• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzum dinliyorum kendimi ama ben butun ayaktayim yoruluyorum ya belki ondan atliyorumdur yani insallah oyledir

olabilir bence, sen yinede hafiften bi adet sancısı gibi bir şey yaşarsan yumurtluyorsun demektir

Kız seninkide yoksam akrobasiden mi olmaz :9:

Sorma canım burdaki hangimiz o düşüncede değildik ki. Hep diyorum ilk geceden hamile kalanlara da hep imrendim helal olsun.. (Burada alkış yapmak isterdim ama telden giriyorum)

Hehehehehe kaçarkende başka bi t ye çarpmada :1:

olabilir haa, atraksiyon yaşamamak lazım bencede:9: ahh bu t ahhh :27:

Hehehe bende bi gorunem doktora bu arada kiza msj atiyorum t yi biliyon mu sen diye

keşke bu topa hiç girmeseydin :9:

olabilir bence, sen yinede hafiften bi adet sancısı gibi bir şey yaşarsan yumurtluyorsun demektir

olabilir haa, atraksiyon yaşamamak lazım bencede:9: ahh bu t ahhh :27:

keşke bu topa hiç girmeseydin :9:

He yok ole bisi hic yasamadim girdim topa napalim toplumu aydinlatmak benim gorevim bizim hastanede kadin dogumcu yok zaten ben bilgilendiriyom napim

Bende şeye taktım sağ yada sol yattık ya acaba kız erkek ona bağlı olur mu ki :)) istatistikmi yapsak ki :9:

He yok ole bisi hic yasamadim girdim topa napalim toplumu aydinlatmak benim gorevim bizim hastanede kadin dogumcu yok zaten ben bilgilendiriyom napim

oldu olacak aramızda para toplayak ultrason cihazı alırık ne de olsa sen hekimsin, artık sen bize yaparsın yumurta takibi falan :27:

oldu olacak aramızda para toplayak ultrason cihazı alırık ne de olsa sen hekimsin, artık sen bize yaparsın yumurta takibi falan :27:

Kiz ben kendime baktim ultrasonla ama cihaza tam hakim degilim buyutmeyi derinlestirmeyi ogrendimmi tamamdir rzhmi felan net goruyom kiste de bakiyom sma iste yarim hekim candan eder diye bi laf var siz yine de bana güvenmeyin

Anaa bi biz bilmiyomuşuz demekki kiz sosyall sen bu kiza da mi ulaştin yoksaa
itiraf ediyorum o kız benim :9:

Kiz ben kendime baktim ultrasonla ama cihaza tam hakim degilim buyutmeyi derinlestirmeyi ogrendimmi tamamdir rzhmi felan net goruyom kiste de bakiyom sma iste yarim hekim candan eder diye bi laf var siz yine de bana güvenmeyin

ooo sen aşmışsın kızz, bi bizimkinede bak olmadı :51:

Kocisinden ogrenmis cnm anam nerde benim adam kor cahil ayda 5 gun onemli ya 5 kere yumurtladiimi dusunuyomus dun anlattim tavuk olmagimi

bugün ki esprilere yetişemiyorum :52:

Back
X