• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlaarrrr, soktayimm,hala adet olmadim dedim, amaa karnm agriyo, test yapalim dedim bi baktim aninda cift cizgi, sonra 2. Baska test yaptik o da çift, cikti, cook saskinimm

gözün aydın canım, inşallah kan testindede çıkar keseni görür kalp atışını duyar bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın...

Aynen benimde aklim hep burada. Buraya giremeyince kotu hissediorum kendimii:(

sen az biraz daha düzel daha çok kaynatırız burada şu günlerin bi geçseydi :32:

Kizlaarrrr, soktayimm,hala adet olmadim dedim, amaa karnm agriyo, test yapalim dedim bi baktim aninda cift cizgi, sonra 2. Baska test yaptik o da çift, cikti, cook saskinimm

Gozunaydin cnm. En kisa zamanda kan testi yaptir. O zaman tam kesinlesirr. Ama iki testte de cikmissa vardirr buyuk ihtimal:))

Testiyaptigim saniyede kipkirmizi oldu sonra bi anda iki cizgi oldu, hic beklemiyorum ama, negatiftir diye goryp ilac iciyim adet olmak icin diordum, nasi sasirdik anlatamam,

Testiyaptigim saniyede kipkirmizi oldu sonra bi anda iki cizgi oldu, hic beklemiyorum ama, negatiftir diye goryp ilac iciyim adet olmak icin diordum, nasi sasirdik anlatamam,

Yaa tebrik ederimm kan testini de yaptir ama bence iki testte de ciktigina gore var gebelik :)
Peki beklenen adetinin kacinci gunuydu canm?Bide bundan once test yapmismiydin yaptiysan nezaman :))
Ya benim de 2 gun kaldi bata da dün negatif cikti oyuzden soruyorum :)

Yaa tebrik ederimm kan testini de yaptir ama bence iki testte de ciktigina gore var gebelik :)
Peki beklenen adetinin kacinci gunuydu canm?Bide bundan once test yapmismiydin yaptiysan nezaman :))
Ya benim de 2 gun kaldi bata da dün negatif cikti oyuzden soruyorum :)
Bat dan 1 hfta once kan testi negatif cikmisti, simdi cikti bende anlamadm :-)

Gec dollenme sanirim , aman eylulde dogsun yeter ki gec olsun :-) ezom nie uzuluon ki,stresle asla olmaz, valla keyfimize baktik inan ki, planla olmuyo , allah herkese nasib etsin, kan sonucunu yazarim tabi , yeni yil benm dogumgunum, demistim ama yeni yilda bebek gelck die

Gec dollenme sanirim , aman eylulde dogsun yeter ki gec olsun :-) ezom nie uzuluon ki,stresle asla olmaz, valla keyfimize baktik inan ki, planla olmuyo , allah herkese nasib etsin, kan sonucunu yazarim tabi , yeni yil benm dogumgunum, demistim ama yeni yilda bebek gelck die

ne kadardır istiyordun cnm

Ekimden beri korumasizdik, oldugu zaman olur die bekliyorduk cnm

geç olmamış pek, ikimizde 2 ay adetimizi bekledik bi ara hatırlarsan kasımda:9: benim bu ay yine geç geldi cnm 1 yılı geçti hayırlısı bakalım benim çıkmam gerek iyi geceler:3:

Back
X