canım Alllah yardımcısı olsun böyle şeyler hemen etkiler benikızlarrr bugün hastanede beklerken bir hasta ile kaynaştıkkkk çok genç duruyordu ama 46 yaşındaymış
bende sanki benim gibi sanıp konuşuyorummm evli yani
meğerse bekar ve kızmış
ayy çok üzüldüm ama çok çekinerek utanarak konuştu
ara kanama oluyormuş hep doktorlar ultrasonda tespit edemiyolarmış ve ilaç fayda etmiyormuş rahim duvarı kalınlaşmış iyice
kanser riski var
karar veremiyormuş ya hasta olursun yada şeyyy demiş doktor karar ver
gidicek işte şeyi
bugün cesaretimi topladım geldim gitsin ne yapayım dedi senelerce korudum önemsedim şimdi bu şekilde olması çok zoruma gidiyor
utanıyorumda ama diyor ağladı
bende ağladım onla
Dilerimm sağlıklıca atlatır , o şey sağlığından da önemli değil zor tabii ,ama iyi olması daha önemli canım yaa
he kızzzzzzz cumarteside dedi bugündeeee
ama gördümmmm bisürü vardı yaaaa cumartesi 5 taneydi
şimdi sağda 5-6 solda 4 gördüm
çok tedirgin oldu doktor bekleyelimmm göze alıyormusun bak ozamanda diceksin ben ne yaptımmm
kızzzzzzz siz bir tanede neler çekiyonuz ben nasıl taşim bakim onlarada kendimede hamilelk süreci çok zorrrrrrr
sedomm bu gece ve yarın çalışma olmalı o kadar kötü hastaysa napacam ben yaaa
ayrı yat canım sende koru kendini
offf sedom kafam çok karışıkkkkk biyandan çok olucak diye düşünüyom
biyandanda ya tutmazsa yneee
5 yumurtası olan biri yazmış çatladığı halde tutmamış
yum. sağlıklı değilmiş onu tespit edemiyomuş doktor
kızzzz kafam darmadumannn
Biride bir bini de
canım evde zencefil yoksa giderken toz tencefil ( baharatlıklarda ) al... bal limon ve zencefili karıştırıp şurup gibi yap ( AYŞEMM Sende yap bunu, Beni bu iksir ayağa kaldırdı desem yeridir ) çok iyi geliyor fundoş
hiç bunları düşünme, kafanda karışmasın, şimdi sen çalışmaya odaklan gerisini Allaha bırak belki 1 belki 2 tutacak inşallah gelsin de minik önemli olan o
Bu arada LİZİM e fena kırıldımm selam vermeden çıkıp gitti, hiç sormuyor da