• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Fatmaa hakkinda hayirlisi olsun canm.
Benayi ben de cok merak ediyorum catlatcak bu kiz bizi :)
Ben de kocişi bekliomm dun aksam biz yine tartistik o da 9 bucukta gitti yatti her tartismada yaptigi gibi.Artik bugun bisekilde ele gecirmem lazimm durumu yoksaa benim
Bebiş bu ay da yalan olucakk :47:

Son düzenleme:
Fatmaa hakkinda hayirlisi olsun canm.
Benayi ben de cok merak ediyorum catlatcak bu kiz bizi :)
Ben de kocişi bekliomm dun aksam biz yine tartistik o da 9 bucukta gitti yatti her tartismada yaptigi gibi.Artik bugun bisekilde ele gecirmem lazimm durumu yoksaa benim
Bebiş bu ay da yalan olucakk :47:

Yum gunleri bu adamlara bi haller oluyo anacim nedir bu cektigimiz

Programci cnm bi hata olmus onlan ugrastilar

herkesin bi yoğunluğu var işte

layynn biz koskoca östrojen hormonuyla çarpışıyoruz bu kadar tribe girmiyozzz, ama kocalar maşallah bizim gibi östrojen salgılıyorlar demek ki yum. günlerinde :47: yelizim üzülme şimdilik sen alttan al, yum günlerini boşa geçirmemeye çalış

herkesin bi yoğunluğu var işte

layynn biz koskoca östrojen hormonuyla çarpışıyoruz bu kadar tribe girmiyozzz, ama kocalar maşallah bizim gibi östrojen salgılıyorlar demek ki yum. günlerinde :47: yelizim üzülme şimdilik sen alttan al, yum günlerini boşa geçirmemeye çalış

Hehe bak ben ondan supheleniyorum kokumuza bile yansiyomus etkiliyo demekki onlari adamin basi agriyo yum gunleri kiz ayda 5 gun var zaten onemli

Yum gunleri bu adamlara bi haller oluyo anacim nedir bu cektigimiz

Hicc sormaa bide benimkinde adet doneminde bi tripler oluyor nedense :47: adet bitiminden sonra da intikam almaya calisiyo gibi kendini bi naza çekmeler falan :1: ayy bugun artik mecburrr babydoll devreye sokucam ona karşi koyamaz :23::23::23:

Al iştee biri bi bebegi apartmanda ayakkabaligin ustune birakmiş hem de 1 gunluk yaa inanamiyorumm Allah belasini versin oyle annenin Allah oyle vicdansizlara vermesin o melegi yarabbim bidaha nasip etmesin o hayvana ki hayvan bile yapmaz bunu!!

Back
X