Ağlayakta gözden mi olak???

Ayşemmmmmmmmmm Özledimmmmmmm

sedo girmez zaten tatilde yatıyodur

Kizlar yine bi belirti yok bata da az kaldi

inşallah twinim inşallah gerçekten korkuyorum ablamı gördükçe. Hafta sonu orda kaldım gece çok wc ye kalkıyorum ben ne zaman kalksam uyanıktı kız hiç uyumuyo yaa çok şeyi göze alıp tamamen hazır olmak gerekiyo
bide belirti aramıyoruz twinim bak bendede hiç belirti olmadı çoğu kişidede aynı şekilde. en büyük belirti adet gecikmesi

Kizlarr gunaydinn bugun 9 bucukta kalktim rekorrr misafirim gelicek dee dün butun gun temizlik yaptim bugun dee belimin agrisindan ölüyorumm siz nasilsiniz bakiimmm
Benim de 1 hafta kaldi bat cok heyecanliyimmm

Kizlarr gunaydinn bugun 9 bucukta kalktim rekorrr misafirim gelicek dee dün butun gun temizlik yaptim bugun dee belimin agrisindan ölüyorumm siz nasilsiniz bakiimmm
Benim de 1 hafta kaldi bat cok heyecanliyimmm

oooo büyük gelişmeee
misafirler kim kızz yeni birilerimi buldun ordan
ağırmı kaldırdın deli kızzzz ağrır tabiiii hem sen bekleme sürecindesin belki hamişsinnn dikkat et kendini paralama ev işi için

kızzzz benay napacan o malzemelerle çok merak ettim yaaa :44:

birde metrobüste çok şekersinizzz kayık tipler

Tşk ediyorum canım benim.. Ben uykudan kalktıydım uyuduydumda :)

Onları kapı süsü yapıcam canım hediye ilkokul 1 e giden bi kız çocuğuna doğum günü hediyesi bakalım becerebilcekmiyim.. Bebişime hazırlık olacak bide.. Onun herşeyini kendim yapmak istiyorum da

etki ederde sen yinede tam saatinde almayı unutma, o zaman daha iyi olur

hafta sonu gelecektimde malum kotam doldu kız ondan gelemedim

tam bitmedi kuzum ama bayağı kolayladım işlerimi

Banane kotanı büyüt

( şaka şaka)

Özlüyoruz Ama haberiniz ola

Gunaydin canlarim, haftasonu misafirler vardi yogun gecti biraz. Arada size baktim ama birsey yazamadim. Bende hepinizi cok ozledim. Simdi saglik ocagina gidecem. Hamilelerin kayitlari yapiliyormus.ordanda takip ediliyormus. Yaptirmayanlar varsa yaptirsinlar. Biraz sonra gelecem. O zaman tek tek hal hatir soracam:) opuyorum hepiniziiiii

ayyyy harika bir fikir ne düşüncelisinn
eminim çocuğunla en ufak ayrıntıya varıncaya kadar bizzat kendin ilgilenirsin belli oluyor canım
annelik çok yakışacak sanaaa
ama insan kendinden geçiyo değilmi oralarda bende hep diyorum bi hamile kalim gidip orda gezicem alıcam kafama göre bazı şeyleri

geldiiii
git yap gel ozaman canım çok soğuk ona göre giyin ve dikkatli ol

oooo büyük gelişmeee
misafirler kim kızz yeni birilerimi buldun ordan
ağırmı kaldırdın deli kızzzz ağrır tabiiii hem sen bekleme sürecindesin belki hamişsinnn dikkat et kendini paralama ev işi için

Kim olcak kizz kv ile gorumceler vee onlarin düz duvara tirmanan,ozellikle cam süs eşyalarini kirmaktan zevk lan cocuklari
Yok kizz agir kaldirmak degil dee benim kuyruk sokumu kemigim kırık yıllardır oyle her gun agriyo yani istisna yok azcik egilip kalkinca daha fazla agriyo Allah kimseye vermesin berbat bisey

Kizz ben de tam seni sorcaktim nerde bu kiz diyee

yelizimmmm

kızlar herkes şu adet tarihlerini yazsın listeyi bi güncelleyeyim

Yavrum ben 28 gun varsayarak 7 aralik demistim ama normalde 26 gundur ovulasyon testine gore ustune 14 gun koyunca da 6 araliga denk geliyorr duzenlerken benimkini de 6 aralik olarak guncelleyiver şekerimm

yelizimmmm

kızlar herkes şu adet tarihlerini yazsın listeyi bi güncelleyeyim

abboooooo kaldır kızzz kaldır ellemesinlerrrr

kıyamam yaaa çok zor olmalııı nasıl kırık peki canım kendiliğindenmi oldu yoksa kaza filanmı geçirdin çokk geçmiş olsun canım inşallah tedavisi vardır düzelir

19 ocak sosyalimmmm :18:

iyi işte idare ediyoruz hayatı
yalnız yelizcim sen çok depresifsinn ne zaman okusam hep şikayetçisin bişeylerden kızz biraz pozitif ol

Kizz yok normalde oyle degilimdirr cok keyifli insanimdir amaa bu kk uyeligim benim cok sıkıntılı bi donemime denk geldi :)

Canm zaten bayanlarda normalde de egilme sık oluyormuş bende o vardi zaten sert zemine fazla oturmaktan olmustur demislerdi hatta onu koca karilar duzeltiyolar.Ben zaten yillardir simit minderde oturuyordum en buyuk korkum totomun ustune duşmekti nitekim insaatta cok fena dustum merdivenlerden ve kırıldı sonunda 1 yıl once cook doktora gittim yuzkez belki ama saglikli bi cozumu yok maalesef.Sadece istanbulda bi doktor var sadece onun tedavisini yapan bi mikroenjeksiyon yontemiyle kırık olan yere bi madde enjekte edip dolduruyomuş agriyi yok ediyormuş yaptiranlar cok memnun ama tabi cok pahali.İleride bi tedavi bulamazsam artik oraya gidicez mecburrrr

yaaa inşallah piyango bana vurur da hemen gelip alırım seni ordaaaan özel uçağımla hemen o doktorun yanına götürürümmm
şaka biyana çok can sıkıcı bir durummm düşmende çok kötü olmuş off yaaa
canım bende geçen yıl işyerinde oturduğum koltuk kırılmıştı geçici bir koltukta oturdum çok serttiiii bikaç hafta sonra kalçamda bi ağrı başladı
oturamıyodum kemiğim batıyordu dr. gittim röntgen filan kazamı geçirdin niye böle oldu dedi
meğer koltuktanmış değiştirdik hemen ama simite otur demişti bisüre
gerçekten çok zorduuu oturamıyodum ağlıyordum sinirden çokkk iyi anlıyorum seniii inan

Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallaaaaahhhhh

Lizimm sana bişi yazmadığımj fark ettim canım.. Rüyaların etkisinde kalma sakın.. Terse öıkma durumunu hep söylerler inşAllah hayırlısı İse tabi terse çıksında kızın olsun canım..

Fundacım tşk ediyorum güzel dileklerin için.. Hepimiz için geçerli snde çok güzelsin ve şanslısın sen daha çok bakıp ilgileneceksin bebeğinle çalışmıycan ne güzel.

Eminönü beni benden alıyo gidince dediğin gibi herşeyden alasım geliyo..
Hele bi sıpam gelsin ben ona ellerimle herşeyinden yaparım seviyorum da öle uğraşmayı..

Ayşenurcuö hoşgelsin canım.. Kayıt doğru yaptırmak gerekliymiş cezasıda mı ne varmış hatta

Yelizcim Allah kolaylık versin canım ağır misafirler varmış dikkat et yorma kendini kalkıp kendileri yapsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…