Gunaydinn kizlarr haftasonu arada bir ugradm kimse yoktu
Lizim cnm Allah hayırlara cevirsin bilincalti iste sikma canini sen cok iyi bir anne olacaksin
Fundacim oh gezmissn valla iyi gelmistr
Sosyal bitmis isler bi daha bu kadar boslamayin yaff bnde ozledim
Fatmam cnm sen nasilsin
Cansu nasil gidiyor
Ayse , sed yoksunuz yine inss bi sorun yoktur
Benayyy nasilsin cnm
Kizlar yine bi belirti yok bata da az kaldi
Kizlarr gunaydinn bugun 9 bucukta kalktim rekorrrmisafirim gelicek dee dün butun gun temizlik yaptim bugun dee belimin agrisindan ölüyorumm siz nasilsiniz bakiimmm
Benim de 1 hafta kaldi bat cok heyecanliyimmm
kızzzz benay napacan o malzemelerle çok merak ettim yaaa :44:
birde metrobüste çok şekersinizzz kayık tipler
etki ederde sen yinede tam saatinde almayı unutma, o zaman daha iyi olur
hafta sonu gelecektimde malum kotam doldu kız ondan gelemedim
tam bitmedi kuzum ama bayağı kolayladım işlerimi
Tşk ediyorum canım benim.. Ben uykudan kalktıydım uyuduydumda :)
Onları kapı süsü yapıcam canım hediye ilkokul 1 e giden bi kız çocuğuna doğum günü hediyesi bakalım becerebilcekmiyim.. Bebişime hazırlık olacak bide.. Onun herşeyini kendim yapmak istiyorum da
Banane kotanı büyüt
( şaka şaka)
Özlüyoruz Ama haberiniz ola
Gunaydin canlarim, haftasonu misafirler vardi yogun gecti biraz. Arada size baktim ama birsey yazamadim. Bende hepinizi cok ozledim. Simdi saglik ocagina gidecem. Hamilelerin kayitlari yapiliyormus.ordanda takip ediliyormus. Yaptirmayanlar varsa yaptirsinlar. Biraz sonra gelecem. O zaman tek tek hal hatir soracam:) opuyorum hepiniziiiii
oooo büyük gelişmeee
misafirler kim kızz yeni birilerimi buldun ordan
ağırmı kaldırdın deli kızzzzağrır tabiiii hem sen bekleme sürecindesin belki hamişsinnn dikkat et kendini paralama ev işi için
Gunaydin canlarim, haftasonu misafirler vardi yogun gecti biraz. Arada size baktim ama birsey yazamadim. Bende hepinizi cok ozledim. Simdi saglik ocagina gidecem. Hamilelerin kayitlari yapiliyormus.ordanda takip ediliyormus. Yaptirmayanlar varsa yaptirsinlar. Biraz sonra gelecem. O zaman tek tek hal hatir soracam:) opuyorum hepiniziiiii
Sosyalimmmm benayy lizimm nassinizz kiğiizzz
yelizimmmm
kızlar herkes şu adet tarihlerini yazsın listeyi bi güncelleyeyim
Kim olcak kizz kv ile gorumceler vee onlarin düz duvara tirmanan,ozellikle cam süs eşyalarini kirmaktan zevk lan cocuklari
Yok kizz agir kaldirmak degil dee benim kuyruk sokumu kemigim kırık yıllardır oyle her gun agriyo yani istisna yokazcik egilip kalkinca daha fazla agriyo Allah kimseye vermesin berbat bisey
yelizimmmm
kızlar herkes şu adet tarihlerini yazsın listeyi bi güncelleyeyim
iyi işte idare ediyoruz hayatı
yalnız yelizcim sen çok depresifsinn ne zaman okusam hep şikayetçisin bişeylerden kızz biraz pozitif ol
abbooooookaldır kızzz kaldır ellemesinlerrrr
kıyamam yaaa çok zor olmalııı nasıl kırık peki canım kendiliğindenmi oldu yoksa kaza filanmı geçirdin çokk geçmiş olsun canım inşallah tedavisi vardır düzelir
19 ocak sosyalimmmm:18:
Kizz yok normalde oyle degilimdirr cok keyifli insanimdir amaa bu kk uyeligim benim cok sıkıntılı bi donemime denk geldi :)
Canm zaten bayanlarda normalde de egilme sık oluyormuş bende o vardi zaten sert zemine fazla oturmaktan olmustur demislerdi hatta onu koca karilar duzeltiyolar.Ben zaten yillardir simit minderde oturuyordum en buyuk korkum totomun ustune duşmekti nitekim insaatta cok fena dustum merdivenlerden ve kırıldı sonunda 1 yıl oncecook doktora gittim yuzkez belki ama saglikli bi cozumu yok maalesef.Sadece istanbulda bi doktor var sadece onun tedavisini yapan bi mikroenjeksiyon yontemiyle kırık olan yere bi madde enjekte edip dolduruyomuş agriyi yok ediyormuş yaptiranlar cok memnun ama tabi cok pahali.İleride bi tedavi bulamazsam artik oraya gidicez mecburrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?