• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ayşemm hapı ek vitamin diye verdi...yanı sıra bulantı ve halsizliğe de iyi geliyormuş :26:
inşallahh canımm biraz dişimi skmam lazımm :30: bende sabah fena oluyorum akşam hiç yemek yapmak istemiyorum kolumu kaldıracak halim olmuyor...öyle de böyle de geçiyor işte günler :9: şu fundoşu hayal edemiyorum

niye kızzzzzzzzzz ne bakımdan :53: hele söleee ayyyy çok merak ettimmmm :9::9:

niye kızzzzzzzzzz ne bakımdan :53: hele söleee ayyyy çok merak ettimmmm :9::9:

bulantın başladığı zaman aynen şöyle yazarsın sanırım...

kızlaarr midemm bulanıyoor :64::66:

burama sancı atıyoorr, oh ohh yandan , vur bebişim vurr anan kurban olsun sanaa :21:

oofff artık çok fena oluyorum, ne zormuşş :5: ne zaman geçecek
:33:

:9::9::9::9::9::9:

ayşemm hapı ek vitamin diye verdi...yanı sıra bulantı ve halsizliğe de iyi geliyormuş :26:
inşallahh canımm biraz dişimi skmam lazımm :30: bende sabah fena oluyorum akşam hiç yemek yapmak istemiyorum kolumu kaldıracak halim olmuyor...öyle de böyle de geçiyor işte günler :9: şu fundoşu hayal edemiyorum

he tamam o zamn cnm,ben sadece mide bulantisi icin sandimm sedomm.. o halsizlik cok kotu zaten,hicbir sey yapmak istemiyorsunn:5:

valla bende fundosu cok merak ediyorumm:23: hamiss fundoss:21:
goguslerinin durumu nasil fundoss

burama sancı atıyoorr, oh ohh yandan , vur bebişim vurr anan kurban olsun sanaa :21:

:60::60::60::60: ayy sedooo cok guldummm:9:
fundosumm haftaya ins. bunlari yazacaksinn. :21:

:9:

he tamam o zamn cnm,ben sadece mide bulantisi icin sandimm sedomm.. o halsizlik cok kotu zaten,hicbir sey yapmak istemiyorsunn:5:

neeeeeeeeeee :9::9::9:
istiyorum evettttt istiyorummmmm :120:

hamişmiiii :16:
göğüsler aynı hiçbi değişiklik yokkk :50:

fundoşş bak burdakiler senin hamiş olmanı senden daha çok istiyorlar :16:
bendede adet sancısı ve bikere de baş dönmesi hariç hiç belirti olmadı kendinde illaki belirti arama fundoşum.

:60::60::60::60: ayy sedooo cok guldummm:9:
fundosumm haftaya ins. bunlari yazacaksinn. :21:
inşallahh ocak ayında yazmaya başlarlar bu şikayetleri ayşem :16:

yok canom vitamin diye verdi , ben kullanma talimatını okudum bulantı ve halsizliği de iyi geldiği yazıyordu zaten kısa bir zaman kullanacaksın dedi :1:

bendede adet sancısı ve bikere de baş dönmesi hariç hiç belirti olmadı kendinde illaki belirti arama fundoşum.

sağolun canlarımmmmmmmmm çok iyi geliyosunuz bana yaaaa :16:

neyse çok heyecan yapmim değilmi hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum
belirti aramıycam sözzzz bekleyecem sabırla

:9:

neeeeeeeeeee :9::9::9:
istiyorum evettttt istiyorummmmm :120:

hamişmiiii :16:
göğüsler aynı hiçbi değişiklik yokkk :50:

fundoşum lizimin dediği doğru benimde regl ağrılarım vardı hep :13:

sağolun canlarımmmmmmmmm çok iyi geliyosunuz bana yaaaa :16:

neyse çok heyecan yapmim değilmi hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum
belirti aramıycam sözzzz bekleyecem sabırla

gelmiş olabilir miniğin :16:
vaktini beklediği için gelmemişte olabilir , üzülmek yookk:20: yeter ki sağlıklı olsun ,akıllı anne baba sözü dinleyen hayırlı evlat olsun:16:

fundoşum lizimin dediği doğru benimde regl ağrılarım vardı hep :13:

gelmiş olabilir miniğin :16:
vaktini beklediği için gelmemişte olabilir , üzülmek yookk:20: yeter ki sağlıklı olsun ,akıllı anne baba sözü dinleyen hayırlı evlat olsun:16:

Ben yokken kvdeler çekiştirilmişş:1:

bende daha yoğun bişey yok bakalım hiç varmış gibide hissetmiyorum
doğru diyosun canommm bende öle istiyorum ama sabırsızlanıyorumda keşke sakin sabırlı gamsız biri olsam bu kadar kendimi yiyip bitirmezdim

ezoo çekiştirilmicek gibilermiiii :47:

kolay gelsinsin kızlar...

Hamiş olup bulantı yaşayan sevgili arkadaşlarıma çok geçmiş olsun demek istiyorum.. Rabbim sabırını versin.. benim kuzenimde çok çıkarırdı ama topaç gibi oğlu var.. hiç ona takılmayın nasılsa ağzınızdan girer girmez alması gerekeni bebiş alıyor kızlar.. yeterki siz iyi olun...

Lizim sende eşinden ötürü kendine dikkat et canım.. bu arada sen k.örende mi oturuyon kız :1:

Fatmacım sende takılma kayınvalidelere.. onların sağları solları belli olmuyor ama alttada kalma canım.. sessiz kaldıkça ezmeyi çok severler.. herkesin uğraştığı biri var işte..bende de elti beni sinir ediyor :1: çok bilmiş.. ben salağım ya :1:

Fundacım kız inşAllah olacak bu ay seninde.. belirtilen için biraz erken değil mi.. bak bende onca belirti yaşıyorum ama hiç hamileymişim gibi belirtiler yaşamıyorum.. mesela çok sık tuvalete gitmeği isteği yok
:52:

unuttuğum kızlar varsa kusuruma bakmasınlar aklıma gelenleri yazdım.. etiket yapmak zor oluyor çünkü

ben çok yoğunum bugün :50:

kv ler candır :16: dermişim :9:

Hamiş olup bulantı yaşayan sevgili arkadaşlarıma çok geçmiş olsun demek istiyorum.. Rabbim sabırını versin.. benim kuzenimde çok çıkarırdı ama topaç gibi oğlu var.. hiç ona takılmayın nasılsa ağzınızdan girer girmez alması gerekeni bebiş alıyor kızlar.. yeterki siz iyi olun...

Lizim sende eşinden ötürü kendine dikkat et canım.. bu arada sen k.örende mi oturuyon kız :1:

Fatmacım sende takılma kayınvalidelere.. onların sağları solları belli olmuyor ama alttada kalma canım.. sessiz kaldıkça ezmeyi çok severler.. herkesin uğraştığı biri var işte..bende de elti beni sinir ediyor :1: çok bilmiş.. ben salağım ya :1:

Fundacım kız inşAllah olacak bu ay seninde.. belirtilen için biraz erken değil mi.. bak bende onca belirti yaşıyorum ama hiç hamileymişim gibi belirtiler yaşamıyorum.. mesela çok sık tuvalete gitmeği isteği yok

unuttuğum kızlar varsa kusuruma bakmasınlar aklıma gelenleri yazdım.. etiket yapmak zor oluyor çünkü

kocişlerimizi bizler için doğurup büyüttükleri için canlar evet :9:

benaycan bendede geçen ay vardı wc sürekli gidiyodum göğüslerimde bi garipti kahverengi akıntıda yoğun gelince hah tamammm dedim :9:
belirti aramıyorum bende yaa amaaan ama nedense hiççç umudumda yok hani hissedermiş ya hamile kadın

canımm hoş geldin sende iyisindir inşallah, sizlerle konuşmak ne kadar rahatlatıyor insanı ama önceki gibi bakamıyorum artık
aynen benaycım herkesin uğraştığı biri var vee her nereye gitsekte var ne yazık ki :9:

bende daha yoğun bişey yok bakalım hiç varmış gibide hissetmiyorum
doğru diyosun canommm bende öle istiyorum ama sabırsızlanıyorumda keşke sakin sabırlı gamsız biri olsam bu kadar kendimi yiyip bitirmezdim

ezoo çekiştirilmicek gibilermiiii :47:

peki regl ağrıların ve akıntın var mı fundoş ,:26:
bende varmış gibi hissetmiyordum , belli olmuyor canımm

Son düzenleme:
canımm hoş geldin sende iyisindir inşallah, sizlerle konuşmak ne kadar rahatlatıyor insanı ama önceki gibi bakamıyorum artık
aynen benaycım herkesin uğraştığı biri var vee her nereye gitsekte var ne yazık ki :9:

peki regl ağrıların ve akıntın var mı fundoş ,:26:
bende varmış gibi hissetmiyordum , belli olmuyor canımm

yok canım başlamadı daha bazen oluyo ama üşüttüğümden olduğuna eminim çünkü ayaklarım çok üşüyor:50:

Fundacım aynen yaa mesela bende onu yaşamak isterim hissedeyim hah tamam işte oldu diyeyim ama olmadı henüz :)) varmış gibi davranıyorum ama yinede :52:

Sedacım iyiyim canm çok yoğunum.. öğlenleri o yüzden gelemiyorum ve bende sizinle konuşmaktan çok hoşnutum.. iyi ki varsınız kızlar..

Back
X