Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Super yazmissin aysecannnnn![]()
Evet dediklerinizi kesinlikle goz onunde bulundurucam kizlarr belki de çene yaparak israrla konusarak tartisarak amlatmaya calismak yerine baska bi yol bulmam lazim en iyisi ben ilgilenmeyeyim yanlis gordugum seylerle belki o sekilde kendisi anlar ben ilgisiz kalinca.Bebek isinden de gercekten sogudum dun geceden beri biraz daha zaman gecse mi diyorum.İstemeye gelince tabi herseyden cok istiyorum ama nedense bu sinir buhranlarini hamileyken de yasarsam daha cok yipranicam biliyorum.Adetimin 5. Gunundeyim sogum kontrol hapi kullanmak icin de gec kaldim 3. Gun baslamam gerekiyor sanirim.Şimdi ben olmasin derim kesin kalirim bu ay :))
Cancagizlarim karsi komsuya oturmaya gidecegiz ama hediyeli ev gormesi gibi bir sey sizce ne alayim giderken orta halli bir sey olsun ama![]()
orada birilerini goruyorummmm
hosgeldin fundossssss![]()
Kizz borcam seti allll benim ev doldu tasti her gelen ondan getirdi![]()
Kiz saka biyana benim eve biri 3 lu boy boy firin ve hemde serviste kullanilan cok hos kaplar getirdi
ben cok seviyorum bole hos bi rengi var kulplari var
o tip bisey alabilirsin
Sus esyasi tarz meselesi herkesin zevki farkli yaa ve uyumlu olmali esyalara
aysemmm cokkk guzel konusmussun beee![]()
hosbuldum canimmmm
benimkiyle tartisarak geldik
geldi aldi naapalim dedi eve gitmek istiyorum defim
icin gecmis senin amaaan dedi
sen degil ben calistim bugun evi b.k gotutuyo dedim
ole systuk geldik
acmis belgesel izliyo
bendee hic bisey yapmak istemedimm![]()
evet oyle birseyde olabilirr. banada hep onlardan hediye gelmistii. begenmedigim hediyeleri ayirmistim. baska birine hediye goturmek icin![]()
fundoss iste misinn yavrumm
aa kizz bosver ev kaciyor mu sankiyaparsin temizliginii bi araa.
esin birseyler yapmak istemiss,sende biraz kafa dagitirdin hem.
esinin gonlunu al hadiii..o daha lazim sanaa,yrn kusersin kizzz![]()
canim sen hala kizginsin ve esine kirginsin.. o yuzden kafanda boyle dusunceler yer etmis.. ama kizginligin gecince bebis istegi kaldigi yerden devam edecek bence![]()
bende o taktigi uyguluyommm
kiz ise zor geldim sabah halimi gorsennn gexicrk tipde havada degilim
eve atmak istedim kendimi
gitmis sabah teyzelerine kahvaltiya sonra onlari gezdirmis ben yokum yaaa cok firsatcilar zatennn
yakin oturuyo hepside
insan oturur bi is yapar geldik ofluyo
bende dolaniyom toparliyorum insan yatagi toplar en azindan![]()
Evet canim kesinlikle haklisin ama en azindan bu ay gecen aylarda oldugi gibi ozel bi caba sarfetmicemm ustunde de durmicamm kendiliginden olursa olur olmazsa olmaz.En azindan hamiş kalirsam ve bu sorunlar devam ederse keske okadar ugrasmasaydim demek istemiyorum olacaksa da Allahin takdiri derim.Ovulasyon testlerim de simdi geldi kargoyle tühh :))
o zaman iyi yapmissin cnm.bugun kacinci gunun olduuu
Ay ben bilmem eşim bilirde bi cift var 24 yillik evlilermiş bide uzun yillar kaynana gorumce ayni evde yaşamişlar kadin diyor ki 24 yildir benim bir kez olsun kalbimi kirmadi.Olabilir mi acaba ya bana hic inandirici gelmiyor.Ha şoyle olabilir belli seneden sonra duruluyor ya evlilikler;biyerden sonra hersey unutulmuştur olabilir ama 24 yil hic kalbimi kirmadi olayina hic inanasim gelmiyo nedense :)
17. Gun aysemmmm sence yumurtladimmi yaaaa
Bencede canim gecccc onuuuu inanmam![]()
Kızlar yazamadım hiç.. İnanılmaz başım ağrıyo.. Bende güyaa mutfak temizliycektim yalan oldu..
Yemek yapıcam şimdi..
Ayşegül hoşgeldin.. Güzel konuşmuşsun bekliycem biraz daha..
Yeliz bebekten vazgeçme canım.. Oluruna bırak nasılsa aranız düzelecek kaç gün trip atacan ki olmuyo.. Benim rekorum 2,5 günçok koştu ama peşimdem iyi de oldu
![]()
Aysegulll
biz baristik blieeee
aysemmm dikkate alicam dediniii![]()