• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kızlarrr bugün hastanede beklerken bir hasta ile kaynaştıkkkk çok genç duruyordu ama 46 yaşındaymış
bende sanki benim gibi sanıp konuşuyorummm evli yani
meğerse bekar ve kızmış
ayy çok üzüldüm ama çok çekinerek utanarak konuştu
ara kanama oluyormuş hep doktorlar ultrasonda tespit edemiyolarmış ve ilaç fayda etmiyormuş rahim duvarı kalınlaşmış iyice
kanser riski var
karar veremiyormuş ya hasta olursun yada şeyyy demiş doktor karar ver
gidicek işte şeyi :5:
bugün cesaretimi topladım geldim gitsin ne yapayım dedi senelerce korudum önemsedim şimdi bu şekilde olması çok zoruma gidiyor
utanıyorumda ama diyor ağladı
bende ağladım onla
canım Alllah yardımcısı olsun böyle şeyler hemen etkiler beni :5:
Dilerimm sağlıklıca atlatır , o şey sağlığından da önemli değil zor tabii ,ama iyi olması daha önemli canım yaa
he kızzzzzzz cumarteside dedi bugündeeee :53:
ama gördümmmm bisürü vardı yaaaa cumartesi 5 taneydi
şimdi sağda 5-6 solda 4 gördüm
çok tedirgin oldu doktor bekleyelimmm göze alıyormusun bak ozamanda diceksin ben ne yaptımmm
kızzzzzzz siz bir tanede neler çekiyonuz ben nasıl taşim bakim onlarada kendimede hamilelk süreci çok zorrrrrrr

sedomm bu gece ve yarın çalışma olmalı o kadar kötü hastaysa napacam ben yaaa
ayrı yat canım sende koru kendini :1:

offf sedom kafam çok karışıkkkkk biyandan çok olucak diye düşünüyom
biyandanda ya tutmazsa yneee
5 yumurtası olan biri yazmış çatladığı halde tutmamış
yum. sağlıklı değilmiş onu tespit edemiyomuş doktor
kızzzz kafam darmadumannn

Biride bir bini de :9: onlar gelsinler de öyle bir taşırsın kii :49::49:

canım evde zencefil yoksa giderken toz tencefil ( baharatlıklarda ) al... bal limon ve zencefili karıştırıp şurup gibi yap ( AYŞEMM Sende yap bunu, Beni bu iksir ayağa kaldırdı desem yeridir ) çok iyi geliyor fundoş

hiç bunları düşünme, kafanda karışmasın, şimdi sen çalışmaya odaklan gerisini Allaha bırak belki 1 belki 2 tutacak inşallah gelsin de minik önemli olan o :16:

Bu arada LİZİM e fena kırıldımm selam vermeden çıkıp gitti, hiç sormuyor da :30:

bende tiksinme yok ama bulantim oldugu icin o saydigin seyleri yiyemiorum. folik asitim 5 tane kaldi,o bitsin decavit e baslayacam. belki o biraz toplar beni.

fundos cok uzuldum yaa,Allah yardimci olsun,cok zor bi durum:(

folik asiti bıraktım ,decavite devam etmemi söyledi dr. senin 9 haftalıksa sor dr.a folik asiti bırakman lazım

hem ben iksini de beraber alıyordum , neden decavite başlamadın cnm :26:

ikili testler için 23 ocakta çağırdı yani bu ayın sonunda gidicem , sen ne zaman gidiyorsun ?

bu arada ara dr. sor ayşem folik asite devam edip etmeyeceğini :29:

Dilerimm sağlıklıca atlatır , o şey sağlığından da önemli değil zor tabii ,ama iyi olması daha önemli canım yaa

canım evde zencefil yoksa giderken toz tencefil ( baharatlıklarda ) al... bal limon ve zencefili karıştırıp şurup gibi yap ( AYŞEMM Sende yap bunu, Beni bu iksir ayağa kaldırdı desem yeridir ) çok iyi geliyor fundoş

hiç bunları düşünme, kafanda karışmasın, şimdi sen çalışmaya odaklan gerisini Allaha bırak belki 1 belki 2 tutacak inşallah gelsin de minik önemli olan o :16:

Bu arada LİZİM e fena kırıldımm selam vermeden çıkıp gitti, hiç sormuyor da :30:

yaa sedoo bende zencefili duydumda toz olani degil. zencefil kokuydu galiba. tozun bi zarari yok yani oyle miii.hemen yapayim. limonum yok sadece. bi tarifini versene cnm:) ne kadar koyuyorsunn

folik asiti bıraktım ,decavite devam etmemi söyledi dr. senin 9 haftalıksa sor dr.a folik asiti bırakman lazım

hem ben iksini de beraber alıyordum , neden decavite başlamadın cnm :26:

ikili testler için 23 ocakta çağırdı yani bu ayın sonunda gidicem , sen ne zaman gidiyorsun ?

bu arada ara dr. sor ayşem folik asite devam edip etmeyeceğini :29:

yaa 7 haftalikken gittigimde folik asiti bitir sonra decavit e basla demisti. yaa ztn doktorumu degistirecem.pek icime sinmedi. arastirma yapiorum su anda. benimde ikili test o civarda olacak sanirim. doktor tarih vermedi.10. haftanda geldiginde konusuruz demisti. 11. haftada oluyormus o testte.

3 müüü :18::18: ya evette riskli gebelik zor olur aynen yaaaaa kasmıycammmm inşallah olur Allahım hayırlısı neys eo olsunnn
yavrum sen gittinmi teste yada geldimi kırmızılarrrrrrrrrrr :53:
yaptın demi geneeee sabah testtt itiraf ettt :23:
Evet canm hayirlisiii
Yokk kiz bu sabahh yapmadim düşündüm düşündüm vazgectim sonra.Daha gelen giden yok daha canmm bugun olmazsam yarin kan testi yaptircam

yaa sedoo bende zencefili duydumda toz olani degil. zencefil kokuydu galiba. tozun bi zarari yok yani oyle miii.hemen yapayim. limonum yok sadece. bi tarifini versene cnm:) ne kadar koyuyorsunn

canım ben kökünüde aldırdım onu da nane - limon- karabiberle beraber kaynatıp içtim...

3- 4 kaşık balın içine, 3 tatlı kaşığı limon sık , zencefili de tatlı kaşığı koyarsın ama tepeleme değil az koy çünkü çok acı , göğsün ağrıyorsa çok iyi geliyor ,benim şimdi öksürüğüm var ama bu iksir hafifletti...

burnun da tıkalıysa çay bardağı içine bir çay kaşığı tuz , yarım çay kaşığı karbonat koy , burnuna çek

Canmm ben sabahtan girmedimm buraya heralde benimki karıştırmış telefonumu sorarim ben ona :1:

canım ben kökünüde aldırdım onu da nane - limon- karabiberle beraber kaynatıp içtim...

3- 4 kaşık balın içine, 3 tatlı kaşığı limon sık , zencefili de tatlı kaşığı koyarsın ama tepeleme değil az koy çünkü çok acı , göğsün ağrıyorsa çok iyi geliyor ,benim şimdi öksürüğüm var ama bu iksir hafifletti...

burnun da tıkalıysa çay bardağı içine bir çay kaşığı tuz , yarım çay kaşığı karbonat koy , burnuna çek

tamm sedom cok sagoll ama ben bu iksiri bulanti icin anladim. hasta olursam icerim ama:)

soyalım ablamda iğnelere devam ediyo ne yapsın.

ama öyle umutsuzluğa kapılmak yok. sen değil miydn biz umutsuzluğa kapılınca umut veren.

olacak olacak umudum var hepimizin olacak hem de..

fundacım hayırlısı olsun hakkında. inşallah gönlüne göre olur her şey.

hangi iğneyi verdi doktor neden o kadar pahalı. rapor çıkartmadınz mı?

bi de klomeni kaç gün günde kaç tane kullandın?

ben günde iki tane 5 gün kullandım zor bir tane yumurtam büyümüştü:14:

yaa 7 haftalikken gittigimde folik asiti bitir sonra decavit e basla demisti. yaa ztn doktorumu degistirecem.pek icime sinmedi. arastirma yapiorum su anda. benimde ikili test o civarda olacak sanirim. doktor tarih vermedi.10. haftanda geldiginde konusuruz demisti. 11. haftada oluyormus o testte.

canım beni hep yengem uyardı folik asiti dr. sormayı unutma dedi , çünkü 2 ay içiliyormuş ve biz 3 aya adım attık ,

seninle aynıyız ayşem benimde bugün 9 hafta 4 günlük oldu ama bu yükselebilirmiş çünkü reglime göre 10 hafta 1 günlük olması gerek , bir hafta geriden geliyor senin ki demişti...

ya bişey sorucam ayşem dudaklarım hep yara oldu :50: evde bir ilaç vardı sürdüm gece , şimdide korktum saç boyasını bile yasaklatıyor dr. lar , ne yaptım ben diye... bir zararı olur mu sence
ooff geçsin bitsin şu kış ayı ( hayırlısıyla tabii )

Evet canm hayirlisiii
Yokk kiz bu sabahh yapmadim düşündüm düşündüm vazgectim sonra.Daha gelen giden yok daha canmm bugun olmazsam yarin kan testi yaptircam

hemde ne zorrrr çokta sevdim bayanı çk üzüldüm
taşırmıyım e hadi öle olsunnn sonucu çok merak ediyorum çoookkk
bence kök zencefil var olurmu o kız
soğukmu olacak kız kaynatacammı bal sıcak zararlıymış çünkü
kız kafaya çok takıyorum bide bundan korkuyorum ya gene olmazsaaa
yada beşizzz hep böle hiç güzel düşünmemki hep olumsuz ahh ben ahhhhh :47:

lizom yapmaz kız öle şeyyy görmemiştirrrr oda çok rahatsız o hep destek bize sedom inan grmemiştir kızzz
yelizimmmm inşallah gelmezzzz kırmızılar kızzzzz

sedommmmmm uzman olmuşşşşşş grip dalında :9:

canım beni hep yengem uyardı folik asiti dr. sormayı unutma dedi , çünkü 2 ay içiliyormuş ve biz 3 aya adım attık ,

seninle aynıyız ayşem benimde bugün 9 hafta 4 günlük oldu ama bu yükselebilirmiş çünkü reglime göre 10 hafta 1 günlük olması gerek , bir hafta geriden geliyor senin ki demişti...

ya bişey sorucam ayşem dudaklarım hep yara oldu :50: evde bir ilaç vardı sürdüm gece , şimdide korktum saç boyasını bile yasaklatıyor dr. lar , ne yaptım ben diye... bir zararı olur mu sence

bende şu 5 taneyi bitireyimde oyle baslayayim vitamine.folik asiti eylulden beri iciorum ztn:) 5 taneyede yazik olmasin:)
seninki bence biraz zaman gecince tam gununde olacak cnm. genelde oyle oluyormus cunku. benim tam adetimle.9+0 su anda:)
cnm krem olayi hakkinda hic bilgim yok.netten bi arastirsana kremi. zarari yoktur insallah.
fundammm isler cok galibaaaaa:26:

evettttttt sormadımmmmm fırça atar diye bide :9:
onsuz yapcam bu kez ama dün çok zor oldu of yaaaa
kız sosyal dur hele kesin gibi düşünüyoz :9:
ama olursa hemen sizde klomene başlıyosunuz baaak

ne yemei kızzzz erkennn:9:

evet ne dediyse öle yapcammmm kızzzz çok heyacnlııı
haaa dedimki ne zaman gelceeeem
günün geçince dedi :53: :9::9: sonra ben şaşkın bakınca gü
lerek yada adet olunca :9::9:
belki vazgeçersin yaaa dedi korunursunuz :9:

kuzum biz bekliyoruz senden artık tekiz yada 5 iz bize ne çalışmalarını güzel yap :6::9:

İnşAllah canım yeterki gelsinde bebikler ben ligde son sırada olmaya razıyım..

Kız funda ayağını sürü bak gelelim bizde bu ay..

Bu ay inşAllah sen ilk sırayı çekeceksin.. Ben senin doktora giderim bu gidişle.. Valla herşeyde bi hayır var.. Aylardır doktor beğenmiyodum nereye gitsem diye sen çıkmasan karşıma o hastaneye gitmem yani kısmet işte

benoşum sende kesin git hemen klomen başlasınlar, durup durup turnayı gözünden vuracağız biz :9:

Ayşemm canım bugünde evdeyim daha iyiyim eşim rahatsız :( Benim halsizliğim geçti şükür bugün daha iyiyim :16:

sen nasılsıın ayşemm ,ablam yine bir dr. gitsen dedi çünkü 1 hafta çok kötü oldum bebiş aklıma takılıyor , korkuyorum etkilenmiş midir diye :18: gitsem mi canım yaa kararsızımm

Soysalimm , benayımm , lizimmcann , fatmacım ,sbry , cansu, yeliz :16: geriye dönük çok fazla okuyamadım ama inşallah iyisinizdir kızlar :29:

iyiyim kuzum kendi adıma, fundoştan dolayı az heyecanlıyım, kız sanki ben doktora gitmişim :52:

aaa sana hic boyle laflar yakismiyor sosyalcanimm,o bebis gelecek zamani geldiginde. huzunleriii yollaa,her ay yeni umutlar basliyor.
benim bugun tam 9 haftalik oldu cnm.

benayim iyi dileklerin icin tesekkur ederim,Allah razi olsun cnm.
lizom sende kendine dikkat et. cantanda surekli yiyecek birseyler bulundur. aksamlari yemekten sonra soda iciyorum baya iyi gelior.aklinda bulunsun cnm.
fundammm sende iyiki varsin,aklina kotu seyler getirme. bu ay sansin her sekilde cok yuksek ve ben inaniyorumki o nazli oglusun gelecek artik:)
sedomm hosgeldin, cok sukur iyiymissin sevindim. Allah esinede sifa versin. bebise birsey olacagini sanmiyorum ama icinin rahatlamasi icin git istersen cnm. senin bulantilar ne durumdaa

ilk kez bu ay bu kadar karamsardım ama sizlerin güzel ve iyi kalplerinize dayanamadım ve kötü düşünceleri kovdum :63::16:

Canmm ben sabahtan girmedimm buraya heralde benimki karıştırmış telefonumu sorarim ben ona :1:

seni gördüm altta hemen yazayım dedim ama sizin evde meraklı biri var demek ki:53::9:

ama öyle umutsuzluğa kapılmak yok. sen değil miydn biz umutsuzluğa kapılınca umut veren.

ne iğnesi kullanıyor canım clanex diye bir şey mi, inşallah olacak kuzum inşallah :16:

hemde ne zorrrr çokta sevdim bayanı çk üzüldüm
taşırmıyım e hadi öle olsunnn sonucu çok merak ediyorum çoookkk
bence kök zencefil var olurmu o kız
soğukmu olacak kız kaynatacammı bal sıcak zararlıymış çünkü
kız kafaya çok takıyorum bide bundan korkuyorum ya gene olmazsaaa
yada beşizzz hep böle hiç güzel düşünmemki hep olumsuz ahh ben ahhhhh :47:

lizom yapmaz kız öle şeyyy görmemiştirrrr oda çok rahatsız o hep destek bize sedom inan grmemiştir kızzz
yelizimmmm inşallah gelmezzzz kırmızılar kızzzzz

sedommmmmm uzman olmuşşşşşş grip dalında :9:

şimdi daha da çok merakla beklicem senin sonucunu :16:
ilk defa ilaçsız tedavi canım ne zorduu

canım bal sıcak olmayacak ayşeye yazdım tarifi uygula onu mutlaka

Ben çıkıyorum canlarım biraz uzanayım ,yoruldum...öpüyorum hepinizi :54:

sedommmm öncelikle siyah turp oyup içine bal konuyor o çok iyi boğaz için bak hemen kesiyooo onuda dene bende zencefilliyi yapam

oyyyy yelizimmmmmm çok güldümmmmm :9::9:

evlimutlucummm sağollll sgk karşılamıyor olivettemine ondan vuruldum
5 gün günde 2 tane kullandım canım
aynı yani ama yum. çooook :9:

sedooo ayşemmmm bana dr. hiç folik asit al demediiiiiii :44:
sedom eşimin kuzenide ağzının etrafı hep yara olmuşltu kızzz
ama 3 ay sadece
sonrada süper görünüyordu dinamik hareketliiii
inşallah sizde öle olcaksınız
kışı hiç sevmemmmmm hiçte sevmicemmm :9:

şimdi daha da çok merakla beklicem senin sonucunu :16:
ilk defa ilaçsız tedavi canım ne zorduu