• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Yok canim esim normalde Ankarada yasiyordu burda iş aldi ihale yani mecburen buraya yerlestik.Biz iki uc sene dedik burda yasam sartlari uygun kendimizi toparlayalim sonra temelli Ankaraya gidicez Allahin izniyle insallahh.Hayirr en son istedigim seyy cocuklarimin burda okumasi gercekten :) Ama buyuk konusmak istemiyorum tabi hayatta ne konuda buyuk konustuysam başima geldi cunku :)) boylesi daha hayirliymiş demekki bazi şeyleri gormek icin.Ozellikle kocamin ailesi konusunda bazi şeyleri anlamasi açisindan :)

İnşallah istediğiniz yerde istediğiniz şartlarda yaşarsınız canım eşinle huzurunuzun olması en önemlisi..
Ankara çocukların eğitimi içinde iyi olur inşallah istediğin gibi olur. Önce hayırlısı ile gelsinde bebiş o zaten önceliğiniz olacağı için bence hiç zor değil bu istediklerin :34:

Günaydın fatmacım ben çalıştığım için maleseffff burdayım :9:

aşk olsun ben seni hiç yalnız bırakır mıyım, bu arada ayın 11 ine yumurtlamışım kığızzz 11 ve 12 sine çalışma yapmıştık inşallah tutmuşturrr :53:

kimseler yok fundoşta beni terketti :14:

günaydın canım bende bugün çalışıyorum malesef :14:

günaydın canım :54:

bende bugün ev temizliyorum :14:

oleyyyyyy
bende yarın temizlik yapacam :5: kolay gelsin cano

11 indemi eminmisin e beeen ben noldum acaba dünde çalıştık bu hafta içi hergece oldu
akıntıda devam ediyo bittimi bugündemi devam edelim :44:

içimden bi ses tuttuğunu söylüyo kızzzzzz
hadi inşallaaaah yaaaa
bu ay bizim olsunnnn

oleyyyyyy

11 indemi eminmisin e beeen ben noldum acaba dünde çalıştık bu hafta içi hergece oldu

sanada kolay gelsin kuzum, artık gün aşırıya geç hergün olmasın bi de olurken yavaş yavaş olsun :17:

bende bugün ev temizliyorum :14:

oleyyyyyy

Allah kolaylık versin canım bende yarın yapacam temizliği sadece 1 gün tatil olunca herşey pazara kalıyor ama hiçbir iş yetişmiyor :50::14:

sanada kolay gelsin kuzum, artık gün aşırıya geç hergün olmasın bi de olurken yavaş yavaş olsun :17:

Allah kolaylık versin canım bende yarın yapacam temizliği sadece 1 gün tatil olunca herşey pazara kalıyor ama hiçbir iş yetişmiyor :50::14:

kız benimde öyle geliyor, negatif düşünmek istemiyorum:20:
eğer perşembe günü tuttuysa sizi ayrı bi seveceğim :9::9::9:

yavaşmııı hiç düşünmedim bunu :17:

fatmacım sorma ne zor oluyor değilmi tek bigünde işmi yapacan eşinemi vakit ayırcan gezecekmisin offff
sen yorma ama kendini canım boşver işi gücü dinlen

perşembemiiiiiii :60: ayyyy ne güzel olur kıııızzzzz :9::9::9:

inşallah aynı gün tutmuşturrrrrrrr :32:

kız benimde öyle geliyor, negatif düşünmek istemiyorum:20:
eğer perşembe günü tuttuysa sizi ayrı bi seveceğim :9::9::9:
inşallah tutmuştur canım bu ay seninde bebişin gelecek :16::16:
sen yavaş yavaş yap eşinede söyle sana yardımcı olsun kuzum :20:

tamam canım söylerim ama pek yardımcı olduğu söylenemez bende ağır ağır yapabileceğim kadar yaparım zaten dün akşam tartıştık :14::14:

yavaşmııı hiç düşünmedim bunu :17:

fatmacım sorma ne zor oluyor değilmi tek bigünde işmi yapacan eşinemi vakit ayırcan gezecekmisin offff
sen yorma ama kendini canım boşver işi gücü dinlen

perşembemiiiiiii :60: ayyyy ne güzel olur kıııızzzzz :9::9::9:

inşallah aynı gün tutmuşturrrrrrrr :32:

perşembe hem çok farklı oldu :17: hemde çok güldük ya olmuşsa o zaman olmuştur:9:, fundoşum bence arka arkaya vereceğiz hamilelik haberlerini, bide benoş, ezo,daisy verecek bi bakacağız tabloda 5 -6 hamiş var hamiş daha var:53::52:

inşallah tutmuştur canım bu ay seninde bebişin gelecek :16::16:

tamam canım söylerim ama pek yardımcı olduğu söylenemez bende ağır ağır yapabileceğim kadar yaparım zaten dün akşam tartıştık :14::14:

ya sen hamilesin, neden seni üzüyor ki :20:, kıyamam sana sende boş ver yapma, bak ilk 3 ay çok tehlikeli çok dikkat etmen lazım:20:

Back
X