Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ezo toplamda 2 dklik bi operasyon yinede sen bilirsin![]()
diğer ovulasyon testlerini kullansam mı kızlar 15 tane felan var daha geç başlayım demi? resglim geç geliyor çünkü
bilmiyorumki ama drun istemesi lazım değilmi gideceğim dr zaten inferlite dr u
Bence catlayan catlamistir, diger baslikta bi arkadas var catlama ignesinden 36 saat sonra calisma oluyor sadece 1 kez simdi iklzlerine hamile![]()
acıyacandan kimisi beni çok korkutuyor
hmm iğnemi kullanıyosun kendinmi vuruyosn?
Bende öle düşünüyorum sosyalim ayyy inş. Belirtilerini sorsara kızzz samimiysennn
Ezom acilde vurdular bir defa
Sen rahim filmindenmi korkuyosun bende yaa bu defa olmazsa bende çekilcem dr dedi
Hatirladigim kadariyla cok bi belirtisi yoktu canim bugun senin 5. Gun degil mi sali vurulmustun igneyi saliyi saymayacaksin pazara kadar 5 oluyor cumartesi test yapabilirsin canimBende öle düşünüyorum sosyalim ayyy inş. Belirtilerini sorsara kızzz samimiysennn
Ezom acilde vurdular bir defa
Sen rahim filmindenmi korkuyosun bende yaa bu defa olmazsa bende çekilcem dr dedi
Hatirladigim kadariyla cok bi belirtisi yoktu canim bugun senin 5. Gun degil mi sali vurulmustun igneyi saliyi saymayacaksin pazara kadar 5 oluyor cumartesi test yapabilirsin canim![]()
Ezommm vakit kaybı oluyooo ona göre erteleme hiçbişeyi
ayrıca eşine kızdım bende bende sorun dedim halde gidicem deye tutturdu
Belli olmazki hem
Ptesi sabah vuruldum iğne canım
O zaman cuma yapiyorsun testiEzommm vakit kaybı oluyooo ona göre erteleme hiçbişeyi
ayrıca eşine kızdım bende bende sorun dedim halde gidicem deye tutturdu
Belli olmazki hem
Ptesi sabah vuruldum iğne canım
Doktorunu degistir canim sendevakit kaybı farkındayım cnmda sinir ediyo ben bilmem gidicem hastanede pahalı bi hastane defalarca çağırmak için pek bişey demiyo dr 1 ay sonra gel deyip salıveriyomilletteki bu aç gözlülüğü anlamıyorumm
![]()
O zaman cuma yapiyorsun testi![]()
Doktorunu degistir canim sende
Tamammmmm:18:
o ark adı neydi kız bakim helee yazdıklarınaa![]()
Yxliz canim ates olcmede
Begenmezsen degistirirsin ezo , gebelik testi yapacak kiz sen bayagi ayri kalmissin bizden![]()
Begenmezsen degistirirsin ezo , gebelik testi yapacak kiz sen bayagi ayri kalmissin bizden![]()
Gebelik kızzz ovü kullanmıyom ben iğneyle çatlaması sağlandı ya yum. Haftaya bugün bat
Sosyallll ben dün sızdım yaaa kociş bi film izlemiş şimdi müziklerini açtı müthişşşş
about time yazsana
birlikte yine izlicez ama müziğide çok güzel deli dans ettiriyo zorla
Ev göçmüşşş hiç yapasım yok
kahvaltıyı bile toplamadım![]()
Gebelik kızzz ovalisverisciğneyle çatlaması sağlandı ya yum. Haftaya bugün bat
Sosyallll ben dün sızdım yaaa kociş bi film izlemiş şimdi müziklerini açtı müthişşşş
about time yazsana
birlikte yine izlicez ama müziğide çok güzel deli dans ettiriyo zorla
Ev göçmüşşş hiç yapasım yok
kahvaltıyı bile toplamadım![]()
kızzlar ben bayadır giremiyorum yaa ne oldu bitti haberim yok bi ozayı tesadüfen gördüm onunda regli benim gibi gecikiyodu hep hamişmiş sonunda inş fundoş sende hamişsindirr![]()
Darisi basina ezoo![]()