• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

fundam sen testi erken yaptin bence. şu soylediklerin cok şaibeli:44:birsey olabilirr:21:
yrn 1 de doktora gidiyorumm fundamm. iyi sabrettim:1: bakalim hersey belli olacak.

Günaydın cnm , eveet yarın 7 hafta oluyor :16: sağlık huzur içinde geçmesini diliyorum hepimiz için

yarın sende kuzunun kalp atışlarını duyacaksın inşallah annesi :49::emir_bebek::nazar:

inşallah gelmiştir fundoşun mucizesi :49::emir_bebek::nazar:

yarın belli olur canım gelir belki gecikirse umudum olur canım
valla iyi sabrettin canım yaaa maşallaaaah sana

amin sedommmm

Günaydın cnm , eveet yarın 7 hafta oluyor :16: sağlık huzur içinde geçmesini diliyorum hepimiz için

yarın sende kuzunun kalp atışlarını duyacaksın inşallah annesi :49::emir_bebek::nazar:

inşallah gelmiştir fundoşun mucizesi :49::emir_bebek::nazar:

masallahh onaaa,1 hafta sonra 2 aylik olacak:21:
yarin bakalim duyabilecek miyiz sedomm:1:
simdi nane sekerine dadandimm. o biraz iyi geliyor. ama sekerde kilo aldirir:26:

masallahh onaaa,1 hafta sonra 2 aylik olacak:21:
yarin bakalim duyabilecek miyiz sedomm:1:
simdi nane sekerine dadandimm. o biraz iyi geliyor. ama sekerde kilo aldirir:26:

canım duyacaksın Allahın izniyle :16: ayşem keseyi görüyordum hep siyah, bu gidişimde köşede o miniği görmem o kadar etkiledi ki beni :9: ekranda kalp atışlarını görüyorsun , ben dinlemek istemedim 1 ay sonra çağırdı eşimle beraber gidicem o zaman dinlemek istiyorum :emir_bebek: bütün kızlar dilerim kısa sürede bu duyguyu yaşarlar dileriiimm:16:

sen yarın eşinle mi gidiyorsun canım

insallah yarin gelmezz kirmizilarrrrr,sende bize cift cizgi haberi verirsinnn:21: ama kirmizilar gelirsede uzulmeyecezz cunku o inatci bebiss klomenle gelecekk:16::55:

:9::9::9::9: dehayde öle olsun :9:
midem bulanıyo boğazımı sıkıyo sanki biri çok huzursuzumm ayyy
dün gittim saçımı boyattım manikür yaptırdım anlık kendime geldim ama geçti hemen yine aynı huysuzluk :9:

canımmm ama sen hamilesinn , öyle düşünürlerse de onların fesatlığı , hiiç kafana takma :29:
inşallah kist küçülüp yok olmuştur...

gördümm miniği bitanemm çok güzel bir duyguymuş, o an daha da çok inandım bebişin olduğuna :109:

6 hafta 4 günlük dedi yarın 7 hafta oluyor :9: senin kaç hafta oldu canım

oyy minik büyümüş 7 haftalık olmuşş maşallah ona :1:
benim 8 hafta 2 günlük bugün, benim bebiş sizinkilerin büyüğü abla diyecekler :1:
bu arada ben dahil herkes kız olduğunu düşünüyo :1: (babam ve görümcem hariç onlar erkek istiyo çünkü :1:)

Son düzenleme:
canım duyacaksın Allahın izniyle :16: ayşem keseyi görüyordum hep siyah, bu gidişimde köşede o miniği görmem o kadar etkiledi ki beni :9: ekranda kalp atışlarını görüyorsun , ben dinlemek istemedim 1 ay sonra çağırdı eşimle beraber gidicem o zaman dinlemek istiyorum :emir_bebek: bütün kızlar dilerim kısa sürede bu duyguyu yaşarlar dileriiimm:16:

aminn sedommm buradaki herkes bu duygulari yasayacakk,bunu butun ictenligimle soyluyorummmm:16:
eminim cok cok guzel bi duygudur sedomm. sesi disari vermek bebise zararli miydi cnm.
yarin esim izin alabilirse gelecek cnm,alamazsa arkadasimla gidecem.

benim 8 hafta 2 günlük bugün, benim bebiş sizinkilerin büyüğü abla diyecekler :1:
bu arada ben dahil herkes kız olduğunu düşünüyo :1: (babam ve görümcem hariç onlar erkek istiyo çünkü :1:)

oyyyy ne kadar güzellll köşeyemi kaçmış yaramazzzz :1:
nasıl güzel bir duygudur yaaa maşallah size canlarım
yarında ayşem duyucak inşallah
lizim senin bebeğini ilk sevicez :9: bencede kızın olcak gibi amaaa bakalım az kaldı bikaç aya öğreniriz :9:
ayşeyle senin kız sedonun oğlan olcak bence :55:

dün gittim saçımı boyattım manikür yaptırdım anlık kendime geldim ama geçti hemen yine aynı huysuzluk :9:

neyse saclarini boyatman iyi olmuss fundamm belki bu son boyatman olabilir cunkuu:1:
bende oyle hissettim bi an lizoyla benim kiz,sedonun ve senin erkek:1:

neyse saclarini boyatman iyi olmuss fundamm belki bu son boyatman olabilir cunkuu:1:

Analık duygusu işlemiş bedenime boyalı beklerken bile ya varsa ya zarar verirse diyorum :17:

benide hiç es geçme :1:

aramızda 1 hafta var canımm :1: minik abla, yerim ben onu :16:

aminn sedommm buradaki herkes bu duygulari yasayacakk,bunu butun ictenligimle soyluyorummmm:16:
eminim cok cok guzel bi duygudur sedomm. sesi disari vermek bebise zararli miydi cnm.
yarin esim izin alabilirse gelecek cnm,alamazsa arkadasimla gidecem.
evet ayşemm yarından sonra duygularını merak ediyorum :9: inşallah eşin izin alabilir , onunla gitmen daha güzel olur...ben sesi dışarı vermeleriyle ilgili zararlı diye duymuştum çok fazla dinletilmesi ama nereden duydum onu bile hatırlamıyorum canım :26:

en iyisini yapmışsınn canım da ya bebişin geldiysee :26:

lizim senin bebeğini ilk sevicez :9: bencede kızın olcak gibi amaaa bakalım az kaldı bikaç aya öğreniriz :9:

bencede ayşeyle benim kız sedoşla senin erkek :16:
bende tam böyle seninle aynı zamanda boyatmıştım saçımı, sonra ya hamileysem diye tasalanmıştım,gerçekten hamileymşim
inş aynılar seninde başına gelir fundam :16:

benimkine erkek diyenler sanki yanılacaklarmış gibi hissediyorum :9: :82:

dilerimm kısa sürede sende yaşayacaksın bu duyguyu canıımmm :109:

benimkine erkek diyenler sanki yanılacaklarmış gibi hissediyorum :9: :82:

dilerimm kısa sürede sende yaşayacaksın bu duyguyu canıımmm :109:

seninkine tam hissedemiyorum yaa yuzde 49 kiz olma sansida var:1: neyse hepsi saglikli olsunlardaa,cinsiyetleri hic onemli degill:16:
bende esimin gelmesini cok istiyorum ama bakalim kismet olacak mi?
birde sedoo senden hic idrar testi istediler mi?? benim idrarim cok koyu bu aralar ve beyaz sivi akintilarim yogun. sende durum nasilll

aramızda 1 hafta var canımm :1: minik abla, yerim ben onu :16:

evet ayşemm yarından sonra duygularını merak ediyorum :9: inşallah eşin izin alabilir , onunla gitmen daha güzel olur...ben sesi dışarı vermeleriyle ilgili zararlı diye duymuştum çok fazla dinletilmesi ama nereden duydum onu bile hatırlamıyorum canım :26:

en iyisini yapmışsınn canım da ya bebişin geldiysee :26:

merak etme fundosum simdi bebis 3-4 haftaliktir. o zaman zarari olmuyor diye duymustum. tam zamaninda boyatmissin:46:
yaa bu ay olmazsa en cok 2 ay veriyorum sanaa, bu sozumu unutmaa:34:

bencede ayşeyle benim kız sedoşla senin erkek :16:
bende tam böyle seninle aynı zamanda boyatmıştım saçımı, sonra ya hamileysem diye tasalanmıştım,gerçekten hamileymşim
inş aynılar seninde başına gelir fundam :16:

benim idrarımda çok koyu 2 gündür :9:
sedom ayşem vermiş cevabını bende korktum bi an ama lizoyla ayşe yüreğimize su serptiler boya konusunda :1:
en çok 2 aymı :32:
ayyy lizommm yeniden umut yeşeriyooo içimde yapmayınnn :18:
şimdi böle stres yapıyom gecikicek kırmızılarda

sedom ayşem vermiş cevabını bende korktum bi an ama lizoyla ayşe yüreğimize su serptiler boya konusunda :1:

ne umudumuzu kaybediyoruz nede çok umutlanıyoruz canım
oda nasıl olacaksa bilemedim :53:
sen yinede hep pozitif düşün, inşallah hayırlı sonuçlar olmuştur senin için :16:

ne umudumuzu kaybediyoruz nede çok umutlanıyoruz canım
oda nasıl olacaksa bilemedim :53:
sen yinede hep pozitif düşün, inşallah hayırlı sonuçlar olmuştur senin için :16:

evet hep öle istiyorum ama ne mümkünnn eşimde der hep olumsuz düşünüyosun herşeyi :20:

kızlar bi sorum var ben hamile kalıp işten çıksam sgk olmayacak eşiminkinden yararlanabiliyormuydum muayene ve doğumda

sabriye naptı acaba çıkacaktı bugün işten

seninkine tam hissedemiyorum yaa yuzde 49 kiz olma sansida var:1: neyse hepsi saglikli olsunlardaa,cinsiyetleri hic onemli degill:16:
bende esimin gelmesini cok istiyorum ama bakalim kismet olacak mi?
birde sedoo senden hic idrar testi istediler mi?? benim idrarim cok koyu bu aralar ve beyaz sivi akintilarim yogun. sende durum nasilll
yüzde 49 :9: bence de canım sağlıklı olsunlar hiiç önemli değil :16:
canım idrar ve kan testi yaptırdım temiz çıktı...akıntılar oluyor... sol kasığımda bazen batmalar , göğüslerime dokunamıyorum :1:
idrara hiç dikkat etmedim canım ama açık sanırım zaten suyu içtikten 5 dk sonra wc deyim :9:

bilseydim bir parça önlerinden bende boyardım :9:
fundoşumm şubatı geçmeyecek gibi hissediyorum :17:

:16::16::16:

Back
X