• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

sendeki sorun neydi bende hiç bi sorun yokmuş ama olmadı:19: kısmet tabi de sadece yumurtalar yavaşmış o da çok büyük engel degil dedi doktorum

bende sorun yoktu canım, bebek düşünmedik eylül ayında çalışmalara başladık kasımda geldi bıdık , vakti olmasaydı belki bende çok bekleyecektim , her şeyin hayırlısı olsun :16: demek ki zamanı gelmedii annesi yoksa hemen gelir yerine konar

bende sorun yoktu canım, bebek düşünmedik eylül ayında çalışmalara başladık kasımda geldi bıdık , vakti olmasaydı belki bende çok bekleyecektim , her şeyin hayırlısı olsun :16: demek ki zamanı gelmedii annesi yoksa hemen gelir yerine konar

aminnnnn canımmm inşallah zamanı var demekki bakalımmmm hayırlısı olsunnn bebişimizin cinsiyeti belli oldumu :16::16::emir_bebek:

yok daha belli değil canım, belkiii 2 hafta sonra :)

canım sana bişey sorcam hamileyken folbiol diye ilaç kullanılıyomuş folik asit bebgin omiriligini ve saglıklı olması içinmiş ben saglık ocagına gitmiştim geçen kan tahlili vermek için adetm geçikmişti amasonuç negatif çıktı doktor bu ilacı önerdi şimdide başlaman iyi olur dedi bende sordum adetliyken felan kullanılıyomu diye hiç bi sorun olmaz hamilelerin kullanmasında veriyoruz dedi :40:

canım sana bişey sorcam hamileyken folbiol diye ilaç kullanılıyomuş folik asit bebgin omiriligini ve saglıklı olması içinmiş ben saglık ocagına gitmiştim geçen kan tahlili vermek için adetm geçikmişti amasonuç negatif çıktı doktor bu ilacı önerdi şimdide başlaman iyi olur dedi bende sordum adetliyken felan kullanılıyomu diye hiç bi sorun olmaz hamilelerin kullanmasında veriyoruz dedi :40:

evet canım bende hamilelik düşünmeye başladığım 2-3 ay öncesinden kullanmaya başlamıştım , hamile kaldığında belirli bir süre kullanıyorsun 2. ayına kadar sonra dr. bırak diyor...şimdi kullanmıyorum , ben hiç dr. danışmadan eczaneden almıştım , bence sende hemen başla regl olman kullanmana engel değil , vitamin ilacı zaten :34:

Kiz fundoss bak senin icin kacak Göçek girdim :1:
Kuzum erken daha hele bi gecsin bat daha umutlu olcz cnm can sikmak yok
Yakalanmadan kacayim :9:
Sosyalim kendini nie kotu hissediyosun ne oldu kuzum :16:
Benosssss cnmm ama ole ilk defa bugun bu kadar uzun kaldim hele bi tatil olssunn biktiricam sizi :9:
Iyi geceler kizlarrrrr

Günayyydınnn

Niçin bugün kimse girmemiş ?
Ben açtım tükanı şaşırdım :1:

hiç keyfim yok canım, sabahta test yaptım hiçbişey yokkk
adet belirtileride hissediyorum sanırım bu ayda olmadı :5:
sosyal girmemiş yaaa :44:

Seni çok iyi anlıyorum hakda veriyorum ama yinede kendini salma olur mu.. Erken ama pazartesi gününden sonra yapman gerekmiyormuydu..

Belkide var. Yoksa bile hayırlısı yoruz vardır bi hayır canım sakın üzülme..

Evet sosyalde iyi değildi onuda merak ediyorum

Fundos kendini uzme hayirlisini iste bati bekle:16: fundos uüzülmek yok :20:
Sosyali de merak ettim
Kizlar derse giricem opuyorum

sağolun kızlar iyiki varsınız ya evet aslında erken pazar veya pazartesi daha netleşir sadece ne çıkıcak bata kadar diye denedim
ama regl hisside var gibi belirtide yok ya neden deyip duruyorum neden olmuyo

sosyale noldu yaaaa nesi var ki öle yazmış offff hiçbirimizin psikolojisi iyi değil sıyırdık

ben burdan kurtulmak istedikçe dahada saplanıyorum bu ay oldu tamam bu kadar yumurtayada olmazmı diyorum yok
neyse daha vakit var dediğiniz gibi çok gerilmeyede gerek yok hayırlısı olsun tabi canlarım :16:

Belirti konusunda aramamak gerektiğini öğrendim çünkü aradıkça hayal kırıklığı daha tavan yapıyo..

Gerçekten bazrn neden diyr sormuyo değil insan.. Başkalarına bakınca kendindeki kusur ne acaba diyo yani bende oluyo.. İsyan değil kesinlikle..

Ama kısmet olduğunuda biliyoruz vardır bi bildiği rabbimin.. İçimizi rahat tutcaz.. Seninde inşAllah adet belirtin bebek için olanındandır canım..
Olmazsa Allah korusun tabi.. Rahim filmine gideceksin değil mi

Sosyal hakkat yapmazdı öle.,

evet canım rahim filmini çektirmek istiyorum biran evvel ama ağrılıymış dayanamam ben anestezili çektircem
bir ayda korunmak gerekiyomuş ondan sonra :31:
evet isyan değil ama zaman su gibi akıp geçincede dayanılmaz bi acı oluyo insanın içinde
bu belirtilerde insanı sinir ediyo yaaa gerçekten haa aramayacam daha bi belirti filan
birde yumurtlama zamanında görev gibi kendimide eşimide geriyorum yok yere bundan kurtulmam lazım
çok fazla düşünüyoruz nasıl kurtulcaz bunlardan

Çok ağrılı olmadığını söylüyorlar bence boş yere anestezi yükletme kendine.. 1 ay korunmada kötüymüş ama onun peşine hamile kalanda çokmuş hadi bakalım hayırlısı.. İnşAllah gerek kalmaz..

Dediklerine katılıyorum bi şekilde kurulmak lazım ama nasıl.. Bebek fikri aklımdan hiç çıkmıyo..

ama ben çok kasarım kendimi normal muayenede bile öleyim
ozaman yanlış çıkabiliyomuş sonuç kasınca tüp kapalı zannedilebiliyomuş uykudayken napıyolarsa yapsınlar :9:
benimde aklımdan hiççç çıkmıyo başka düşünce yok sanki dünya durmuş perişanım halbuki ne güzel evliliğimiz var çok şükür düzenimiz var ama bunu ne zaman anlayıp buna göre hareket edicezzzzz :41:

yelizimmm :16: sosyalimiz nerdee :25: doktoramı gitti acep

Valla dün iyi hissetmiyorum demiş en sonn hayirlisi bakalim gelsin sorarizz

sosyallllllllllllllllllllllll başgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn nerdesinnnnn gel nolurrrr :85: :85: :85:

Evet benoşum yaa bence de yeterr :9:
Fundam hee simdi olduuu acikcasi uc gun ara girdi yanii ben hic iyi degildimm kac gun yaklasmadi bile benimki ama dun gece de sabahi edince soz verdim kendime sabah erken uyanipp kocamla guzel bisekilde gune baslicam diyee cunku kac gundur saati sabah 6 ediyorum sonra da cok gec uyaniyorumm vee cok mutsuzum zaten daha mutsuz oluyorum erken uyanmak bana iyi geldi
Bide şoyle dusunmek lazim.Yahu kız bakire,cocukla birlikte olmamış,sadece bi yakinlaşmadan solayi ic camaşirina bulaşan meniden hamile kaldi.Ve bunu yaşayan cok cok yakindan tanidigim biri hatta mecburen evlendilerr ikisi de daha coook gencc ama tatli bi bebişleri oldu
Ulen diyorum insanlar ayakustu kazara hamile kaliyolar yaa benim annem bile 4 cocuktan sonraa okadar istemedigi halde hamile kaldii arkadas demekki bu is okadar da yat kalkma yastik koy yok duş alma yok ziplama yok şoyle yat bunlarla olmuyoo olacagi varsa her sekilde olur diyip bu çabayı biraz azaltmak gerek belki dee
Kim yaparsa alnindann opucemm :9:

hepinizee günaydınn canlarımm :109:

fundoşummm :26: ben sabah idrarında yapmıştım ve hiç bir şey çıkmamıştı 2-3 gün kala... biraz bekle ama yine çıkmazsa üzmeyeceksin kendini bak ne güzel evliliğim var diyorsun ya :nazar: eşinle skı skı elele vermişsiniz :123: sevgiyle bekliyorsunuz miniğinizi :16: Allahın izniyle gelecek :emir_bebek:

hosbulduk sedomm,nasilsinn

nasip isleri zamani gelince oluyor iste. biz stres yapmadan bekleyelim. bak sedonun olayina bigun sonra testi tekrarladiginda hicbir sey cikmiyor.
birde o zamanda cok soyledik. yumurtalarina nazar degecek diye hep korktum. canlarimm, kimse beni yanlis anlamasin sakin. bazen iyi niyetle soylenen seylere bile nazar degebiliyor.biz kalbimizi bozmadan Rabbimden hayirlisini isteyelim fundamm:38:

yelomm benayimm hepinize gunaydinn,ismini umuttuklarim varsa affetsin

bu arada sosyalii cok merak etmeye basladimm:44:

:9::9::9:

:102: acaba sosyaliiiiii

:60: :60: :60: koptum ya çok fenasın.
Rabbim gönlüne göre versin.

Funda arasana sosyali normal bi durum değil..

Sedacım ayşecim pericim hoş geldiniz.

evet ayşemmm ayetel kürsi her darda olduğumda okuduğum dua çok iyi geliyor

sosyal arazideymişşşşşşşşşşşş :52::52:

icemiorum halaa yaa, bi hap icince su iciyorum:14:
doktor bebegin suyu iyi dedi,sok oldum ztn:53:

hosbulduk benayimmm,seninde iyi olmana cok sevindimm:16:

sosyal arazi olmus yanii:9:

Günaydın canlarım bugün kalkar kalmaz geldim yarım gün yok yazılmamak için :) kahvaltı bile yapmadım daha

Sosyalcan yok mu :( noldu acaba

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bi saate kadar evden çıkıp doktora gidecem gitmeden bi görüneyim dedim

Selamm kızlar
Bizde misafirlerden fırst bulamıyorum ki

hepinize öncelikle çok tşk ederim, merak eden etmeyen merak edip dile getiren merak edip dile getirmeyen merak edecek gibi olupta merak etmeyen kısacaaaa sağolun kızlar hepinizi çok seviyorum (ayrıca herkeste merak etmiş) :16::16::16:

işlerimm çok yoğundu giremedim haberde veremedim kusura bakmayın lütfen

fundoşumm test için erken , özür dilerim bu arada ben seni gaza getirdim kendimi suçluyorum bu konuda :14:

benayımmmmmm nasılsın kuzum:16:
ayşemmm suyu ihmal etme:20:
twinimmmmm ne yapıyorsun
sedoşumm balım benimmm yazdıklarına koptumm:1:
yelizzzzz harikasın yine:9:

fatmam doktoru ne yaptınnnnn:44:
sbryyy kız ne yapıyonnn :27:

kız başka kimler vardı neyse onuda alttaki mesajda yazayım bari :52::52::52:

mutluluk sormuştu sanırım canım folik asit kullanman lazım hepimiz kullanıyoruz :34: gerçi ben 1 yıl kullandığım için ara verdim depolarım dolmuştur diye:9:

hepinize öncelikle çok tşk ederim, merak eden etmeyen merak edip dile getiren merak edip dile getirmeyen merak edecek gibi olupta merak etmeyen kısacaaaa sağolun kızlar hepinizi çok seviyorum (ayrıca herkeste merak etmiş) :16::16::16:

işlerimm çok yoğundu giremedim haberde veremedim kusura bakmayın lütfen

fundoşumm test için erken , özür dilerim bu arada ben seni gaza getirdim kendimi suçluyorum bu konuda :14:

benayımmmmmm nasılsın kuzum:16:
ayşemmm suyu ihmal etme:20:
twinimmmmm ne yapıyorsun
sedoşumm balım benimmm yazdıklarına koptumm:1:
yelizzzzz harikasın yine:9:

fatmam doktoru ne yaptınnnnn:44:
sbryyy kız ne yapıyonnn :27:

kız başka kimler vardı neyse onuda alttaki mesajda yazayım bari :52::52::52:

ohooo başgan hoşgeldinn :87:

buraya saip çıktık bugünn fundoş işe gitti , sbryy yarım gün geldi imza attı gitti :1:
yeliz fıydı , ayşe bayıldı :9::9: haberin olsun

canımm iyisindir inşallah :16:

Back
X