Ağlayakta gözden mi olak???

1 dilimmiii ben soyup hepsini yemeyi düşünüyordummmmm
zira burda kalmaz yarına yoksa

ayşemi gördüm sankiiiiiiiiiiiii

merhaba canlarim.bugun biraz daha toparladim cok sukur. dun gunduz yedigim birsey beni mahvetti.butun gece uyutmadi bulanti.birdaha asla oyle seyler yemicem. bu saatten sonra beni sadece haslanmis patates paklar ztn:) sizler nasilsiniz?

fundosum sana cok kizacam artik ama,yazdiklarini okudumda bir rahat duramamissin yine:) biraz bosalt kafanii. olacagi varsa her sekilde olur,akintiya falan bakmaz cnm. hem her ay akintin geliyodu fazla fazla,sonuc yine ayniydi.degisiklik olmasi iyidir.birak akisina biraz. su anda belirtin olmaz zaten. en az 10 gun gecmeli. sen duani et gerisini Allah'a birak fundam.

sedoo,yelo,sosyoo sizlerde iyisinizdir inss

iyi olmana sevindim cnm , dikkat et kendine

kız günde 1 dilim ne yaptın hacı sen yaa, duyanda ananas bahçesi var sanacak

kızzz nasıl lezzetliydi varyaaa sulu suluuuu :125:
yarısını yedim kızz yarısı duruyo

ayşemmmmm neeee kız valla alın beni şöle evire çevire bigüzel dövünnnnnnn hakediyom
eşimde diyo elimde kalacan yeter

kız ne tatlısın sen cadı yaaaa şu yorumlara baklkk

iyi olmana çok sevindim balımmmm

sedomm dikkat etsemde iyi kotu ilerliyoruzz iste ama dun artikk Allahim sana geliyorum dedim icimden. hic bu kadar kotu olmamistim
sen istesin dimi cnm?
birde doktora gidecektin,gittin mi cnm?

Aysemm insallah en kisa zamanda gecerr bu bulantilarr Allah kolaylik versin yavrumm

Aysemm insallah en kisa zamanda gecerr bu bulantilarr Allah kolaylik versin yavrumm

evet kocanin elinde kalabilirsin:) o yuzden birazcik daha sabir:) zaman nasil hizli geciyor zaten.
bende cok severimm yaa:)
yelizimm Allah razi olsun.sende doktora gidicektin naptin gittin mi?

sedomm dikkat etsemde iyi kotu ilerliyoruzz iste ama dun artikk Allahim sana geliyorum dedim icimden. hic bu kadar kotu olmamistim
sen istesin dimi cnm?

ayyyy ayşem yeme öle zarar verecek şeyler yaaa
ne zaman bitecek bu bulantı yaaa

sen istesin dimi cnm?

Allah yardımcın olsun ayşemm, halinden çok iyi anlıyorum ben bazen ağlıyorum , kabızım ama ishal olacakmışım gibi karın ağrısından duramıyorum , midem bulanıyor yanı sıra açlıktan midem kazınıyor şişlikten gezinip duruyorum ara ara oluyor ama beni kırıp geçiriyor...gerçekten zormuş

işyerindeyim canım dün iş başı yaptımm hele burada hiç çekilmiyor, dr. a gitmekten vazgeçtim cnm, 2 hafta sonra yine gidicem zaten

ayyyy ayşem yeme öle zarar verecek şeyler yaaa
ne zaman bitecek bu bulantı yaaa

13. hafta diyolar cnm. 13. haftada beta hcg hormonunun yukselmesi duruyormus. 13. haftayi dort gozle bekliorum.
zaten birdaha disardan asla birsey yemicem

sedom bu arada sen beni ruyanda mi gordun.oglum mu olmustu:) bende hep erkek goruyorum.benim oglum olacak galiba:)

kızlar yazamıyorum yoğunum biraz, ayşem ben çok iyiyim sizlerde çok iyi olun inşallah

o saydiklarinin hepsini yasiyorum bende bak gun kurusu kayisi al.gun boyu yaninda olsun arada at agzina. hatta bu sefer esim peyman markasininkini almis.cok guzel tavsiye ederim. bagirsaklarim bu ara cok uslu o yuzden:)
herkese tavsiye ediorum peyman gun kurusu kayisi. kabizlik falan kesin cozum. ki ben cok kabiz olurdum.simdi masallahim var.
valaa asil senin Allah yardimcin olsun cnm.neyse bir an evvel mart gelir insallah.sende rahatliga kavusursun.
bende doktora ayin 15 inde haftaya carsamba gidecem. ikili testin gununu soyler onda heralde.bu arada cogu kisinin ikili testte cinsiyeti belli oluomus.bakalim bizimki gosterecek mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…