• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kızlarrrr merhabaa nasılsınızzzz:38:

Benayim oylede batiyor boylede aman yapmazsan zaten tozlu ya daha az tozlanmis gibi oluyor

iyiyiz kuzu sen

Bende bende temizle temizla aynii

baci sen sabah ne ictin ya bu neyin kafasi

Ben senin yerinde olsam su anda nerde olurdum bilemiyorum en azinsan sen buraya yazmissin

:9::9::9: ayy öyle bi hayat bize gelmez canım para parayı çeker bende o kadar para yok:9:

ayy onuda düşünmezdik ne düşüneceğiz moda koçlarımız olurdu o bize söylerdi şunu giy şunu tak tamam biz sadece duş alıp wc ye giderdik :51:

Temizlik manyakları :)))
Bu ne kızlar sizi ben çok hijyen gördüm :1: eline bezi alan girişmiş işe..

Mutlukluk canım sana kocaman bi maşaallah dedim bu ne enerji ev anladığım kadarıyla büyük benim onda pestilim çıkardı ve hepsini yapamazdın gibi geliyo :1:

Sosyalim p para bizde yok olmayacak gibide duruyo ama son söylediğine koptum o zaman çocuklarıda yardımcılar yapardı :1:

Yelizim senin unuttum yazmayı yer öle silinir mi canım ya yazık kendine.. Bencede alışmalısın.

Ayrıca senin petek niçin yapıyo anlamadım..

Mutlukluk canım sana kocaman bi maşaallah dedim bu ne enerji ev anladığım kadarıyla büyük benim onda pestilim çıkardı ve hepsini yapamazdın gibi geliyo :1:

Sosyalim p para bizde yok olmayacak gibide duruyo ama son söylediğine koptum o zaman çocuklarıda yardımcılar yapardı :1:

işte bende buna koptumm he kız kocalarımızı ayartırlardı :9::9::9: anam anammm vazgeçtim kendi temizliğimi yemeğimi kendim yapayım en iyisi :1:

yarın bütün gün yatacam ama kuzu :24::24::24:

Bncedr bati beklemeli inss gorucek cift çizgiyi kuzum ya :16:
Butun enerjim tukendi kizz :53: gozum kaydi

Canım senide atlamış gibi oldum özür..

Enerji tükenmez mi hiç. Hafta içi çalış haftasonu temizlik kolay değil.. Bende sevmiyorum..

Benayim h.gldn kuzum nasilsin
Sosyall kiz yarin misafir gelirse bana dinlenmek yok :14:
Yelizimm bel fitigi olursun mazallah vileda rahatlik ya hele bu son cikanlar suyunu fln sikiyosun

Bncedr bati beklemeli inss gorucek cift çizgiyi kuzum ya :16:
Butun enerjim tukendi kizz :53: gozum kaydi

gözüm kaysa iyi benim totom kaydı :9::9::9:

agrıyorduuu kuzummm ama artık viledayla yapıyom alışmaya çalıştım alıştım çok şükürrr:45:

en iyisi bak alışmışsın :21: şu bezi dönerek kurutanlar var ya onlar daha iyi bezi iyi kuruttuğu için ıslak ıslak kalmıyor parkeler ıslak zeminler :38:

gözüm kaysa iyi benim totom kaydı :9::9::9:

en iyisi bak alışmışsın :21: şu bezi dönerek kurutanlar var ya onlar daha iyi bezi iyi kuruttuğu için ıslak ıslak kalmıyor parkeler ıslak zeminler :38:
:1: :1: :1:
Sosyalll bncede bu son cikanlar cok iyii
Ben yemek yiycem kuzular firsat bulursam gelirim :16:

işte bende buna koptumm he kız kocalarımızı ayartırlardı :9::9::9: anam anammm vazgeçtim kendi temizliğimi yemeğimi kendim yapayım en iyisi :1:

yarın bütün gün yatacam ama kuzu :24::24::24:

Yelizimm bel fitigi olursun mazallah vileda rahatlik ya hele bu son cikanlar suyunu fln sikiyosun

Bencede günlük alırsan temizlikçiyi olur :9:
Ne güzel dinlencen kız keyfini çıkar..

Twinim misafir zor iş kız.. Ama çok seviyorum ben misafiri.. Ağırlamayı..

Ben istanbulda yatmaya alışmışım gelen giden de yok saolsun :1:
İki gündür annemlerde canım çıktı benimde gelen gidenden Allah razı olsun elbette de bünye alışık değil :1:

Bencede günlük alırsan temizlikçiyi olur :9:
Ne güzel dinlencen kız keyfini çıkar..

Twinim misafir zor iş kız.. Ama çok seviyorum ben misafiri.. Ağırlamayı..

Ben istanbulda yatmaya alışmışım gelen giden de yok saolsun :1:
İki gündür annemlerde canım çıktı benimde gelen gidenden Allah razı olsun elbette de bünye alışık değil :1:

bizdede gelen giden yok ya eve hafta içi bi görsen evi savaş alanı gibi, ben yatağımı bile toplamıyorum:1: hafta sonu evi tanıyamıyorum düzenli haline alışamıyorum bi süre :9:

sagolll benaycıgımm evet büyük canımm temizleyip sonrada bitiyoya bende BİTİYOM VALLA ama misssss gibi oluyooo :5::5::5::5::5:
sosyalcigim biz niye düşünemedik gı anam valla kocalarımızı elimizden alırlar fela:1::1::1::1::1::1::1:

kız sen deli misin öyle yer mi silinir viledaya alış bence hemen , benim petekler öyle yapmıyor kuzu ya senin ki neden yapıyor ki :26:

yelizcim valla bende eskiden senin gibi yapardım içime sinmezdi ama viladaya alışmaya çalıştım bence sende alışmaya çalışşş canıma yazık dedim yaaa valla çokkk zorrrrr yere egilip silmekkk:37::37::5::5::5:

belinizde mi ağrımıyor :53::53::53:

Sosyalim ne bileyimm ben de ilk kez burda goruyorum herkesin evi oyle simsiyah oluyor heryer kışınn hele duvarlarrr
E alişamadim iştee napimm
Kizz agrimaz mii delimisinn anam agliyoo ama yaa viledayla ayakta silerkenn mesela köşelere toz toplaniyo e onlari egilip bidaha silmem gerekiyo ne bileyimm alışamadim yada adamakilli bi vileda bulamadim silecekleri hicc tozu almiyoo sinir oluyorum tavsiye ederseniz şoyle bisey kullan diye valla hemen alip denerim

yakınmışşş cnm benim annemgilinki 2 otbs degiiştirmem gerekiyooo o da baya zor oluyo gidip gelmek şanslısın maşallah sen:46::46:

2 otobuss
Benim annem gile gidebilmem icin 2 ucak degistirmem gerekiyo sonra da 4 saat sahil yolu :5:
Yada arabayla 17 saat :2:
Cok ozluyorumm :2:
Twinim bel fitigim var zaten hafif.İşte onu agir hale getirmek icin ugrasiyorum :9:

sagolll benaycıgımm evet büyük canımm temizleyip sonrada bitiyoya bende BİTİYOM VALLA ama misssss gibi oluyooo :5::5::5::5::5:
sosyalcigim biz niye düşünemedik gı anam valla kocalarımızı elimizden alırlar fela:1::1::1::1::1::1::1:

ben zaten 30 yaşında evlendim bi daha flört falan yaşayamam valla kocamdan memnunum :9: temizliğe yemeğe devam:6::6::6:

Sosyalim ne bileyimm ben de ilk kez burda goruyorum herkesin evi oyle simsiyah oluyor heryer kışınn hele duvarlarrr
E alişamadim iştee napimm
Kizz agrimaz mii delimisinn anam agliyoo ama yaa viledayla ayakta silerkenn mesela köşelere toz toplaniyo e onlari egilip bidaha silmem gerekiyo ne bileyimm alışamadim yada adamakilli bi vileda bulamadim silecekleri hicc tozu almiyoo sinir oluyorum tavsiye ederseniz şoyle bisey kullan diye valla hemen alip denerim

bak benim ki parex şu suyu kurutanlardan çok memnunum viledayı ayak kısmında bi aparatı var oraya basarak kurutuyorsun benim kini sapından tutup aşağı yukarı yapınca kuruyor pratikte ben eğilip koltuk altlarını falan hep onunla siliyorum :6:

canım sizin petekler doğalgazla mı ısınıyor:26:

Back
X