• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Elimi sol kasığıma doğru batırdımmmm nasıl iyi geldiii ayyyy çok ilginç
koparıp orayı atasım var bıktım yaa bıktımmmmmmmm

benimde diane 35 kullanmadan önce felaket ağrılarım olurdu ağlaya ağlaya helak olurdum. ilk defa ilaçsız soğan suyu içip adet oldugumda hiiiç ağrım olmamıştı çok şaşırmıştım. Sen soğan suyu içtiğinde nasıl olmuştu canım dikkat ettinmi hiç?

Hakkat bu kızzlar nerdexz naptınız böle yaw en kolay okuma günüm oldu..

Kimse var mı ? Ben telden girdiğimden aktif olanları göremiyorum :60:

Valla canm benden baska kimse yok
kızlar mrb bugün lazere gittim kvyle adet oldunmu dedi yok dedim lazercide yapmadı ben o riski alamam kan tahlili yaptır illa dedi bişey olurmuki yrn dr a gidecem yok eminim ama tek bebiş olsunda lazer yaptırmayayım dedim:(

Merhaba kizlar bugun pek yazan olmamis
Fundanin sancisi vardi nasil oldu acaba
Ezo sen kan testi yapmadnmi ay bnmde ctesi var lazer bat ta 3 ocak bi zarari olurmu bebis varsa
Benaycm yelizcim nasilsnz

Bugün bizim topik sakin
Sosyal funda ayse liz... topik en sakin gununu yasiyor
Iyi geceler herkese :3:

günaydıınnnnn

Kızlar çok boşlanmış bir topik gördüm ve topik arka sayfalara doğru gitmiş olmamış böle :20::20:

bugün 10 dan sonra gidip kan sonucunu alacağım.. çok heyecanlıyım :52:
ilk defa kan testi verdim ya ondan olsa gerek.. pek bişi hissetmiyorum bebek varmı die ama umut ediyorum inşAllah vardır..

günaydıınnnnn

Kızlar çok boşlanmış bir topik gördüm ve topik arka sayfalara doğru gitmiş olmamış böle :20::20:

ilk defa kan testi verdim ya ondan olsa gerek.. pek bişi hissetmiyorum bebek varmı die ama umut ediyorum inşAllah vardır..

günaydın benaycım
inşallah pozitif pozitif sonuçlar alırsın amiiinnn
funda yokya ondan böle sakin topik :1:

selam kızlarr..

geçmiş olsun diyorum hasta olan tüm arkadaşlarıma..

Fundacım iş yerinde o sancıyı çekmek kadar berbat bişi yok canım.. istersen izin al git canım. ne derlerse de desinler yani sendin kıymetli değil.. çok iyi bilenlerden biriyim çünkü ben benimde felaket bi sancım oluyor..

Hamiş arkadaşlar sizlerde dikkat edin kendinize salgın var yani.. bol bol c. vitamin alın...

Yeni bir arkadaşımız gelmiş adını unuttum sorumsuz du galiba.. hoş geldin canım.. birazda kendinden bahset ama yarışmaya nerden kalıyorsun, kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin ve ne zamandır bebiş bekliyordun :52::52:

Bu arada bende bugün kan verdim bakalım ama nedensi hiç umutlu değilm ben .. ne çıkacak ama çok merak ediyorum. yarın alıcam

günaydıınnnnn

evet yeni geldim canım ,yarışmacılara başarılar diliyorum :9: kan testimi verdin, ayyy hadi çıksın inşallah :52:

günaydıınnnnn

Gunaydin cnm inss guzel haberler verirsn
Evet çok heyecanlı bisey olsa gerek :16:
Guzel haberler verirsn inss
Evet sakinlesms topik inss senin haberinle cosariz :32:

dün öğleden sonra çok karnım ağrıdı kızlar, iş yerinde ayaklarım ısınmadığı için felaket sancılandım bende izin aldım eve gittim kızlar :25: bugün iyiyim ama :21:

dün öğleden sonra çok karnım ağrıdı kızlar, iş yerinde ayaklarım ısınmadığı için felaket sancılandım bende izin aldım eve gittim kızlar :25: bugün iyiyim ama :21:

kızz siz hepiniz inci gibi dizildiniz geçmiş olsun o izinden bana da alsana :1: bugün sabah ilk defa çıkarma eğilimi gösterdim ama midede bişiy olmadığı için sadece eziyet çektim paşa paşa da işe geldim :50:

kızz siz hepiniz inci gibi dizildiniz geçmiş olsun o izinden bana da alsana :1: bugün sabah ilk defa çıkarma eğilimi gösterdim ama midede bişiy olmadığı için sadece eziyet çektim paşa paşa da işe geldim :50:

izin aldımda ne oldu canım,eve iş götürdüm akşamda yapamadım cumartesi pazar evde çalışacağım bu seferde:25:

hamileliğin rahat geçiyor maşallah hep böyle sürsün :34:

Back
X