• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın kızlar..

Dünden beri sinirim tepemde.. Şu koca namzetlerine sinir oluyorum... Yine bi kıskançlık yine bi küsme halleri yemin ederim gıcık oluyorum artık.. Ne yapacağımıda bilmiyorum.. otobüste eşimin yanında bi gençten erkek duruyodu vay efendim niye ona bakmışım bu... Yani bakmadımda ben oturuyodum eşime bişi söylemek için kafamı kaldırdım gözüm kaydı normal bi hal olarak... Açtı ağzını yumdu gözünü.. Çocuk Hafiften yakışıklıda biri olunca kriz 5 katına çıktı..

Ah canım benim bi tane de ben de var.. Şükür evlendikten sonra biraz daha normalleşti ondan önce varya sanki evimde bi demir parmaklık eksikti.. Çok yıpratıyor bizi bu durumlar anlamak istemiyorlar..

Günaydın canım geçmiş olsun.. Ağrısı pis oluyo ama çabuk geçiyo..

Ben anlattım ya onun dışında iyiyim ama şükür

Sağol canım benim sen de sıkma canını inşallah düzelir.. Seni sevdiğinden yapıyor tabi ki ama işte bu sevgi bazen bizi bunaltıyor..

Gunaydin kizlar firsatini buldum girdm yine :1:
Pericim gecmis olsun cnm
Benaycım bu erkekler yokmu sanki bizi uzmek icin varlar ee dogal bisi gozunun kaymasi ne niyetle baktigini dusunmuski
Digr kizlar nerde fundos sosyal yeliz
Aysecim nasil acaba :16:
Ezo cnm gorusemiyoruz
Fatma cnm kendini bu kadar yorma miniginde yorulacak :16:

Canım çok sağol...

Günaydın kızlar..

Dünden beri sinirim tepemde.. Şu koca namzetlerine sinir oluyorum... Yine bi kıskançlık yine bi küsme halleri yemin ederim gıcık oluyorum artık.. Ne yapacağımıda bilmiyorum.. otobüste eşimin yanında bi gençten erkek duruyodu vay efendim niye ona bakmışım bu... Yani bakmadımda ben oturuyodum eşime bişi söylemek için kafamı kaldırdım gözüm kaydı normal bi hal olarak... Açtı ağzını yumdu gözünü.. Çocuk Hafiften yakışıklıda biri olunca kriz 5 katına çıktı..

Günaydın canlarımmmmm,

benayımmmm :53: ne kadar gıcıklar yaaa benimkindede o takıntı varrrrr niye baktın olayı çok dikkatli bakıyomuşum gözüne gözüne sözde
artık varyaa paranoya oldum içimden geçiriyorum hep acaba dicekmi baktın gene biriyle gözgöze gelmeye korkuyorum.
ayyy napacaz bunlarla yaaa

bende dün ağla ağla sıyırdımmmm
eşimin anneannesi ağrısı varmış epeyce yaşlı
iğneye götürdü sonra ağrım var demiş tutmuşlar
ya anlamıyorum karşı sitesinde de torunu oturuyo kendi arabası altında hemde jeep işi çok rahat benimki sabahın köründe kalkıyoo
bizim arabamız yok şirket arabası yani bizim değilki her dakka bizi arayıp istiyolar ne istiyolarsa
birde biz daha uzağız 5-6 km var
bekar teyzesi bakıyor anneannemize hemen eşimi arar
gel götür
neyse koştu bu gelmek bilmeddi saat 9 oldu ben tabi stres oldum yum. çatladı diye
aradım bekliyoruz diyo korktumda kadına bişey olacak diye bişeyde diyemiyorum

saat 12 de geldi bende onu beklerken ağlaa ağlaaaa helak oldum

geldi atıştık biraz dedim kuzenini söleyip o dibinde oturuyo ona niye sölemiyolar hep bize
döndü yatttıııııı :53: bende döndüm ama içim içimi yiyo
oda rahat etmedi sonra sarıldı neyseki o iş tamam :1:
birde yaşlılar bebek gibi hep ilgi bekliyor 3 gün ara ver küsüyor hemen ihmal etmemeye çalışıyorum ama herzamanada müsait olamıyorum
bi gidince 11 den önce çıkamıyoruz tutuyor

karnım çok ağrıyo bu arada taş gibi

Son düzenleme:
Hosgldn cnm teldn göremiyorum kimn oldugunu :1:
Bnde biraz çıkarım :34: kiz boyle olunca kizmayin ha :1:
Opuyorum hepinizi

Günaydın canlarımmmmm,

benayımmmm :53: ne kadar gıcıklar yaaa benimkindede o takıntı varrrrr niye baktın olayı çok dikkatli bakıyomuşum gözüne gözüne sözde
artık varyaa paranoya oldum içimden geçiriyorum hep acaba dicekmi baktın gene biriyle gözgöze gelmeye korkuyorum.
ayyy napacaz bunlarla yaaa

bende dün ağla ağla sıyırdımmmm
eşimin anneannesi ağrısı varmış epeyce yaşlı
iğneye götürdü sonra ağrım var demiş tutmuşlar
ya anlamıyorum karşı sitesinde de torunu oturuyo kendi arabası altında hemde jeep işi çok rahat benimki sabahın köründe kalkıyoo
bizim arabamız yok şirket arabası yani bizim değilki her dakka bizi arayıp istiyolar ne istiyolarsa
birde biz daha uzağız 5-6 km var
bekar teyzesi bakıyor anneannemize hemen eşimi arar
gel götür
neyse koştu bu gelmek bilmeddi saat 9 oldu ben tabi stres oldum yum. çatladı diye
aradım bekliyoruz diyo korktumda kadına bişey olacak diye bişeyde diyemiyorum

saat 12 de geldi bende onu beklerken ağlaa ağlaaaa helak oldum

geldi atıştık biraz dedim kuzenini söleyip o dibinde oturuyo ona niye sölemiyolar hep bize
döndü yatttıııııı :53: bende döndüm ama içim içimi yiyo
oda rahat etmedi sonra sarıldı neyseki o iş tamam :1:
birde yaşlılar bebek gibi hep ilgi bekliyor 3 gün ara ver küsüyor hemen ihmal etmemeye çalışıyorum ama herzamanada müsait olamıyorum
bi gidince 11 den önce çıkamıyoruz tutuyor

karnım çok ağrıyo bu arada taş gibi

fundoşş fundoşş yine kopardın beni sabah sabah, o iş olmuş ya tamam artık :9:

adet bitene kadar iç beni dinle :34:

böyle durumlarda ne polisi ara ne de çık boşver, bi tek sen mi duyuyorsun sanki sesleri, kulağını kapatacaksın böyle şeylere adam psikopat olmasa karısını dövmez :47:
günaydın canım

ya nasıl bi şey bu kıskançlık şu hani bekarken ayy beni çok kıskansın ay benim kafamı yerden kaldırmasın diyen kızlara öyle bi sinir oluyorum ki bak işte bizlere böyle böyle hayat zehir oluyor :47:

Fatma kendini çok yorma
peri dün nazar mı değdirdik kız sana :53: geçmiş olsun canım :34:

Ah canım benim bi tane de ben de var.. Şükür evlendikten sonra biraz daha normalleşti ondan önce varya sanki evimde bi demir parmaklık eksikti.. Çok yıpratıyor bizi bu durumlar anlamak istemiyorlar..

Sağol canım benim sen de sıkma canını inşallah düzelir.. Seni sevdiğinden yapıyor tabi ki ama işte bu sevgi bazen bizi bunaltıyor.

Canım çok sağol...

Tşk ettim kızlar desteğiniz için ve tek olmadığım için.. Valla sosyal hiç öle demiyordum nişanlı ikende vardıda bu kadar değildi ben azalır evlenince diye düşünürken daha beter oldu.. Şimdi millete akıl veriyorum sakın ha diye :9:

Pericim srn şanlısın azalmış ya ben ne yapayım :((

Fundacım senin yazı uzun diye almadım gene :9:
Canım bizde az değiliz vara yoğa strese giriyoruz bak ağladığınla kaldın ama şükür olmuş da kurtuldun hadi gazan mübarek olsun.. Gelsin bebişler ve bu arada benim sana tahminim ikiz olacağı yönünde.. İnşAllah hadi..

Bu arada senin gibiyim bende yokda biri geliyo olsa bakamıyorum bile tatsızlık çıkmasın diye ama çok rahatsızım bu durumdan :(((((

adet bitene kadar iç beni dinle :34:

böyle durumlarda ne polisi ara ne de çık boşver, bi tek sen mi duyuyorsun sanki sesleri, kulağını kapatacaksın böyle şeylere adam psikopat olmasa karısını dövmez :47:
günaydın canım

ya nasıl bi şey bu kıskançlık şu hani bekarken ayy beni çok kıskansın ay benim kafamı yerden kaldırmasın diyen kızlara öyle bi sinir oluyorum ki bak işte bizlere böyle böyle hayat zehir oluyor :47:

Fatma kendini çok yorma
peri dün nazar mı değdirdik kız sana :53: geçmiş olsun canım :34:

Sağol canım benim sen de sıkma canını inşallah düzelir.. Seni sevdiğinden yapıyor tabi ki ama işte bu sevgi bazen bizi bunaltıyor.

Canım çok sağol...

Tşk ettim kızlar desteğiniz için ve tek olmadığım için.. Valla sosyal hiç öle demiyordum nişanlı ikende vardıda bu kadar değildi ben azalır evlenince diye düşünürken daha beter oldu.. Şimdi millete akıl veriyorum sakın ha diye :9:

Canım bizde az değiliz vara yoğa strese giriyoruz bak ağladığınla kaldın ama şükür olmuş da kurtuldun hadi gazan mübarek olsun.. Gelsin bebişler ve bu arada benim sana tahminim ikiz olacağı yönünde.. İnşAllah hadi..

Bu arada senin gibiyim bende yokda biri geliyo olsa bakamıyorum bile tatsızlık çıkmasın diye ama çok rahatsızım bu durumdan :(((((

benayım sana bir sürü bir şey yazdım ama silindi ya sitede sorun var yada bizim nette :47:

özetle üzülme canım bunlarla yaşamayı öğreneceğiz , çünkü bizdede var aynısından :25:

fundoşş fundoşş yine kopardın beni sabah sabah, o iş olmuş ya tamam artık :9:

:9::9: ağlama gerginlik üstüne yumoş kalmamıştır diye düşünüyom ama ben yinede umudumu yitirmicem
bu arada sosyalim yastık koydum altıma ama sabah gene aktııı gitti
birde kociş dediki zorlandım bayağı :17: kasıyosun yani şey gitmemiş ileriye bence ulaşmamıştır diyo ona takıldım :5:

benaycım keşke şu takmama olayını becerebilsek bebiş olayı zaten yıpratıyo bide bizim uyuzların derdi

karnım çooook ağrıyooo kabız olmuşum gibi taş gibi karnımmm :43:

:9::9: ağlama gerginlik üstüne yumoş kalmamıştır diye düşünüyom ama ben yinede umudumu yitirmicem
birde kociş dediki zorlandım bayağı :17: kasıyosun yani şey gitmemiş ileriye bence ulaşmamıştır diyo ona takıldım :5:

benaycım keşke şu takmama olayını becerebilsek bebiş olayı zaten yıpratıyo bide bizim uyuzların derdi

Canım giden gitmiştir üzülme sen.. Ulaşan olur mutlaka.. Ben de de öyle oluyor ne kadar yatsam da sabah kalktığımda akıyordu biraz mutlaka..
İçebiliyorsan zeytinyağı iç yemek kaşığı felan canım.. Ve sabahları ılık su iç limonla beraber belki iyi gelir.. Ben kürtajdan sonra 1 hafta ölüyordum çok illet bişi...

yine maşallahınız var kimsecikler yokkkk

lizom ayşemmm nerdesinizzz :25:

canımın içi çok normal akması sen ona takılma, spermler yolu biliyor canım onlar ulaşmışlardır yerine, şimdi güzel şeyler düşünüyoruz, hiç kötü şeyler aklımıza getirmiyoruz :16:bugün 1. günün eğer adet olmazsan ki inşallah olmayacaksın 21 ocak senin test günün olacak , daha önce kesinlikle yapmak yok :20:çünkü çift çizgiyi görme ihtimalin çok yüksek iğneden dolayı :34:

canım şimdi aklıma geldi akşamları ananas yiyorsun bebeğin tutunmasına çok yardımcı oluyor, lütfen ihmal etme bunu kesin kes yee, çok faydalı gerçekten :52::52::52:

bende yemeye başlayacağım bu akşam adete kadar inşallah adet olmam tabiiii bebeğim gelirrrrrr

Son düzenleme:
canım şimdi aklıma geldi akşamları ananas yiyorsun bebeğin tutunmasına çok yardımcı oluyor, lütfen ihmal etme bunu kesin kes yee, çok faydalı gerçekten :52::52::52:
bende yemeye başlayacağım bu akşam adete kadar inşallah adet olmam tabiiii bebeğim gelirrrrrr

Canım giden gitmiştir üzülme sen.. Ulaşan olur mutlaka.. Ben de de öyle oluyor ne kadar yatsam da sabah kalktığımda akıyordu biraz mutlaka..
İçebiliyorsan zeytinyağı iç yemek kaşığı felan canım.. Ve sabahları ılık su iç limonla beraber belki iyi gelir.. Ben kürtajdan sonra 1 hafta ölüyordum çok illet bişi...

inşallah sağol canımmmm
z.yağımııı içeyim kız faydası olursaa
offf heyecanlıyım oldumu olmadımııı:18:

Back
X