• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

canlarım benim sizi çok özledim işyeri internete engel koymuş giremiyorum telefondan giriyorum yaa arada bi arkadaşın laptopundan giriyorum çok moralim bozuk yeliz hamilemisin yoksa inşallah kuzum.... bu arada hamile kalan oldumu hiç haberim yok :16::16::16::16:

özay diye biri vardı o hamile sanırım başkada yok canım, sende ara ara geleceksin artık :34:
:53::53::53::53: beşizmiiiiii
çoook korkuyorum bi o kadarda merak ediyorum nolacak diyeeeee:53:
kız ikiz bile zor dördüz beşiz anam anammmm yanmışımmm
açıkcası bende korunmak istemiyorum daha fazla beklemek istemiyorum dedim hey allahım diyor sanki kaç yaşında
kesin olacak gibi konuşuyosunuz dedim birsürü yumurta ile kalamayanda var dedim o kader dedi ne olacağını bilemeyiz
çok istiyorum ama çok heyecan ve korkuda yaşıyorum adrenalin tavannn :9:

Rabbim ne derse o canım bak 1 senedir uğraşıyoruz olmuyor olmuyor, ben olsam daha fazla ertelemezdim, dünde ilişki oldu mu kız :17: bol bol keçi boynuzu yedir, fındık fıstık, kabak çekirdeği 1 saat öncesinden sert bi türk kahvesi, eniştenin sırtınada biz vururuz artık :9:

inanamıyorum bisürü yumurta mı :53:
fundoşum tutacağını nerden biliyosun hepsinin ki öyle kolay bişey değil. Bitaneyken şansın az 4 tane şansın çok yüksek en az biri tutar. Bence kesin ikiz olacak :21: durup durup turnayı gözünden vuracaksın. Allahımm çok heycanlı şuan belki senin kadar heycanlandım :1: nasıl geçecek zaman meraktan çatlarım öğrenene kadar :1:

Sağol canım benim.. Dert deme ya ona ne derdi ne kadar güzel maşallah :nazar::nazar::nazar: İnşallah hayırlısıyla tutar da güzel ikizlerimiz üçüzlerimiz olurrrrr :16::16:

he kızzz bende gördüm bidee sağda solda heryerdeee :9:
ikiz miiiii :9: ayyyy çok korkuyorummmm
ne zaman çatlayacak acaba kız karnımda ço kağrıyor araşırıyom 3 gün sonra filan diyolar ama
benim zaten 14. günüm bugün bence hemen tesir eder
acaba ikigün üstüste değilde araylamı çalışsak sık sık kesin tutar çok :9:

kızlar inanaılmaz heyecanlıyım
dün gecede çalıştık bide hemen etki edip çatlıyomuşş ve şimdi oluyomuş kavuşmaaaa
ayyyyyyyyyy :18::18:

özay diye biri vardı o hamile sanırım başkada yok canım, sende ara ara geleceksin artık :34:

Rabbim ne derse o canım bak 1 senedir uğraşıyoruz olmuyor olmuyor, ben olsam daha fazla ertelemezdim, dünde ilişki oldu mu kız :17: bol bol keçi boynuzu yedir, fındık fıstık, kabak çekirdeği 1 saat öncesinden sert bi türk kahvesi, eniştenin sırtınada biz vururuz artık :9:

sosyalim benim evet ara ara da olsa bakıyorum ama içim içimi yiyor inşallah fundoş tutar yumurtaların çogul olur inşallah kuzum benim:16::16::16:

Ben günlerdir bekliyorum ama ya :(((((((((((((((((((((((((((((((((

genetik testleri çıkana kadar onlarda çıkar kuzum, doktora git bugün hemen çok fazla beklemek istemiyorsan
ne zaman çatlayacak acaba kız karnımda ço kağrıyor araşırıyom 3 gün sonra filan diyolar ama

dün gecede çalıştık bide hemen etki edip çatlıyomuşş ve şimdi oluyomuş kavuşmaaaa

çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 36. saatte ilişkini öneriyorlar sen vuruldun mu iğneyi şimdi

valla ben de çok heyecanlandımmmmmmm:16:

doktora gittim baktı gene yaa bu ne dedi tüp bebeklik olmuş birsürüüü yumurta şok oldu kadın
bayağı bi süre baktık sağlı sollu yum. kaynıyoooo :53:
çaplarıda 23 filan
napacazz dördüz bile olabilir göze alıyomusun bence bekleyelim kesin çoğul dedi
ben olsun dedim eminmisin dedi defalarca
çıkana kadar sonra kürtaj olursun bak yada dersin niye demediniz napacam ben bak şimdiki gibi düşünmezsin dedi
ben ısrarla olsun dedim
iğneyi hemen vurul çatlatalım dedi bu gece yarın gece çalışma
öbür gün ara sonra yine bir gece çalışma dedi
eğer korunmaya karar verirsenizde vurul iğneyi hemen dedi yoksa kiste çevirir ihmal etme dedi

bende hemen vuruldum 85 tl miş fiyatı şok oldum :1:

bu rada kusura bakmayın tepemde biri dikildi yazamadım canlarım

gunaydin canlarimmm, fundam seni cok merak ettim ama bugun bi turlu kendime gelemedim:(
masallah yumurtalarin kivamida cok iyi:) ne korunmasiiii,sakin sakinn:20: nasibinde kac bebek varsa o kadar gelecek ztn. sen bu ara kocanida iyi besle:) doktorlar hep ayni zaten,en kotusunu pat diye soyluyolar,sinir oluorum. bu gece yada yrn gece bebisin yada bebislerin temeli atilacak bence:16:
kizlar gecmisi pek okuyamadim,herkes iyidir insallah.

sosyalim benim evet ara ara da olsa bakıyorum ama içim içimi yiyor inşallah fundoş tutar yumurtaların çogul olur inşallah kuzum benim:16::16::16:

genetik testleri çıkana kadar onlarda çıkar kuzum, doktora git bugün hemen çok fazla beklemek istemiyorsan

çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 36. saatte ilişkini öneriyorlar sen vuruldun mu iğneyi şimdi

evet sosyalimmmm beklemicemmm kararlıyımmm ama iğneyi hemen vurul dediiii bende vuruldum ve bu gece yarın ilişki sonra bir gece ara sonra gene bir gece çalışma dediiii

pekmezi verdim sabahhh zorla

dün gecede 13. gün kaçırmim diye yaptık zorla :17:

cansum sağollll inşallah çok heyecanlıyımmmmm

gunaydin canlarimmm, fundam seni cok merak ettim ama bugun bi turlu kendime gelemedim:(
masallah yumurtalarin kivamida cok iyi:) ne korunmasiiii,sakin sakinn:20: nasibinde kac bebek varsa o kadar gelecek ztn. sen bu ara kocanida iyi besle:) doktorlar hep ayni zaten,en kotusunu pat diye soyluyolar,sinir oluorum. bu gece yada yrn gece bebisin yada bebislerin temeli atilacak bence:16:
kizlar gecmisi pek okuyamadim,herkes iyidir insallah.

iyiyiz canım iyiyiz fundoşa heyecanlandık sadece :52: sen nasılsın ne var ne yok

Aradım şimdi doktoru canım evet yanlış olmuş tekrar gel dedi :((((((((((

evet sosyalimmmm beklemicemmm kararlıyımmm ama iğneyi hemen vurul dediiii bende vuruldum ve bu gece yarın ilişki sonra bir gece ara sonra gene bir gece çalışma dediiii

pekmezi verdim sabahhh zorla

dün gecede 13. gün kaçırmim diye yaptık zorla :17:

cansum sağollll inşallah çok heyecanlıyımmmmm

tam olarak saat kaçta canım

Aradım şimdi doktoru canım evet yanlış olmuş tekrar gel dedi :((((((((((

tamam işte hemen git tekrar yapılsın hadi üzülme artık

korkma fundam sevin ben çok mutlu oldum senin için
ikiz üçüz annesi olmak herkese nasib olmaz
sen çok şanslı ve değerli bi anne olacaksın
bence de iki gün üstüste sonra gün aşırı çalışın
ilerde bidaha düşünürsem, bende klomen kullancam.
benimde ikiz üçüzlerim olsun, çok güzeeelll :9::9:

yarın gece 10 da çalışma yapman lazım kesin ama bak , totonun altına yastık koy düz yat, bide enişte hemen çıkmasın ayy çok utanıyorum ama yazmadan edemeyeceğim :17::17::17:

beni hic sorma sosyalimm:( bu sabah midem costuu,artik cok zorlamaktan kan geldi bogazimdan:( yaa birdaha hamile kalmayi isteyecek halim kalmadi. insanliktan ciktim,psikolojim yerlerde.kizlar ins hicbiriniz benim gibi olmazsinizz.

seni anlıyorum canım ya senin hamilelik çok zor geçiyor kuzum 3 aydan sonra kesiliyor diyorlar, az kaldı biraz daha sabır sonuçta canından can vereceksin kolay olmuyor ki, bakalım Rabbim ne derse bizde öyle yaşayacağız hamileliğimizi :16:

seni anlıyorum canım ya senin hamilelik çok zor geçiyor kuzum 3 aydan sonra kesiliyor diyorlar, az kaldı biraz daha sabır sonuçta canından can vereceksin kolay olmuyor ki, bakalım Rabbim ne derse bizde öyle yaşayacağız hamileliğimizi :16:

evet sosyalimmm haklisin,zaten surekli benden kotuleri dusunup sukrediorumm halime ve zamanin cok hizli gecmesini istiyorummm.

yaa bu aradaa sed iyice boşladi buralarii:( sen konusuon mu fundaa sedoylaa??

evet sosyalimmm haklisin,zaten surekli benden kotuleri dusunup sukrediorumm halime ve zamanin cok hizli gecmesini istiyorummm.

yaa bu aradaa sed iyice boşladi buralarii:( sen konusuon mu fundaa sedoylaa??

bulantıların azalınca bebeğine odaklanırsın ondan sonra süre daha hızlı geçer :52:

Back
X