• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

O ne kızzzzz :9::9::9:

amaaan bende uyuz oliyom hele kızartma yapınca tüm mutfağı ssilesim geliyoo

Ayşemmm göğüs hassasiyeti yok hiçççç:26: okuyorum o en belirgin belirtiiii:44:

annem aradı varmı bişey son durum ne
kızdım kapadımmm sonrada pişman oluyorummm ama sinir oldum napim attımmm fırçayı: :105::59::58::95:

Ayy hele kizartmaaaa ben butun mutfagi yikayip cikiyorum bastan asagi anamm agliyoo
Kiğiiizzz annelere kizilmazzzz baskalari sorsa ben de cinnet geciriyorum amaa annee yazik kizz o senden baska bisey dusunmez kii
Belirtilere takilmaaaaaaaaaa benim kardesimdee hiic belirti olmadi en yakin arkadasim daa klomenle hamile kalmistii onda da hic belirti olmamisti cok umutsuzdu ama hamileymis yanii sen teksin fundoşum ayri bi insansin anlatabiliyomuyumm sen hamile kaldiktan sonra da diceksin ki bende şu oldu bu olmadi bu iş kişiden kişiye degisiyooo kimseyi baz alma alacaksan anani al ama o da muhtemelen benimki gibi gunun gecmeden belirti mi olurmuşş bende 2 aylikken basladi belirtiler diyebilir :9:

Hoş geldi herkes..

Bende can sıkıntısından çin takvimine baktım sanki bebiş varmış gibi :)) bu insanlar böle şeylere hiç mi üşenmiyo anam..

Ozaycım bende daha fol yok daha yumda yok :1:
Gezinirken denk geldim bakayım dedim

Sosyal bu ay olursa kız diğer aylar erkek :1:

Benaycim ben hala senin doktora biran once gidip yum takibi yaptirman fikrindeyim sorun olarak da 40 gunde bir adet goruyor olmani diret bence gerekirse doktor degistir
Gerci bakarsin gerek kalmaz kiğiiizzz ama bu ay mutlaka yum takibi istee eger kirmizi gelirse

Benaycim ben hala senin doktora biran once gidip yum takibi yaptirman fikrindeyim sorun olarak da 40 gunde bir adet goruyor olmani diret bence gerekirse doktor degistir
Gerci bakarsin gerek kalmaz kiğiiizzz ama bu ay mutlaka yum takibi istee eger kirmizi gelirse

Haklısın canım dedim ya grçen ay kesin gidecektim güya tegl olunca kaldı..
Canım bide doktorum yok benim araştırıyorum..
Şı anda 3 yer var aklımda. Hiç olmadı zaten fundanın doktoruna gideceğim bakalım.. Normalde ben yum hesabını yanlış yapıyormuşum bu ay 40 güne göre yapıcam olmazsa zaten 6 aya girmiş olacağımız için mecbur gidecem

Back
X