• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

diğer ovulasyon testlerini kullansam mı kızlar 15 tane felan var daha geç başlayım demi? resglim geç geliyor çünkü

diğer ovulasyon testlerini kullansam mı kızlar 15 tane felan var daha geç başlayım demi? resglim geç geliyor çünkü

bilmiyorumki ama drun istemesi lazım değilmi gideceğim dr zaten inferlite dr u

Ovu testlerini bilmiyorum canim ya ben hic yakalayamadim koyu cizgiyi ama gec yumurtluyorum zaten ben
Sen simdi doktora gideceksin her seyi anlatacaksin o sana ne yapman gerktigini soyler kuzum

Bence catlayan catlamistir, diger baslikta bi arkadas var catlama ignesinden 36 saat sonra calisma oluyor sadece 1 kez simdi iklzlerine hamile:30:

acıyacandan kimisi beni çok korkutuyor:52:

hmm iğnemi kullanıyosun kendinmi vuruyosn?

Bende öle düşünüyorum sosyalim ayyy inş. Belirtilerini sorsara kızzz samimiysennn

Ezom acilde vurdular bir defa

Sen rahim filmindenmi korkuyosun bende yaa bu defa olmazsa bende çekilcem dr dedi

Bende öle düşünüyorum sosyalim ayyy inş. Belirtilerini sorsara kızzz samimiysennn

Sen rahim filmindenmi korkuyosun bende yaa bu defa olmazsa bende çekilcem dr dedi

ben dr a gitmek istemiyorum artık sinir oldum eşime cnm:19: gidersem o diyecektir artık bende korkuyorum ama doğumu nasıl yapıcaz bilmiyorum:9:

Hatirladigim kadariyla cok bi belirtisi yoktu canim bugun senin 5. Gun degil mi sali vurulmustun igneyi saliyi saymayacaksin pazara kadar 5 oluyor cumartesi test yapabilirsin canim:16:

Hatirladigim kadariyla cok bi belirtisi yoktu canim bugun senin 5. Gun degil mi sali vurulmustun igneyi saliyi saymayacaksin pazara kadar 5 oluyor cumartesi test yapabilirsin canim:16:

Ezommm vakit kaybı oluyooo ona göre erteleme hiçbişeyi
ayrıca eşine kızdım bende bende sorun dedim halde gidicem deye tutturdu
Belli olmazki hem

Ptesi sabah vuruldum iğne canım

Ezommm vakit kaybı oluyooo ona göre erteleme hiçbişeyi
ayrıca eşine kızdım bende bende sorun dedim halde gidicem deye tutturdu
Belli olmazki hem

Ptesi sabah vuruldum iğne canım

vakit kaybı farkındayım cnmda sinir ediyo ben bilmem gidicem hastanede pahalı bi hastane defalarca çağırmak için pek bişey demiyo dr 1 ay sonra gel deyip salıveriyo:19: milletteki bu aç gözlülüğü anlamıyorumm:47:

Son düzenleme:
Gebelik kızzz ovü kullanmıyom ben iğneyle çatlaması sağlandı ya yum. Haftaya bugün bat

Sosyallll ben dün sızdım yaaa kociş bi film izlemiş şimdi müziklerini açtı müthişşşş
about time yazsana
birlikte yine izlicez ama müziğide çok güzel deli dans ettiriyo zorla:1:

Ev göçmüşşş hiç yapasım yok
kahvaltıyı bile toplamadım:37:

Begenmezsen degistirirsin ezo , gebelik testi yapacak kiz sen bayagi ayri kalmissin bizden:29:

Gebelik kızzz ovü kullanmıyom ben iğneyle çatlaması sağlandı ya yum. Haftaya bugün bat

Sosyallll ben dün sızdım yaaa kociş bi film izlemiş şimdi müziklerini açtı müthişşşş
about time yazsana

kızzlar ben bayadır giremiyorum yaa ne oldu bitti haberim yok bi ozayı tesadüfen gördüm onunda regli benim gibi gecikiyodu hep hamişmiş sonunda inş fundoş sende hamişsindirr:52::16:

Gebelik kızzz ovalisverisciğneyle çatlaması sağlandı ya yum. Haftaya bugün bat

about time yazsana

Ben dun topladim evi canim banyoya girip alisveris yapmamiz lazim ama benim ki cikacakmis alisveris aksama kaldi, neset ertas dinliyorum kuzu bende hata benim gunah benim suc benim off offff simdi acarim senin dediginide kuzumm:51:

Back
X