Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim esim normalde Ankarada yasiyordu burda iş aldi ihale yani mecburen buraya yerlestik.Biz iki uc sene dedik burda yasam sartlari uygun kendimizi toparlayalim sonra temelli Ankaraya gidicez Allahin izniyle insallahh.Hayirr en son istedigim seyy cocuklarimin burda okumasi gercekten :) Ama buyuk konusmak istemiyorum tabi hayatta ne konuda buyuk konustuysam başima geldi cunku :)) boylesi daha hayirliymiş demekki bazi şeyleri gormek icin.Ozellikle kocamin ailesi konusunda bazi şeyleri anlamasi açisindan :)
yalnız değilimmmm
![]()
günaydın canım bende bugün çalışıyorum malesefGünaydın fatmacım ben çalıştığım için maleseffff burdayım![]()
günaydınnnnn![]()
günaydın canım bende bugün çalışıyorum malesef
günaydın canım![]()
aşk olsun ben seni hiç yalnız bırakır mıyım, bu arada ayın 11 ine yumurtlamışım kığızzz 11 ve 12 sine çalışma yapmıştık inşallah tutmuşturrr![]()
kimseler yok fundoşta beni terketti![]()
günaydın canım bende bugün çalışıyorum malesef
günaydın canım![]()
bende bugün ev temizliyorum![]()
oleyyyyyy
bende yarın temizlik yapacamkolay gelsin cano
11 indemi eminmisin e beeen ben noldum acaba dünde çalıştık bu hafta içi hergece oldu
akıntıda devam ediyo bittimi bugündemi devam edelim :44:
bende bugün ev temizliyorum![]()
oleyyyyyy
bende yarın temizlik yapacamkolay gelsin cano
11 indemi eminmisin e beeen ben noldum acaba dünde çalıştık bu hafta içi hergece oldu
akıntıda devam ediyo bittimi bugündemi devam edelim :44:
içimden bi ses tuttuğunu söylüyo kızzzzzz
hadi inşallaaaah yaaaa
bu ay bizim olsunnnn
Allah kolaylık versin canım bende yarın yapacam temizliği sadece 1 gün tatil olunca herşey pazara kalıyor ama hiçbir iş yetişmiyor![]()
sanada kolay gelsin kuzum, artık gün aşırıya geç hergün olmasın bi de olurken yavaş yavaş olsun![]()
Allah kolaylık versin canım bende yarın yapacam temizliği sadece 1 gün tatil olunca herşey pazara kalıyor ama hiçbir iş yetişmiyor![]()
kız benimde öyle geliyor, negatif düşünmek istemiyorum
eğer perşembe günü tuttuysa sizi ayrı bi seveceğim![]()
inşallah tutmuştur canım bu ay seninde bebişin gelecekkız benimde öyle geliyor, negatif düşünmek istemiyorum
eğer perşembe günü tuttuysa sizi ayrı bi seveceğim![]()
sen yavaş yavaş yap eşinede söyle sana yardımcı olsun kuzum![]()
yavaşmııı hiç düşünmedim bunu
fatmacım sorma ne zor oluyor değilmi tek bigünde işmi yapacan eşinemi vakit ayırcan gezecekmisin offff
sen yorma ama kendini canım boşver işi gücü dinlen
perşembemiiiiiiiayyyy ne güzel olur kıııızzzzz
inşallah aynı gün tutmuşturrrrrrrr![]()
inşallah tutmuştur canım bu ay seninde bebişin gelecek
tamam canım söylerim ama pek yardımcı olduğu söylenemez bende ağır ağır yapabileceğim kadar yaparım zaten dün akşam tartıştık![]()