- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
ben burdayımfundoş birazdan gelir yeliz uyuyordur
![]()
Hosgldn cnm teldn göremiyorum kimn oldugunu
Bnde biraz çıkarım
Opuyorum hepinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
Hosgldn cnm teldn göremiyorum kimn oldugunu![]()
Bnde biraz çıkarımkiz boyle olunca kizmayin ha
Opuyorum hepinizi
Günaydın kızlar..
Dünden beri sinirim tepemde.. Şu koca namzetlerine sinir oluyorum... Yine bi kıskançlık yine bi küsme halleri yemin ederim gıcık oluyorum artık.. Ne yapacağımıda bilmiyorum.. otobüste eşimin yanında bi gençten erkek duruyodu vay efendim niye ona bakmışım bu... Yani bakmadımda ben oturuyodum eşime bişi söylemek için kafamı kaldırdım gözüm kaydı normal bi hal olarak... Açtı ağzını yumdu gözünü.. Çocuk Hafiften yakışıklıda biri olunca kriz 5 katına çıktı..
Günaydın canım geçmiş olsun.. Ağrısı pis oluyo ama çabuk geçiyo..
Ben anlattım ya onun dışında iyiyim ama şükür
Gunaydin kizlar firsatini buldum girdm yine
Pericim gecmis olsun cnm
Benaycım bu erkekler yokmu sanki bizi uzmek icin varlar ee dogal bisi gozunun kaymasi ne niyetle baktigini dusunmuski
Digr kizlar nerde fundos sosyal yeliz
Aysecim nasil acaba
Ezo cnm gorusemiyoruz
Fatma cnm kendini bu kadar yorma miniginde yorulacak![]()
Günaydın kızlar..
Dünden beri sinirim tepemde.. Şu koca namzetlerine sinir oluyorum... Yine bi kıskançlık yine bi küsme halleri yemin ederim gıcık oluyorum artık.. Ne yapacağımıda bilmiyorum.. otobüste eşimin yanında bi gençten erkek duruyodu vay efendim niye ona bakmışım bu... Yani bakmadımda ben oturuyodum eşime bişi söylemek için kafamı kaldırdım gözüm kaydı normal bi hal olarak... Açtı ağzını yumdu gözünü.. Çocuk Hafiften yakışıklıda biri olunca kriz 5 katına çıktı..
Hosgldn cnm teldn göremiyorum kimn oldugunu![]()
Bnde biraz çıkarımkiz boyle olunca kizmayin ha
Opuyorum hepinizi
Günaydın canlarımmmmm,
benayımmmmne kadar gıcıklar yaaa benimkindede o takıntı varrrrr niye baktın olayı çok dikkatli bakıyomuşum gözüne gözüne sözde
artık varyaa paranoya oldum içimden geçiriyorum hep acaba dicekmi baktın gene biriyle gözgöze gelmeye korkuyorum.
ayyy napacaz bunlarla yaaa
bende dün ağla ağla sıyırdımmmm
eşimin anneannesi ağrısı varmış epeyce yaşlı
iğneye götürdü sonra ağrım var demiş tutmuşlar
ya anlamıyorum karşı sitesinde de torunu oturuyo kendi arabası altında hemde jeep işi çok rahat benimki sabahın köründe kalkıyoo
bizim arabamız yok şirket arabası yani bizim değilki her dakka bizi arayıp istiyolar ne istiyolarsa
birde biz daha uzağız 5-6 km var
bekar teyzesi bakıyor anneannemize hemen eşimi arar
gel götür
neyse koştu bu gelmek bilmeddi saat 9 oldu ben tabi stres oldum yum. çatladı diye
aradım bekliyoruz diyo korktumda kadına bişey olacak diye bişeyde diyemiyorum
saat 12 de geldi bende onu beklerken ağlaa ağlaaaa helak oldum
geldi atıştık biraz dedim kuzenini söleyip o dibinde oturuyo ona niye sölemiyolar hep bize
döndü yatttııııııbende döndüm ama içim içimi yiyo
oda rahat etmedi sonra sarıldı neyseki o iş tamam
birde yaşlılar bebek gibi hep ilgi bekliyor 3 gün ara ver küsüyor hemen ihmal etmemeye çalışıyorum ama herzamanada müsait olamıyorum
bi gidince 11 den önce çıkamıyoruz tutuyor
karnım çok ağrıyo bu arada taş gibi
adet bitene kadar iç beni dinle
böyle durumlarda ne polisi ara ne de çık boşver, bi tek sen mi duyuyorsun sanki sesleri, kulağını kapatacaksın böyle şeylere adam psikopat olmasa karısını dövmez
günaydın canım
ya nasıl bi şey bu kıskançlık şu hani bekarken ayy beni çok kıskansın ay benim kafamı yerden kaldırmasın diyen kızlara öyle bi sinir oluyorum ki bak işte bizlere böyle böyle hayat zehir oluyor
Fatma kendini çok yorma
peri dün nazar mı değdirdik kız sanageçmiş olsun canım
![]()
Ah canım benim bi tane de ben de var.. Şükür evlendikten sonra biraz daha normalleşti ondan önce varya sanki evimde bi demir parmaklık eksikti.. Çok yıpratıyor bizi bu durumlar anlamak istemiyorlar..
Sağol canım benim sen de sıkma canını inşallah düzelir.. Seni sevdiğinden yapıyor tabi ki ama işte bu sevgi bazen bizi bunaltıyor.
Canım çok sağol...
adet bitene kadar iç beni dinle
böyle durumlarda ne polisi ara ne de çık boşver, bi tek sen mi duyuyorsun sanki sesleri, kulağını kapatacaksın böyle şeylere adam psikopat olmasa karısını dövmez
günaydın canım
ya nasıl bi şey bu kıskançlık şu hani bekarken ayy beni çok kıskansın ay benim kafamı yerden kaldırmasın diyen kızlara öyle bi sinir oluyorum ki bak işte bizlere böyle böyle hayat zehir oluyor
Fatma kendini çok yorma
peri dün nazar mı değdirdik kız sanageçmiş olsun canım
![]()
Ah canım benim bi tane de ben de var.. Şükür evlendikten sonra biraz daha normalleşti ondan önce varya sanki evimde bi demir parmaklık eksikti.. Çok yıpratıyor bizi bu durumlar anlamak istemiyorlar..
Sağol canım benim sen de sıkma canını inşallah düzelir.. Seni sevdiğinden yapıyor tabi ki ama işte bu sevgi bazen bizi bunaltıyor.
Canım çok sağol...
fundoşş fundoşş yine kopardın beni sabah sabah, o iş olmuş ya tamam artık![]()
Tşk ettim kızlar desteğiniz için ve tek olmadığım için.. Valla sosyal hiç öle demiyordum nişanlı ikende vardıda bu kadar değildi ben azalır evlenince diye düşünürken daha beter oldu.. Şimdi millete akıl veriyorum sakın ha diye![]()
Pericim srn şanlısın azalmış ya ben ne yapayım(
Fundacım senin yazı uzun diye almadım gene![]()
Canım bizde az değiliz vara yoğa strese giriyoruz bak ağladığınla kaldın ama şükür olmuş da kurtuldun hadi gazan mübarek olsun.. Gelsin bebişler ve bu arada benim sana tahminim ikiz olacağı yönünde.. İnşAllah hadi..
Bu arada senin gibiyim bende yokda biri geliyo olsa bakamıyorum bile tatsızlık çıkmasın diye ama çok rahatsızım bu durumdan((((
ağlama gerginlik üstüne yumoş kalmamıştır diye düşünüyom ama ben yinede umudumu yitirmicem
bu arada sosyalim yastık koydum altıma ama sabah gene aktııı gitti
birde kociş dediki zorlandım bayağıkasıyosun yani şey gitmemiş ileriye bence ulaşmamıştır diyo ona takıldım
benaycım keşke şu takmama olayını becerebilsek bebiş olayı zaten yıpratıyo bide bizim uyuzların derdi
karnım çooook ağrıyooo kabız olmuşum gibi taş gibi karnımmm![]()
ağlama gerginlik üstüne yumoş kalmamıştır diye düşünüyom ama ben yinede umudumu yitirmicem
bu arada sosyalim yastık koydum altıma ama sabah gene aktııı gitti
birde kociş dediki zorlandım bayağıkasıyosun yani şey gitmemiş ileriye bence ulaşmamıştır diyo ona takıldım
benaycım keşke şu takmama olayını becerebilsek bebiş olayı zaten yıpratıyo bide bizim uyuzların derdi
karnım çooook ağrıyooo kabız olmuşum gibi taş gibi karnımmm![]()
Canım giden gitmiştir üzülme sen.. Ulaşan olur mutlaka.. Ben de de öyle oluyor ne kadar yatsam da sabah kalktığımda akıyordu biraz mutlaka..
İçebiliyorsan zeytinyağı iç yemek kaşığı felan canım.. Ve sabahları ılık su iç limonla beraber belki iyi gelir.. Ben kürtajdan sonra 1 hafta ölüyordum çok illet bişi...