kiz kusarken bile aklimdasinizzz
simdi biraz daha iyiyimm cok sukur. annemlere gidecez birazdan, hepinizi opuyorum ve cok seviyorummm. calismalara ara vermeyin sakinn, tam gaz devammfundoss bugunude bos gecirme sakinn
sosyal sende ayni sekildeee
aysenin pozisyonu unutmayinn
![]()
Aynen bana solediklerinde hemen gitip bsktimhastaneden ole geldi vanada
e gecende ona degil avcilar hospital honul kazezohluna gittim oda cooook sogukkkk
ama iyi demisler yorumlarda yakinda bi hidim dedim
sen eve yakinbak yaaa bence
aysemmm iyi gezmelerrr bende biber kuruluyommm bebek gibi yeterki sicramasinnn
pozisyonla yola devammm![]()
canlarimm benim aklim hep burdaydiii,kiz kusarken bile aklimdasinizzz
simdi biraz daha iyiyimm cok sukur. annemlere gidecez birazdan, hepinizi opuyorum ve cok seviyorummm. calismalara ara vermeyin sakinn, tam gaz devammfundoss bugunude bos gecirme sakinn
sosyal sende ayni sekildeee
aysenin pozisyonu unutmayinn
![]()
Belma tarhanami gittin canim bilmiyom hic gitmedimde cok iyi defiler birde akrabamin akrabasi
Kolan yakin sana arzu hanimi tavsiye etti esimin kuzeni
aslinda medicana var tum dr. Lari iyiymiste cok pahalii
hamislik kabizlik yapiyomus kizzzz ayyy insallah hamilesinnn sz kaldi belirtide varrrr
bu ne guluyo yaaaaaa![]()
bugün yapmayak cano iflahım kurudu kığğızzzbebek oluşmuşsa havasızlıktan ölecek bu gidişle
gülmek iyi kız sende güll
benay sende doktorları bi anlatmışsın ki sanırsın ki şiir![]()
Anammm buda aksam olunca cem yilmaza burunuyooo![]()
![]()
kusarken mi aklına geliyozzz![]()
Ben de ona gülüyordum şimdi haa deli bu :)) yalniz şaka biyana baya baya hayatimda bi yere sahipsiniz haa bide benim burda hicc arkadaşim yokk komşularim ayri bi yobazz aşure dagitirken bile delikten bakip kapiyi acmayanlar var yani :) benimkinin ailesi de şekerr gibiydi ama evlendikten sonra ne olduysa hepsinin foyası ortaya ciktii bi de eltim varr onun da gercek yuzunu yeni gördüm oyizden koptum hepsinden artik bi başimayim.Kardeşlerimi ozledim yaa![]()
Kara cahillerrrr onlar yuzunden bole kizli erkekliler aci olumler neyseeee
bizde bi bina yapmistik tesisatta sorun var istsnbul haa bahsettigim
kocam yokk acsmam diyooo
ben sesimi duyuruncada
bekletti epeyce agzi burnu kapali acti
basaksehirde olay
5 kizkardessiniz sizdr demi oyyyy kiyamam yaaa
Bosver mesafeli ol onlarla daha iyi